Niche Dediğimiz Şey Bumu

• Kullanıcı Mirzabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Mirzabey

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.m-kmakina.com
Ya vallah yeter diceksiniz ama hala kafam almadı bende örnek vereyim dedim :) Niche dediğimiz bu resimdeki olay mı ? İkinci sorumda atıyorum bir kanalım var türkçe misal bir video yaptım niche ve o kanalıma yükeldim olumsuz birşey olurmu ? İlla her niche videoya ayrı kanalmı acmak laızm :/
4davhOF.png

Dün Serkan abinin yazısını okudum bir daha okuycam hatta klasik bilgi veriyim Nishe rekabeti düşük kazancı yüksek kelimedir.Rekabeti yüksek değil düşük bul birde Serkan abi dün dedi bence doğru Nishe en fazla 40 dolar olmalı gerisi zor.Şuanda o gösterdiğin resimdeki hiç bir kelime nishe değil bence 3-10 dolar arası nishe bul rekabeti düşük olsun aranma hacmi yüksek olsun

Anladım vallah bulmak zor gibi :) ama bakacaz bakalım birşeyler ben bloıg spotla gidiyorum hem video hem ikisi iyi oluyor.Bu gün sinirlendim ya bir tıka 0,98 verdi sonra geri aldı :D sanırım geri vermicek :D

Anladım vallah bulmak zor gibi :) ama bakacaz bakalım birşeyler ben bloıg spotla gidiyorum hem video hem ikisi iyi oluyor.Bu gün sinirlendim ya bir tıka 0,98 verdi sonra geri aldı :D sanırım geri vermicek :D

Hocam olur böyle ufak tefek sorunlar.Youtube Nishe bulursun araştır

bulduğumuz niche kellime videoyu temsil edecek olması gerek birde kanalının adı niche kelime olması gerek değilmi bende burada takıldım :)

Fazla kafanı yorma al sana niche kelime "loan" kredi anlamına geliyor cümle içinde kullan

bulduğumuz niche kellime videoyu temsil edecek olması gerek birde kanalının adı niche kelime olması gerek değilmi bende burada takıldım :)

Serkan'ın yazdığından "niche, videoyla alakalı olmasa da olur" sonucunu çıkardım. Nitekim sanıyorum o da anlattığı şekilde kullanıyor.

Serkan'ın yazdığından "niche, videoyla alakalı olmasa da olur" sonucunu çıkardım. Nitekim sanıyorum o da anlattığı şekilde kullanıyor.

Hocam Nishe alakasız bir içerik banlanmasa sebebi olabilir mi?Hadi kanal banlanması önemli değil adsense banlanması önemli o kadar hesap ona bağlı.Serkan abinin dediğine göre kendi yapmış 6 aydır sorun olmuyormuş.Serkan abi hazırlanan bir video nishe kelimeler koyun diyor açıklama ve etiket kısmına ve bu sonuçtada reklamı etkiliyor.Haber videosunda finans ile ilgili reklam çıkıyor nishe etiket koyduğun için onun tıklanmasıda para getiriyor.Ben burda bazı arkadaşlardan duydum hatta Admin duydum tehlikeli dedi adsense banlanma sebebidir dedi.

Hocam Nishe alakasız bir içerik banlanmasa sebebi olabilir mi?Hadi kanal banlanması önemli değil adsense banlanması önemli o kadar hesap ona bağlı.Serkan abinin dediğine göre kendi yapmış 6 aydır sorun olmuyormuş.Serkan abi hazırlanan bir video nishe kelimeler koyun diyor açıklama ve etiket kısmına ve bu sonuçtada reklamı etkiliyor.Haber videosunda finans ile ilgili reklam çıkıyor nishe etiket koyduğun için onun tıklanmasıda para getiriyor.Ben burda bazı arkadaşlardan duydum hatta Admin duydum tehlikeli dedi adsense banlanma sebebidir dedi.

Bunu denemiş değilim ancak işi garantiye alma adına yeni bir adsense hesabında denenebilir. Tabi bir de Serkan'ın birkaç aydır kullanıyor olması da var.

Bunu denemiş değilim ancak işi garantiye alma adına yeni bir adsense hesabında denenebilir. Tabi bir de Serkan'ın birkaç aydır kullanıyor olması da var.

Hocam tek adsense hesabım var aslında güzel taktik sıradan bir reklam başka getir getirecek reklama dönüşüyor.Adsense kazançlarım var 20den fazla kanaldan banlanması demek:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri