Arkadaşlar ben Niche bugün başladım şuanda ne olduğunu çözmeye çalışıyorum.
Önerileriniz neler bana ne yaparsam daha iyi olur
Önerileriniz neler bana ne yaparsam daha iyi olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ben Niche bugün başladım şuanda ne olduğunu çözmeye çalışıyorum.
Önerileriniz neler bana ne yaparsam daha iyi olur![]()
adwords de analizini yaparken gördüğün yuksek tbmli kelimeleri 2-3 tanesini secerek etiket olarak koyabilirsin (alakalı olan kelimeleri)
Hocam anladım ona yakın kelimeleri etiket yapıcam başlık konusunda ne olucak etiket buldum şimdi o etiketleri başlıkta yapmam lazım mı yoksa başlık kendim mi uydurcam yada başlık etikete yakın bir şey mi olucak![]()
benim verdiğim kelimedeyse analizi yanlıs yapmıssın
senn bulduqun bir kelimeyse fena sayılmaz
bulursun alt kısımda sana farklı alternatifler cıkarıor aralarından bulabilirsin
hocam sağolasın gerekli bilgiyi aldım biraz bunu deniyim nishe tıklanma az olucak ama 5 tıklanma alsam süper yani dimi hocam 1 tık 2 dolar daha fazla olabilir
araştırmaları yapıyım nishe 3 4 kanal açıcam normal kanallarımda olucak bakalım sence başara bilirmiyim hocam![]()
tek kategori de mi niche yapmalıyız tek kanalda farklı nicheler yapsak olmuyo muu ?
Video rahat bulabileceğimiz bi kaç tane güzel niche kelime verirmisiniz ?
niche kanal calısacaksan eger
Kanal ismi - video ismi - Etiket - kanalının hakkında kısmı- kanal genel etiketler yani kanalının bastan asaqı bulmus olduqun niche kelime uzerine kurulmus olması gerekiyor
tek kategori de mi niche yapmalıyız tek kanalda farklı nicheler yapsak olmuyo muu ?
Video rahat bulabileceğimiz bi kaç tane güzel niche kelime verirmisiniz ?
Valla dediğin gibi izlenim ve tık cok az alırsın ama güzel calısma ile güzel paralar alabilirsin tık sayın 2 -3 bile olsa ...
Bak bir usta ne demiş![]()
hocam burda tbm 22 yazan var bu gerçek mi 5 tıktan ben o gün 100 dolar kazanabilirmiyim![]()
ya aslında ustalıkdan öte mantık olayı gibi bir kelime ile alakalı reklam cıkarmak istiyorsan olasılıkları arttırmak acısından baştan asağı kanal niche ile dolması gerekiyor ki reklam cıksın ??(Hic niche kanalım olmadı)
Sadece çok niche analizi yaptım
---------- Post added at 21:35:06 ---------- Previous post was at 21:34:15 ----------
valla iş o konuya gelince analizin cok iyi olması lazım nichede sadece google adwords e baqlı kalmamalısın ki kesin sonuclar alabilesin
hocam biraz daha açarmısın seni yoruyorum ama çok önemli benim için şimdi açarım ben 4 5 kanal 1 ay boyunca tıklanma olmaz tbm 0 olur f google adwords yapılmıyor mu sadece nishe işi
---------- Mesaj saat 21:39:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:37:11 civarında gönderildi. ----------
sonuçta bulduğum kelime hocam 15 dolar tbm varsa ben 5 tık alınca en az 50 dolar vermesi lazım o günlük kazancım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.