Niche adsense çalışma grubu

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Ayrıca Drop kullandığı semrush 30 gün bedava pro kullanmak isteyen arkadaşlar " semrush pro 30 day trial" diye aratsın googlede.Çok işe yarayan ve %90 doğru sonuçları olan bir araç.

hocam eline saglik. peki bu domaini aldiktan sonra ne yapmamiz gerek ? bu domain cok uzun degil mi ? nasil bir icerik girmemiz gerek ?

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam ben sanırım bişeyler kaçırdım ve yine meyve veren ağaç taşlanmış videolar gitmiş.

Burda paylaştığım her şeyde sorun yaşıyorum.Kimi yöntemleri sağda solda paylaşıy0r.Kimi ben buldum ben buldum diye sağa sola yazıyor.

Niche grubu için çeşitli geliştirmelerim var.Aylık 1000/1500 Tl'ye kadar masrafı var.Günlük 50/100 dolar gelir getirecek bir sistem kurmaya çalışıyorum.Sanırım bunu yabancılarla yapacağım.

Şimdilik geliri garanti edebilir miyim onun testlerini yapmaktayım.Büyük para kazanmak için masraf ta büyük oluyor.

Forumda da ufak şeyleri paylaşmaya devam edeceğim.Önemli ne paylaşırsam paylaşayım.Öbür gün ayağa düşüyor.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam ben sanırım bişeyler kaçırdım ve yine meyve veren ağaç taşlanmış videolar gitmiş.

Burda paylaştığım her şeyde sorun yaşıyorum.Kimi yöntemleri sağda solda paylaşıy0r.Kimi ben buldum ben buldum diye sağa sola yazıyor.

Niche grubu için çeşitli geliştirmelerim var.Aylık 1000/1500 Tl'ye kadar masrafı var.Günlük 50/100 dolar gelir getirecek bir sistem kurmaya çalışıyorum.Sanırım bunu yabancılarla yapacağım.

Şimdilik geliri garanti edebilir miyim onun testlerini yapmaktayım.Büyük para kazanmak için masraf ta büyük oluyor.

Forumda da ufak şeyleri paylaşmaya devam edeceğim.Önemli ne paylaşırsam paylaşayım.Öbür gün ayağa düşüyor.

Hocam sende haklısın ancak en azından bu işi yapmak isteyen birkaç kişi ile devam etmeyi düşünseniz. Hem sürekli diyalog halinde olunca karşınızdakini tanırsınız hem de sizinle beraber ben ya da diğer arkadaşlarda rızkı ne ise onu kazanır.

Öncelikle tüm paylaşımlarınız için teşekkürler. Böyle faydalı paylaşımlarınızın ayağa düşmemesi için özel üyelik bölümlerinde paylaşırsanız daha sağlıklı olur düşüncesindeyim. Çünkü para verip üye olan arkadaşlar ciddi anlamda kazanç sağlamak isteyenler ve bu kazançları ile evini geçindiren arkadaşlardır.

Hocam sende haklısın ancak en azından bu işi yapmak isteyen birkaç kişi ile devam etmeyi düşünseniz. Hem sürekli diyalog halinde olunca karşınızdakini tanırsınız hem de sizinle beraber ben ya da diğer arkadaşlarda rızkı ne ise onu kazanır.

Arkadaşa katılıyorum :(

Bir kaç tane çürük tahtanın istediğinin olmasına izin verme abi gerek yok. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri