Niche hakkında küçük tüyolarınız neler

• Kullanıcı crazykanka61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli
yani anlatmak istediğim bulduqun kelimede reklam olup olmadıqından emin olabiliorsan sıkıntı yok ?

hocam ben youtube her attığım video reklam çıkması lazım değil mi benim bulduğum kelimede reklam çıkıp çıkmadığını nasıl anlıycam adwords yazmıyor mu

tek kategori de niche yapcaz iyi güzel hoşda o kelimeyle ilgili videoları nerden bulcaz.

Niche kelime buluyorum bi tane video arıyorum iki üç anca çıkıyo onlarda izlenmiyo zaten

hocam ben youtube her attığım video reklam çıkması lazım değil mi benim bulduğum kelimede reklam çıkıp çıkmadığını nasıl anlıycam adwords yazmıyor mu

Reklam zaten çıkar fakat arkadaşın demek istediği şu ; sen şimdi niche kelime buldun onla ilgili videoyu yükledin. Çıkan reklamların o niche kelime ile ilgili ise o zaman doğru bir iş yaptın kazanabilirsiniz. Fakat o kelimeye uygun kazandıracak reklam yok ise sıradan reklamlar çıkacaktır onların tbm oranlarıda normaldir. Niche yaptığından birşey anlamazsın yani.

Reklam zaten çıkar fakat arkadaşın demek istediği şu ; sen şimdi niche kelime buldun onla ilgili videoyu yükledin. Çıkan reklamların o niche kelime ile ilgili ise o zaman doğru bir iş yaptın kazanabilirsiniz. Fakat o kelimeye uygun kazandıracak reklam yok ise sıradan reklamlar çıkacaktır onların tbm oranlarıda normaldir. Niche yaptığından birşey anlamazsın yani.

Hocam anladım olayı az önceki forumdaki yazılarıda okudum tanımla ilgili şeyler vardı.
Şimdi ben niche kelimeyi buldum örneğin car diyelim çok iyi kelime accident car ona yakın kelime birde bu crash car oldu 3 taner yeter mi o kelimeye yakın kelime sayısı az mı çok mu olmalı birde reklam veren car etiketinde aynı ona yakın kelime accident kelime aynı kişimi reklam veriyorlar reklam çakışmasın.

Hocam anladım olayı az önceki forumdaki yazılarıda okudum tanımla ilgili şeyler vardı.
Şimdi ben niche kelimeyi buldum örneğin car diyelim çok iyi kelime accident car ona yakın kelime birde bu crash car oldu 3 taner yeter mi o kelimeye yakın kelime sayısı az mı çok mu olmalı birde reklam veren car etiketinde aynı ona yakın kelime accident kelime aynı kişimi reklam veriyorlar reklam çakışmasın.

Videolarına etiketleri max. 3-4 tane gir ki kelimenle alakalı reklam zaten varsa cıkar ki onlarda dediğim gibi birbirleriyle alakalı kelimeler olsun

Serhat kardeş ben bu TBM oranlarını bulamadım sabahtan beri arıyom desem yerıdır. Lınk falan varsa yollar mısınız yoksa kafayı yicem valla

Videolarına etiketleri max. 3-4 tane gir ki kelimenle alakalı reklam zaten varsa cıkar ki onlarda dediğim gibi birbirleriyle alakalı kelimeler olsun

hocam reklam çıkıp çıkmaması uyuma bağlı bende öğrendim hocam özetliyim.Nishe kelime buldum ona yakın 2 3 tane daha buldum ona kanal,hakkında,etiket,video yapıcam olup biticek ve reklam çıkıcak
Sizin dediğiniz şu sen kelimeleri buldun yaptın herşeyi eee videon alakası bir şey o zaman reklam çıkmazz ve az önce attığınız link hepsi okudum adsense banlanabilir dimi doğru anladım
Birde 1 hafta önce Serkan abi nishe kelime verdi finans ile ilgili ben onu haber kanalıma attım 2 tane video aldığı tıklama 7 idi ama kazanç yine aynıydı galiba yanlış attığım nishe kanal yapmam lazımdı

hocam reklam çıkıp çıkmaması uyuma bağlı bende öğrendim hocam özetliyim.Nishe kelime buldum ona yakın 2 3 tane daha buldum ona kanal,hakkında,etiket,video yapıcam olup biticek ve reklam çıkıcak
Sizin dediğiniz şu sen kelimeleri buldun yaptın herşeyi eee videon alakası bir şey o zaman reklam çıkmazz ve az önce attığınız link hepsi okudum adsense banlanabilir dimi doğru anladım
Birde 1 hafta önce Serkan abi nishe kelime verdi finans ile ilgili ben onu haber kanalıma attım 2 tane video aldığı tıklama 7 idi ama kazanç yine aynıydı galiba yanlış attığım nishe kanal yapmam lazımdı

yani demek istediğim de o zaten hani hersey niche üzerine ama videon niche ile alakalı deil ...
yani bi anlamı kalmayacaqı gibi niche calısmanın .. adsense in de banlanmasına yol acabilir

Niche cok derin bir iş okuman gerekiyor biraz daha ... yani şöyel söyliyim tek bir tane niche kanalım yok ama 5 dakika önce 1 tık bası yansıdı adsense ime 29 dolar ;) sıradan spam sayılabilecek bir video artık sen düşün

yani demek istediğim de o zaten hani hersey niche üzerine ama videon niche ile alakalı deil ...
yani bi anlamı kalmayacaqı gibi niche calısmanın .. adsense in de banlanmasına yol acabilir

Niche cok derin bir iş okuman gerekiyor biraz daha ... yani şöyel söyliyim tek bir tane niche kanalım yok ama 5 dakika önce 1 tık bası yansıdı adsense ime 29 dolar ;) sıradan spam sayılabilecek bir video artık sen düşün

1 tık 29 dolar vayy be 100 tıklansa hocam keşke imleme falan herşeyi yapmak lazım olmadı arkadaşlara tıklatmak lazım:Dhocam ben video alakalı olucak kesin para kazanmak için banlatmam adsenseyi
hocam sıradan bir video bayağı para eder

---------- Mesaj saat 22:27:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:24:07 civarında gönderildi. ----------

benim tbm 0.05 rezillik yani 100 tıklansa ne olucak para kazanamıyorum yaw 1 nishe tıkı bana yeter artar amacım günde 1 tık almak (: tabiki tbm yüksek olucak

---------- Mesaj saat 22:42:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:27:33 civarında gönderildi. ----------

hocam bu adword arama yaparken bu tam yapıcanca çok düşük herşey geniş daha iyi tbm aramalar

adwords aracı bazen yalnış bilgi veriyor onuda göz öünde bulundurun :) mesela 100 tl tbm var o sana 1 tık 100 tl vereceği anlamına gelmiyor birde aranma sayısı yaklaşık tahmini sayıdır. 4 m bir kelime varsa ve rekabeti düşükse onada aldanmayın ona bakarsanız örneğin haber kelimeside 50 m dir ama düşük yazıyor

adwords aracı bazen yalnış bilgi veriyor onuda göz öünde bulundurun :) mesela 100 tl tbm var o sana 1 tık 100 tl vereceği anlamına gelmiyor birde aranma sayısı yaklaşık tahmini sayıdır. 4 m bir kelime varsa ve rekabeti düşükse onada aldanmayın ona bakarsanız örneğin haber kelimeside 50 m dir ama düşük yazıyor

hocam adword nasıl inanıcaz o zaman ben mesala 12 dolarlık kelimeler buldum onların üstünde çalışcam sorun olur mu birde ben nishe ingilizce kelime arıyorum türkçe değil
Bir şey daha avr adwords reklama göre çıkma sayısı var o nedir yani en üsteki kelime reklam çıkma olasılığı yüksek alta indikçe azalıyor öle mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri