Merhaba arkadaşlar, çok çok acil durumlarımdan dolayı hazırlayıp henüz kullanmadıgım animasyon içeriklerimi satıyorum. Bu videolar çocuk, slayt, bilgi vs. degildir, kategorisi özeldir. Forum içi ve forum dışı birçok arkadaşa animasyon özgün içerik hazırlamış, kazandırmış ve kazanmış biri olarak, hem hit olarak hemde özgünlük açısından verdiginiz tüm parayı sonuna kadar hakedeceginin çizmek isterim. Ticaretini yaptıgım animasyon işlerinden farklıdır yani kategori size özel olacak ve tamamen dünya genelinde izlenen özgün animasyonlardır. 20 adet ve fiatı 1.600 tl. aklıma gelen özellikleri aşagıya yazıyorum. Özgünle bir yere gelmek isteyen arkadaşlar için iyi bir fırsat oldugunu düşünüyorum. Pm yada skype ile ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederim.
- animasyonlar 2d
- para kazanması açık kanalınız varsa dogrudan kullanabilirsiniz yada sıfırdan başlamak isterseniz kısa zamanda kriterleri karşılar, hit sorunu vs. yoktur.
- devam edilebilir (biraz eğitim vermem gerekicek)
- animasyonlar 2d
- para kazanması açık kanalınız varsa dogrudan kullanabilirsiniz yada sıfırdan başlamak isterseniz kısa zamanda kriterleri karşılar, hit sorunu vs. yoktur.
- devam edilebilir (biraz eğitim vermem gerekicek)