Niche kelime yazdim 50 tl verdi

onurhan00

Yasaklanmış
Arkadaşlar bi deneyim dedim nicheyi yazdim 50 tl verdi sorun olur mu

İngilizce Haber Videoma Spam çalışıyorum bi VPS Serverden tıklayım dedım 50 tl verdi

Ban kapida benden soylemesi o kadar yuksek niche girilirmi birde kendin tiklamissin :D

hem videoyla alakasız etiket gir ,hem de git tıkla.sonra adsense ban kategorisini ziyaret eder neden diye yazarsın:D

Hesabin incelemeye alinir sonrasida malum zaten :/

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

%90 ban

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende aynı durumu yaşadım 73 tl almıştım bir ay önce. sorunsuz aldım parayı, ilk ve son oldu tabi :D

Banlandiginda hiç olmasa seklin olcak reklamima tikladim 50 tl verdi diye ;)

Hızını alamayip Gmail spam kutusunda spam yaparken gönderdi

Hocam adsense reklamcılarını sıkı şekilde koruyor.Sen reklamı tıklamıssın 50 tl vermiş.Burda alakasız etiket girmen hata 1,tbm çok yüksek ve incelenmeye alınıcak bu türk tbm etiketler2, ve en kötü reklama tıklamıssın farketmez vds falan incelemeye alıyorlar3.Malesef adsense kapanırsa şaşırma ve bir daha böyle bir şey yapma.

etiketin söyleyebilirmisin ereak ettim bu arada allah büyük adsense o aldığın parayı silip yoluna devam etmene izin verebilir bende her zaman oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri