Niche ye Ortak Aranıyor

• Kullanıcı alsan_1149
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

alsan_1149

Yasaklanmış
s.a arkadaşlar , elimde 300$ üzeri niche kelimeler var.. 674$ lık kelimem bile var.. bu kelimeleri değerlendirmek isteyen arkadaşlar , tekliflerini P.M ile yollarsa sevinirim...

yüksek degerde tbm'li kelime bulmak sorun degil önemli olan aranma hacimleri -özgün ve güncel video bulabilmek vsvs:)

yuksek nıche kelımeler bır ışe yaramıyor yada bana ole denk geldı ne zaman nıche kelımeler kullandıysam tbm 0.10 ıken 0.05 ten yukarı cıkmıyor sımdı..

Bende sımdı yenı dusuk tbm sı olan nıche kelımeler kullanmayı planlıyorum bakalım ne degısecek..

hocam USA dan tıklanması lazım o kelimenin videolarına , 674$ lık kelimenin videosuna türkiyeden tıklanırsa 0,1$ veriyor , amerikadan tıklanırsa 674$ veriyor

hocam USA dan tıklanması lazım o kelimenin videolarına , 674$ lık kelimenin videosuna türkiyeden tıklanırsa 0,1$ veriyor , amerikadan tıklanırsa 674$ veriyor
Kesinlikle yanlis bir cumle ve hic alakasi yok.O orani veren Niche kelime olabilir ama reklami kesinlikle yokdur. 1Tika 679 dolar veren bir reklamin sahibin o tikdan kazancinin 5-10 katio olmasi lazimki o orani versin vs.Yav amma sardiniz bu tbm oranina.

Senin bu 674 dolar dedigin kelimenin tbm si maximum 5-10 dolardir imkani yok o oran olamaz.Ornek yuksek bir kelimeni ozelden yaz ben diyim sana ne veriyor ne ediyor :)

Bu nicheyle ilgili konular çıktıkça da arkadaşlar kısa yoldan zengin olurum diye düşünmeye başladılar .
Yüksek tbm li kelime bulmak basit aranma hacmi vs olanda bulursun ama 1000$lık bi kelime buldun diye bu senin tek tıkla bindolar alacağın anlamına gelmez hiç bir zaman .

Bir konu vardı burada tartışılıyordu kesin cevaba varıldımı bilmiyorum arıyorum bulamıyorum Buldugumuz kelimelerde reklam olup olmadıgını nerden anlıyoruz ? Bunu aranızda bilenler mutlaka var paylaşabilirmisiniz ?

Vay arkadaş , hep muhalefet hep muhalefet :)

---------- Mesaj saat 06:36:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:27:04 civarında gönderildi. ----------

Kesinlikle yanlis bir cumle ve hic alakasi yok.O orani veren Niche kelime olabilir ama reklami kesinlikle yokdur. 1Tika 679 dolar veren bir reklamin sahibin o tikdan kazancinin 5-10 katio olmasi lazimki o orani versin vs.Yav amma sardiniz bu tbm oranina.

Senin bu 674 dolar dedigin kelimenin tbm si maximum 5-10 dolardir imkani yok o oran olamaz.Ornek yuksek bir kelimeni ozelden yaz ben diyim sana ne veriyor ne ediyor :)

hocam size PM atılamıyor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri