Netflix 3 tl Kalan Stok 44 adet

eft ödesek 8 9 tl işlem alıyorlar zaten 3 tl 12 olur yanlış anlama işlem parasına tepkim

dostum bence enpara ya başvuru yap eft havale ücreti yok hiç bir şekil de. faturanı filan enpara dan ödersen seni ayın enparalısı seçiyorlar ayda 3 defa ücretsizfarklı atm ler den para cekme hakkın oluyor. Ben 2 yıl dan fazladır kullanıyorum hem kullanımı olsun hem müşteri destek olsun çok iyiler tavsiye ederim

bir tane bende alayim ödeme bilgileriyle beraber

forum üyeliği olmayıp skype veya wp bırakan arkadaşlara da ulaşıyorum, satış devam ediyor

alım yapıldı hızlı alışveriş

2 adet Netflix 1 adet spotify alındı
Umarım fiyat sonradan saçma sapan şekilde 3 4 kat artmaz. :D

alım yapıldı. hızlı teslimat. teşekkürler

Üstad ödeme bilgileri ile bir tane de ben alabilirmiyim

Hocam ödeme bilgileri ile bir tane de be alabilir miyim. Bu arada hesabı kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra kapanma vs. olmuyor değil mi? Bunu merak eden arkadaşlar varsa onların yerine de sormuş olayım

kapanma durumu elbette olabiliyor hocam netflixin kuralları çerçevesinde sorumluluk size aittir. Özellikle daha önceden ücretsiz netflix kullananların almaları durumunda hesaplarını iyi bir şekilde temizlemesi, ip yenilemesi ve sonrasında giriş yapması gerekiyor. Cookie temizleme ve uygulama kaldırıp tekrar kurma işlemlerini unutmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri