NiceHash Havuzu Hacklendi Mi?

Konuyu takip ediyorum patlamış mısırım kolam yanında :D sanırsın mr.robot yada who am ı izliyor gibiyim :D heykir abiler iş başın da :D

giphy.gif

Böyle bir şeyler olacağını sanırım 5k $ seviyesindeyken tahmin etmeye başlamıştım. Umarım devamı gelmez. :(

o değil hack yedi btc hala fiyat artırıyor arkadaş bazen dışardan elle mudahale ediyorlar diyorum işin içinde iş var diye düşünmeye başladım borsaya gireceğiz diye arttıkça artıyor

Arkadaşlar bu Google auth.. İsimli uygulama ile kod alıp sitelere ulaşım yapıyoruz ya hani. E telefoj format atınca bu sitelere kayıt gidiyor imiş daha sitelere erişim İmkanımız olmaz mı bu sitelere yani kalır paralar içeride

Mobilden gönderildi..

Arkadaşlar bu Google auth.. İsimli uygulama ile kod alıp sitelere ulaşım yapıyoruz ya hani. E telefoj format atınca bu sitelere kayıt gidiyor imiş daha sitelere erişim İmkanımız olmaz mı bu sitelere yani kalır paralar içeride

Mobilden gönderildi..

siteden bu özelliği aktif ederken secret key veriyor sana. onu saklarsan tekrar erişim yaparsın authenticator'a. bu yüzden o keyleri btc walletlariniz gibi saklayın.

---------- Spam Engelliyici 01:17 ---------- Önceki Mesaj 01:16 ----------

ayrıca ben siteyi kapatıp gittiklerini düşünüyorum. güzel iş, topla topla btc leri yatırımcı sermayesiyle, sonra kapa çalındı de kaybol. milyonları kaldırmak 1 saniye :)

siteden bu özelliği aktif ederken secret key veriyor sana. onu saklarsan tekrar erişim yaparsın authenticator'a. bu yüzden o keyleri btc walletlariniz gibi saklayın.

---------- Spam Engelliyici 01:17 ---------- Önceki Mesaj 01:16 ----------

ayrıca ben siteyi kapatıp gittiklerini düşünüyorum. güzel iş, topla topla btc leri yatırımcı sermayesiyle, sonra kapa çalındı de kaybol. milyonları kaldırmak 1 saniye :)
hocam o secret key nerde daha şimdi alamaz bulamaz mıyız

Bu haber ortaya çıktığından beri bitcoin 2000 dolar yükseldi.. Şuan neredeyse 14.750 dolar

hocam o secret key nerde daha şimdi alamaz bulamaz mıyız

Auth sistemini iptal edip sonra tekrar aktif ettiğinde sana qr kodu ve secret key olan bir sayfa veriyor o sayfayı kaydetmen lazım ondan sonra telefona birşey olsa bile tekrar auth programını indirip aynı şekilde kaydettiğin sayfayı taratıp kullanabilirsin.

Mobilden gönderildi..

Bu Benimde aklıma geldi gece ben taradığımız Kare kodu fotosunu buluta alıcam bi test yapıcam büyük ihtimallere girecektir.

Korkunç yükseliş oldu 59998 de geceden 60k ya satış emrim vardı al sat için güzel zamn olabilir bilmiyorum belkide yanlış olcak bozmak ama kazanacağımı kazandım

Mobilden gönderildi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri