Niche Siteden Anlayan Var Mı?

carmeena

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtube a bilendim. quiz hayattaki son kanallarımı da kapattırınca şuan 0 durumdayım. bir web sitesi açacağım kafaya koydum ama halen karar verebilmiş değilim ne yapacağım hakkında. niche sitelerden anlayan var mıdır? bir kelime buldum aranma hacmi 5400 tbm ise 117 tl olarak görünmekte. niche olarak girmeyi düşünüyorum. rekabet de düşük olarak gözüküyor. ilk sayfada çıkan sitelerin cr değerlerini yazacağım

1- 84
2- 41
3- 16
4, 5 ve 6 aynı site ve cr 32
7- 76
8- 24
9- 29
10- 56

şimdi bu ilk sayfadaki sitelerden 1, 7 ve 10.su büyük sitelerin alt sayfaları. diğerleri de başka sitelerin alt sayfaları ben direk keyword.net ile dalacağım bunların arasına. sizce değer mi aylık 5400 aranma 117 tl tbm için. şu tabloda bir kaç ay sonra nereye gelebilirim? kazanabilir miyim?

ben çok anlamıyorum hocam ama siz bu bilginizle iyi yerlere gelirsiniz merak etmeyin başarılar

Çok iyi kelime bulmuşsunuz. Günlük aranma 180. İlk sıraya çıkarsanız günde 3 kere reklama tıklanır minimum.

ben çok anlamıyorum hocam ama siz bu bilginizle iyi yerlere gelirsiniz merak etmeyin başarılar

hocam tesekkur ederim teknik bilgim aslinda baya var da pratige hic koymadim tecrube sifir iyi dilekler iyi tekrardan tesekkur ederim :)

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

Çok iyi kelime bulmuşsunuz. Günlük aranma 180. İlk sıraya çıkarsanız günde 3 kere reklama tıklanır minimum.

kelime iyi evet hocam ama buyuk sitelerin alt sayfalari var hep 3 4 tame de curuk yumurta var ilk sayfada. bunlarin arasinda ilk siraya cikabilir miyim onu bilmiyorum :)

hocam tesekkur ederim teknik bilgim aslinda baya var da pratige hic koymadim tecrube sifir iyi dilekler iyi tekrardan tesekkur ederim :)

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

kelime iyi evet hocam ama buyuk sitelerin alt sayfalari var hep 3 4 tame de curuk yumurta var ilk sayfada. bunlarin arasinda ilk siraya cikabilir miyim onu bilmiyorum :)

Web işinde ilk sıraya çıkmak için neler yapılmalı. Zamanla olacak bir şey mi ? Youtube'deki mantık da bunda geçerli mi ?

Web işinde ilk sıraya çıkmak için neler yapılmalı. Zamanla olacak bir şey mi ? Youtube'deki mantık da bunda geçerli mi ?

web işinde ilk sıraya çıkmak kolay değil, kelimene bağlı bu biraz. zamanla olur ama nasıl olur websiteler kız çocukları gibidir hergün ama istisnasız her gün ilgi ister emek ister özgünlük ister para harcamanı ister vs vs. youtubela malesef ki alakası yok websitelerin :/

Sen Keyword Tool'da "Rekabet Düşük" yazdığına bakma, otoriter sitelerle başa çıkmak oldukça zor olacaktır. Ancak kesinlikle imkansız değil. Şuanda görünene göre bulduğun kelime denemeye değer gibi duruyor. Bence domaini ve hostingini alıp işlere koyul. Bu tür işlerde sana en çok yardımcı olacak şey kendi tecrübelerin olacaktır.

Sen Keyword Tool'da "Rekabet Düşük" yazdığına bakma, otoriter sitelerle başa çıkmak oldukça zor olacaktır. Ancak kesinlikle imkansız değil. Şuanda görünene göre bulduğun kelime denemeye değer gibi duruyor. Bence domaini ve hostingini alıp işlere koyul. Bu tür işlerde sana en çok yardımcı olacak şey kendi tecrübelerin olacaktır.

hocam tecrube tabi ki de bosa da ugrasmak istemiyodum o yuzden :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri