Nick Değişimi Bilgilendirme.

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nick değişikliği yasak. Ne olursa olsun YASAK.

Nick değişikliği SQL'de ciddi zarara yol açıyor.

Bütün adminlere mesaj yolladım. Siteyr mesaj olarak bildirdim. Yöneticilerden birkaçına rica ettim. Cevap dahi verilmedi Yazık diyorum...

Son 3 aydır tarafıma sizden pm gelmemiş.

Nick değişikliği yasak. Ne olursa olsun YASAK.

Nick değişikliği SQL'de ciddi zarara yol açıyor.

Son 3 aydır tarafıma sizden pm gelmemiş.
Yasak olduğunu biliyorum sebebiyle birlikte rica etmiştim 3 ay değil belkide 6 ay önce size mesaj gönderdim zamanını hatırlamıyorum. Belkide o ara size mesaj gönderilmiyordu çünkü bir ara bir yöneticiye mesaj kabul etmiyor diye uyarı almıştım. Herneyse konu uzatılcak bir konu değil zaten sadece üzüntümü dile getirdim

kaç paraysa söyleyin verelim ya değiştirin nickimi Sonkray yapın :)
üyelikler paralı oluyorsa nick değişimide olsun!!!

Allah'ım hiçbir kuluna az verip aratma, çok verip azdırma ya rabbim..

O degilde ne gibi zararlari var hocam biraz daha acar misiniz ? Bir yolu yordami yok mu ? Nickimden rahatsiz oluyorum sebebinide pm de soylemistim.Degistirme imkanimiz yok mu ?

bende adminlere pm atmıştım tenezzül edip bi hayır olmaz cevabı bile almadım neyse.

Ben genelde cevap yazıyorum bu tarz isteklerde bulunanlara; ancak konusunu açmış arkadaşımız. Yasak demiş :) Ne bu çabanız :) Sanıyorum vb3 ten 4'e geçerken ekstra bir kaç eklenti yazmak durumunda kaldı era bu nedenle de nick değişikliklerinde bu eklentilerde problem oluşuyor sanırım veritabanı kafayı yiyor. Ama daha detayını era bilir tabi.

Valla ben de nickimin esprisi kalmadığı için değişim talebinde bulundum. Reddetti kendisi ve kızdım ama bu başlığı görünce de era'ya hak verdim. Yol olur bu olay bir kişiye bile yapsalar.

Kuralları çiğnemeyen başka bir şey var onu da daha ılımlı bulduğum Incubus'la konuşacağım :)

Esasında benim nickti falandı filandı gösteriş işleri ile hiç işim yok da yeni gelenler bu nickin esprisini de haklı olarak anlamıyorlar ve beni holigan GS'li falan sanıyorlar.

Holigan GS'li olsaydın nicki değiştirebilirdik aslında :p

Esasında benim nickti falandı filandı gösteriş işleri ile hiç işim yok da yeni gelenler bu nickin esprisini de haklı olarak anlamıyorlar ve beni holigan GS'li falan sanıyorlar.

Espirisi ne ki footbolla hiç aram yoktur.Muslera bildiğim kadar GS nin kalecisiydi.Nickine bakınca GS'li birini görüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri