Network Firması Kurmak ?

Anivaliant

Yasaklanmış
S.a Arkadaşlar Aklıma Bir Soru Takıldı :)
Zoomin TV gibi Network Kurmak Ne Kadar Bütçe İster ?
Kiminle Görüşmeliyiz Nasıl Başvurulur ?
Büyük İhtimalle Baya Para Gerektiren Bir İştir Biliyorum Ama Araştırmış Olan Var mı ? Beni Aydınlatabilirse Sevinirim :)

100.000+ lira bütçen varsa girebilirsin eğer milyardersen denemekten birşey olmaz. Biz 2 ay önce başvuru yaptık hala bekliyoruz, ha deyince olacak işler değil bunlar. Zaman, para ve tecrübe lazım öncelikle.
Ama illa böyle birşey yapmak istiyorum diyorsan herhangi bir networkten recrutier hesap alarak başlayabilirsin.

ne için bu bütçe hocam başvuracagımdan degilde meraktan soruyorum

MCN lisansı alacak firmaların ödemelerini güvence altına almak için bir teminat ya da depozito gibi birşey istiyorlar, daha sonra ödeme finansmanını sağlamak için bir güvence kağıdı istiyorlar, firma kurulması, elemanlar şusu busu en aşağı 100.000 lira masraf çıkar. Parayı geçtim adamlar 10 yıllık çalışma planları bile istiyor.
Ben finansman sağlayan ortak olmasa girmezdim ama bakalım olursa olur olmazsa da sağlık olsun birşey kaybetmem.

MCN lisansı alacak firmaların ödemelerini güvence altına almak için bir teminat ya da depozito gibi birşey istiyorlar, daha sonra ödeme finansmanını sağlamak için bir güvence kağıdı istiyorlar, firma kurulması, elemanlar şusu busu en aşağı 100.000 lira masraf çıkar. Parayı geçtim adamlar 10 yıllık çalışma planları bile istiyor.
Ben finansman sağlayan ortak olmasa girmezdim ama bakalım olursa olur olmazsa da sağlık olsun birşey kaybetmem.

200.000 tl bütçem var bu işe yatıracak fakat 10 yıllık çalışma planı falan yok :/ daha detaylı bilgiyi nereden öğrenebilirim acaba ?

bukadar çok şey istiyorlarda adamların paralarını yatırdık diyen yatırmayan partnerler paraların üstüne yatan ödemeyen partner dolu bunların kontrolünü yapmıyormu youtube diyelim 1k kazandık adamlar istese ödemez hiçbir şekilde hakkımdı diyemiyoruzda bukadar çok şey istiyor diyorsunuz siz anlamadım valla

konu up detaylı bilgisi olan biri mesaj atsın lütfen gerçi hoş kim paylaşırda bu konuyu ö.m atsa bile sevinirim :)

200.000 tl bütçem var bu işe yatıracak fakat 10 yıllık çalışma planı falan yok :/ daha detaylı bilgiyi nereden öğrenebilirim acaba ?
bende aynı veya o rakamlara yakın bütçe çıkarabilirim eğerki bu iş sadece parayla bitiyorsa [MENTION=10566]Alhambra[/MENTION] finansör olabilirim

bende aynı veya o rakamlara yakın bütçe çıkarabilirim eğerki bu iş sadece parayla bitiyorsa [MENTION=10566]Alhambra[/MENTION] finansör olabilirim

İş sadece parayla bitse milyon tane network açılmıştı. Geçmiş deneyimler önemli, sadece ben partner oldum şimdi network kurmak istiyorum derseniz sizi ciddiye bile almazlar. Olabildiği kadar çok firmayla çalışıp referans almanız lazım, tecrübe de şart.

bukadar çok şey istiyorlarda adamların paralarını yatırdık diyen yatırmayan partnerler paraların üstüne yatan ödemeyen partner dolu bunların kontrolünü yapmıyormu youtube diyelim 1k kazandık adamlar istese ödemez hiçbir şekilde hakkımdı diyemiyoruzda bukadar çok şey istiyor diyorsunuz siz anlamadım valla

Bana anlatılan şu, eğer belli bir şikayet gelirse network incelemeye alınıyor. Youtube'un böyle bir insiyatifi var. Ama HUB bayilikte sorumluluk network sahibine düşüyor. Network sahibi HUB'a ödeme yapar sen bunu kanal sahiplerine dağıt der. Eğer birisi gelir de HUB bayiyi ana networka şikayet ederse ana networkun partnerle sözleşmesini feshetme hakkı var. Yani geçerli bir sebep belirtmede kolay kolay paranın üstüne yatamazlar birikimli bir denetim mekanizması var kendi içlerinde.

İş sadece para ile bitmiyor. YouTube'da sağlam orjinal içerikli bir kanalınız, etrafınızda ve ortak çalışacağınız aynı şekilde kanallar olmalı.
Bkz: Acun Medya veya bir çok Film Yapım Şirketlerinin kanalları gibi.
YouTube'dan nakit ile yetki alamassınız. İzlenim ile gelmek gerek.

İş sadece parayla bitse milyon tane network açılmıştı. Geçmiş deneyimler önemli, sadece ben partner oldum şimdi network kurmak istiyorum derseniz sizi ciddiye bile almazlar. Olabildiği kadar çok firmayla çalışıp referans almanız lazım, tecrübe de şart.

Bana anlatılan şu, eğer belli bir şikayet gelirse network incelemeye alınıyor. Youtube'un böyle bir insiyatifi var. Ama HUB bayilikte sorumluluk network sahibine düşüyor. Network sahibi HUB'a ödeme yapar sen bunu kanal sahiplerine dağıt der. Eğer birisi gelir de HUB bayiyi ana networka şikayet ederse ana networkun partnerle sözleşmesini feshetme hakkı var. Yani geçerli bir sebep belirtmede kolay kolay paranın üstüne yatamazlar birikimli bir denetim mekanizması var kendi içlerinde.
bu forumda 2000$ partnere kaptıran var music nations konusunda onları denetlemiyorlarmı denetliyorlarsa nasıl ödemiyor herkes partner seçerken korkuyor ya paramızı ödemezse yada benim kanal 100k görüntülendi aslında 10000tık aldı ve geliri 1000tl ama adamlar geliri 500 tl gösterip sonrada onun komisyon payınıda alıp parayıda verebilirler bunları nasıl denetliceklerki

Heni yoldaşın dediği gibi Youtubeya izlenim ile gideceksiniz . Ya yakın içerikli 10-15 kanalınız olacak (orijinal içerik ) ya da eşi dostu ya da bir topluluğu ( mesela bu forumdaki özgünler) network olabilirsiniz . 1 kazan çorba yapmak için önce 1 tabak yaparak öğrenirsiniz . Hub ya da recruiter olup tecrübe kazanmakta fayda var aslında

bu partnerlerde Hub ya da recruiter nasıl olunuyor bu konuda bilgisi olan varmı

S.a Arkadaşlar Aklıma Bir Soru Takıldı :)
Zoomin TV gibi Network Kurmak Ne Kadar Bütçe İster ?
Kiminle Görüşmeliyiz Nasıl Başvurulur ?
Büyük İhtimalle Baya Para Gerektiren Bir İştir Biliyorum Ama Araştırmış Olan Var mı ? Beni Aydınlatabilirse Sevinirim :)

0 bütce gerekli
ilk önce C-id leri olustarabilecegin premium bir kanalin olmasi gerekli.
zaten partner anlayisini sadece zomin awe life gibi anlayan arkadaslar var
türkiyedede önemli partner sirketleri var turkweb.tv
ay yapim sadece networklere bölmüyorlar türkweb tv bölüyor ama kendi icinde bölüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri