Niche çalışmaya başladım ve niche için yeni adsense açtım alakalı videolar yükleyip alakalı niche etiketler girdim videolara fakat işin garibi tbm artmıyor, nedeni nedir acaba ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O Adsenseye sadece Niche kanalları baglı ama tbm hala 0.12 !!! 1.000 Goruntulenme 100 tıklama var
O Adsenseye sadece Niche kanalları baglı ama tbm hala 0.12 !!! 1.000 Goruntulenme 100 tıklama var
1000 görüntülenmeye 100 tıkmı ???? Bende bin görüntülenme başına 4-5 tıkın üstüne çıkmıyo.Bence bırak TBM yi TO yeter sana
sayfa to %10 mu!
Açıklamaya gırmıyorum etıketlerı acaba ondanmı dıye dusunuyorum yoksa bılmedıgım baska bırseymı var :S.
Evet o konuda sıkıntım yok ama dedıgım gıbı , alakalı reklammı cıkmıyor anlamıyorum nıche olsa cok daha ıyı olacak sanırım .
bence ciddi derecede sıkıntı var gibi.
bir şey üzerinde çalışıyorsan daha vardır fakat sonuça yaklaşıyorsun demektir
zaman her şeyin ilaçıdır niche değilde izleme çalışsan çözeceksin işi
Dostum iş hayatımda sevdigim ve benı başarı surukleyen laflardan bırı
Hedefin büyük , beklentin küçük olacak . Beklentim bu kadar aşşagılarda degil idi.
ozaman beklentin buyuk
dedigim gibi video onu cikan reklamlar olabilir sebep
TO ya bakarsak bana video onu reklam gibi geliyor eger yanilmiyorsam TBM lerinde rol oynuyordur.
onlari kapat dene birde... TO dusecektir yanliz
bence güzel ama fazla güzel sayfa to %10 ise bence bu ban riski tasıyabilir.
ha bu arada sen sanıyorsun ki tbm 30 kurus olursa to yine 10 da mı kalacaktbm yükseldikçe sayfa to düşer. bence böyle güzel benim 3k izlenme ile aldığım parayı sen 1k izlenme ile alıyorsun. umarım banlanmazsın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.