Network Kaliteli Olan Buraya Gelsin

• Kullanıcı Pala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
exonia network dahada saglamini bulamazsın google amcaya exonia network yaz çıkar ama seni kabul edermis bilmem

Aşağıdaki gibi sorular sorun:

• MCN'nin değer katma önerisi: Sunduğu hizmetler, MCN'deki içerik oluşturucuları, sektörel odaklanma, konum, sözleşme ve size yapacağı ödemeler açısından MCN'nin YouTube'daki diğer MCN'lerden farkı nedir? Sundukları hizmetler hedeflerinize uygun mu?
  • Sözleşme: MCN'den ayrılma veya sözleşmeyi feshetme etme şartları nelerdir? Sözleşme süresi nedir? Şartları belirli bir süre ile kısıtlı olmayan sözleşmeleri önermeyiz.
  • İş ortağı desteği: Ne tür bir iş ortağı desteği alacaksınız? Kanalınızı optimize etmenize yardımcı olacak mı? Bir sorununuz olduğunda kime başvuracaksınız ve destek ne kadar süre içinde sağlanacak?
  • Tanıtım: Kanalınızı nasıl tanıtacaklar? MCN'deki diğer içerik oluşturucuları ile ortak çalışma olanakları olacak mı?
  • Şeffaflık: MCN'ye katıldığınızda, kazançlarınızla ilgili ayrıntıları görebilecek misiniz?
  • Konum/Dil: MCN sizin saat diliminizde mi ve bu destek sağlama süresini etkileyecek mi? Yerel olanaklarla size yardımcı olabilecekler mi? Dil konusunda herhangi bir engel var mı?
  • Reklam Satışı: Reklam satış ekipleri var mı ve bu size nasıl yarar sağlayacak?

Hiçbir network'ü size tavsiye etmem :)

Kanalınız bir network'den maximum verim almak için ne yazık ki şimdilik çok yetersiz.

Ayrıca sorgumala yönteminiz biraz yanlış ne yazık ki,

Network size ne katıcak?

Network sunduğu yazılım Türkçe'yi destekliyormu?

Network %10-20-30-40 kesecek ama sonuçları ne olacak

Network size ne gibi avantajlar sağlayacak?

Network sizin videolarınızı başka yerlede yayınlıyacak mı?

Vs.. vs.. gibi çok önemli soruların hepsini atlamışsınız.
[MENTION=4721]hsehan1[/MENTION] Reklam satış ekibi olsa bile arkadaşın capındaki bir kanal için satış ekibi hiç birşey yapmaz ne yazık ki.

Aylık izlenmeniz 300-500K altında olduğu sürece networkler size pek birşey sunmaz. Anca standart şeyleri sunlarlar.

Ben sizin yerinizde olsam şu şartlarda bir network ile çalışmazdım.

İlla bir network ile çalışıcam diyorsanız daha dün kurulmuş, geçmişi belli bile olmayan, boş vaadler veren, Sadece Kesinti oranını sürekli önünüze sunan, müşterisi ile arkadaşı gibi konuşan hatta onu bile beceremeyen bir kişi seçmez giden firma'nın kendisi ile iletişime geçerdim.

socialblade.com sitesinden en iyi 10 network firmasını bakıp email atabilirsiniz.

Ayrıca müzik konusunda VEVO'dan daha iyi bir network bulamazsınız. İstedikleri kanala organik olarak milyonlarca hit gönderebilecek yapıları vardır (network'deki diğer kanalları ve kendi kanalarında reklam yaparak yapabiliyorlar bunu)

Aramızda Diyar Palayı görmek çok güzel. :D :D

Diyar pala olmasamda tanıdıktır oda :D

---------- Mesaj saat 00:37:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:35:29 civarında gönderildi. ----------

Hiçbir network'ü size tavsiye etmem :)

Kanalınız bir network'den maximum verim almak için ne yazık ki şimdilik çok yetersiz.

Ayrıca sorgumala yönteminiz biraz yanlış ne yazık ki,

Network size ne katıcak?

Network sunduğu yazılım Türkçe'yi destekliyormu?

Network %10-20-30-40 kesecek ama sonuçları ne olacak

Network size ne gibi avantajlar sağlayacak?

Network sizin videolarınızı başka yerlede yayınlıyacak mı?

Vs.. vs.. gibi çok önemli soruların hepsini atlamışsınız.
[MENTION=4721]hsehan1[/MENTION] Reklam satış ekibi olsa bile arkadaşın capındaki bir kanal için satış ekibi hiç birşey yapmaz ne yazık ki.

Aylık izlenmeniz 300-500K altında olduğu sürece networkler size pek birşey sunmaz. Anca standart şeyleri sunlarlar.

Ben sizin yerinizde olsam şu şartlarda bir network ile çalışmazdım.

İlla bir network ile çalışıcam diyorsanız daha dün kurulmuş, geçmişi belli bile olmayan, boş vaadler veren, Sadece Kesinti oranını sürekli önünüze sunan, müşterisi ile arkadaşı gibi konuşan hatta onu bile beceremeyen bir kişi seçmez giden firma'nın kendisi ile iletişime geçerdim.

socialblade.com sitesinden en iyi 10 network firmasını bakıp email atabilirsiniz.

Ayrıca müzik konusunda VEVO'dan daha iyi bir network bulamazsınız. İstedikleri kanala organik olarak milyonlarca hit gönderebilecek yapıları vardır (network'deki diğer kanalları ve kendi kanalarında reklam yaparak yapabiliyorlar bunu)

VEVO network istiyordum ama bilerek yapmadım çünkü izlenımlerım tutuyor ama yabancı server istemıyorm sorun çıkıyor olmuyor en iyisi türkler bence anlaşıp konusabiliyorsun ben düşündüm şuanda kımı yapacagımı biliyorum herkes saolasun gerekli yerlere ben ulaştım şimdiden tsk ederm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri