Networkofone video satın alma teklifi

• Kullanıcı exolange
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

exolange

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar dün Vasp arkadaşımızla bayagı bi bu konuyu araştırdık yeterli bilgi mevcut değil forumlarda bende konuyu açığa kavuşturmak adına burada şu anda anlaşma yapmaya çalıştığım aşamaları ekleyeceğim bu konuyu araştıranların işine yarayacaktır ..

ilk gelen mail ..

Mailin gerçekliğini öğrenmek için sirket yetkılısinden birine mail gönderdim..gönderilen mailin sizin şirketinizemi ait gibisinden..

görüşmeler devam ediyor konu ilgili yerde degil ise yetkililerden özür dilerm taşınabilir..

tarih :08.07.2016 cuma
6 haziranda tek video satisi icin sozlesme yapildi haziran ayi boyunca iletisime gectigimde 21 is gunu icinde odeme yapilacak bu sure icinde videonuza herhangi bir hak idda etmeyecegiz denildi 21.gun sona erdiginde tekrar mail attim odeme yontemi calismalari dewam ettigini temmuz ayinin ortalarinda sona erecegini ve isterseniz sozlesmenizi iptal edebilirsiniz .. Bence etmeyin ( iletisimde oldugum calisan) seklinde mail aldim su an beklemedeyim..odeme alinmadi

Tarih 22.07.2016 Cuma

alttaki gelen maili cevirebilecek biri varsa güzel olur

I apologize, but we don't have any specific update yet, which is why I hadn't e-mailed you yet. I have been told that the situation should be resolved either this week or next. Thank you again for your continued patience and understanding.

Artık bu ay bitene kadar beklerim 8 gün sonra takibi bırakıp teşhisi koyarım :) BULAŞMAYIN DİYE KOYU RENKLİ YAZICAM. ..

Son düzenleme:
videonun islenmeleri falan nasıl ?

hocam video nuz günlük ne kadar getiriyor ne kadar izlenmesi var?

ödeme yöntemleri nasıl peki ?

senin işine yaramayacak kadardi neden sımdı tekrar soruyorsun :)

yazdıınızı anlamadım hocam katagori alcamı düşünüyosanız benim spamla işim olmaz hem izlenim ve kazandırdı para ile içerik bulunabilceğini sanmam ayriyetten postlarıma bakın 1 tane spam la ilgili sorum yoktur

Paypal dan gelecek olan ödememiz vardı. Şirket yetkilisine durumu ilettik. Paypalın TR'ye kapanacağından haberleri var.

Ödeme yöntemi olarak bundan sonra direk banka hesabına gönderim yapacaklarını söylediler.

Ödemelerinde problem pek olmadı. Son satılan videoda rakam yüklü olunca, gecikme yaşandı. Son ödemenin kalan tutarını bekliyoruz, onun haricinde sorunsuz ödeme alındı bugüne kadar.

Paypal dan gelecek olan ödememiz vardı. Şirket yetkilisine durumu ilettik. Paypalın TR'ye kapanacağından haberleri var.

Ödeme yöntemi olarak bundan sonra direk banka hesabına gönderim yapacaklarını söylediler.

Ödemelerinde problem pek olmadı. Son satılan videoda rakam yüklü olunca, gecikme yaşandı. Son ödemenin kalan tutarını bekliyoruz, onun haricinde sorunsuz ödeme alındı bugüne kadar.

ekledim skypdan detay istiycem

Guncellendi konuda son yazdigim durumu yasayan arkdaslar varsa burada paylasabilirse sevinirim .. Forumdan bazi arkadaslarin gazina gelerek sozlesmeyi yaptim :)

para ne oldu hocam ödeme ne zaman yapılacak, yoksa yapıldımı ? :)

pesinden kosmaktan yoruldum 1 aydir odeme yok hep attigim maillere bi bahane ile cvp veriyorlar beklemeye dewam ediyorum ama bi is var gibime geliyor adsense kazanclarida dusus farkettm daha once varmiydi hatirlamiyorum bugun 10 tl kazandiysam 3 5 gun sonra 9 tl dusuyor bunu aarastirmam lazm

Ne kadar ödeme bekliyorsunuz.video yine sizin kanalınızda izleniyor.reklamını yapıp da çok farklı bir izlenim geleceğini sanmıyorum çünkü bu şirketlerin sosyal medyası kuvvetli değil.

Örnek olsun ,kimse videosunu satmasın.

Ne kadar ödeme bekliyorsunuz.video yine sizin kanalınızda izleniyor.reklamını yapıp da çok farklı bir izlenim geleceğini sanmıyorum çünkü bu şirketlerin sosyal medyası kuvvetli değil.

Örnek olsun ,kimse videosunu satmasın.

Su an beklemedeyiz sonuc olumlu olumsuz konuya eklycegm

15-18 arasında ödeme planı yapıyoruz dediler dün akşam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri