Niche çalışıyorum fakat Tbm hala aynı.

• Kullanıcı mustafa9516
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Niche çalışmaya başladım ve niche için yeni adsense açtım alakalı videolar yükleyip alakalı niche etiketler girdim videolara fakat işin garibi tbm artmıyor, nedeni nedir acaba ?

O Adsenseye sadece Niche kanalları baglı ama tbm hala 0.12 !!! 1.000 Goruntulenme 100 tıklama var

O Adsenseye sadece Niche kanalları baglı ama tbm hala 0.12 !!! 1.000 Goruntulenme 100 tıklama var

1000 görüntülenmeye 100 tıkmı ???? Bende bin görüntülenme başına 4-5 tıkın üstüne çıkmıyo.Bence bırak TBM yi TO yeter sana

1000 görüntülenmeye 100 tıkmı ???? Bende bin görüntülenme başına 4-5 tıkın üstüne çıkmıyo.Bence bırak TBM yi TO yeter sana

Açıklamaya gırmıyorum etıketlerı acaba ondanmı dıye dusunuyorum yoksa bılmedıgım baska bırseymı var :S.

Evet o konuda sıkıntım yok ama dedıgım gıbı , alakalı reklammı cıkmıyor anlamıyorum nıche olsa cok daha ıyı olacak sanırım .

Açıklamaya gırmıyorum etıketlerı acaba ondanmı dıye dusunuyorum yoksa bılmedıgım baska bırseymı var :S.

Evet o konuda sıkıntım yok ama dedıgım gıbı , alakalı reklammı cıkmıyor anlamıyorum nıche olsa cok daha ıyı olacak sanırım .

bence ciddi derecede sıkıntı var gibi.

bir şey üzerinde çalışıyorsan daha vardır fakat sonuça yaklaşıyorsun demektir

bence ciddi derecede sıkıntı var gibi.

to konusunda 2 3 calışma yaptım onlarında faydası var bu to da. Bunları duzgun bır sekılde paylaşacak kadar zamanım yok . Özelden yardımcı olmaya calısırım .

---------- Mesaj saat 02:05:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:04:09 civarında gönderildi. ----------

bir şey üzerinde çalışıyorsan daha vardır fakat sonuça yaklaşıyorsun demektir

Yuksek oranlarla calısmama ragmen,bu kadar dusuk oranlar almak canımı sıkıyor.

zaman her şeyin ilaçıdır niche değilde izleme çalışsan çözeceksin işi

zaman her şeyin ilaçıdır niche değilde izleme çalışsan çözeceksin işi

Öyle olmuyor işte dostum . Bu konuda takıldıgım ıcın işim aksıyor. Tam olarak bilgimi oturtmadanda çalışanlarıma projeyı sunmakta ıstemıyorum .Ama 2 ay bı zamandır arastırıyorum yanlıs yaptıgım bırsey yok , ama yene oran degısmemesı canımı sıkıyor :) . Oltaya balıgın vurdugu hıssetsem taktırıcam ama vurmuyor :).

videonu onu reklam cikiyor bu yuzden Sayfa TO yuksek soyle bakalim burda anlattigin duruma

TBM - 0.12
Sayfa TO %10

1k goruntuleme 100 Tik

100 x 0.12 = 12$

1K izlenimle 12 dolar elde etmek ve cok daha fazlasini kazanma hirsi bence iyi degil.!

Niche durumuna gelince bence etkiliyen video onu cikan reklamlar olabilir TBM oranlari dusuktur

Dostum iş hayatımda sevdigim ve benı başarı surukleyen laflardan bırı

Hedefin büyük , beklentin küçük olacak . Beklentim bu kadar aşşagılarda degil idi.

Dostum iş hayatımda sevdigim ve benı başarı surukleyen laflardan bırı

Hedefin büyük , beklentin küçük olacak . Beklentim bu kadar aşşagılarda degil idi.

ozaman beklentin buyuk :)

dedigim gibi video onu cikan reklamlar olabilir sebep

TO ya bakarsak bana video onu reklam gibi geliyor eger yanilmiyorsam TBM lerinde rol oynuyordur.

onlari kapat dene birde... TO dusecektir yanliz

bence güzel ama fazla güzel sayfa to %10 ise bence bu ban riski tasıyabilir.

ha bu arada sen sanıyorsun ki tbm 30 kurus olursa to yine 10 da mı kalacak :) tbm yükseldikçe sayfa to düşer. bence böyle güzel benim 3k izlenme ile aldığım parayı sen 1k izlenme ile alıyorsun. umarım banlanmazsın

Yegane tavsiyem, Niche çalışmayı bırak.
:cool:

bence güzel ama fazla güzel sayfa to %10 ise bence bu ban riski tasıyabilir.

ha bu arada sen sanıyorsun ki tbm 30 kurus olursa to yine 10 da mı kalacak :) tbm yükseldikçe sayfa to düşer. bence böyle güzel benim 3k izlenme ile aldığım parayı sen 1k izlenme ile alıyorsun. umarım banlanmazsın

Banlanma kısmını gecın hesabım anlaşılan dılde elit hesab gibi birşey. googleplexten alınma yani hesap başka çözüm yolları yokmudur?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri