Nick'iniz neyi ifade ediyor?

ByHergeLe

Kayıtlı Üye
Pcde render alırken avaralıktan aklıma böyle bişey geldi

Forumda herkesin bir nickname'si var kim neye göre koydu yazalım bakalım, kimin nasıl bi anısı var nickiyle. Bide slogan sıkıştırıyım araya :D

Hiçbir nickname boşa oluşmaz muhakkak bir mazisi vardır!

benimkinin hikayesi: ytparaya onaysız üyeligim var ve dışardan takip ediyodum o sıralar canlı yayın meshurdu [MENTION=10199]mumru[/MENTION]yu bigün canlı yayın yaparken yakaladım hemen izlemeye girdim ve yayındayken davetiyesi olan varsa atmasını söyledim mumru sağolsun atacagını söyledi fakat zamanı azdı yayını kapatıyodu, onaysız üyeligimin adı saçma sapan bişeydi o yüzden yeni bir nickname bulmam gerekiyodu önüme ilk çıkan kelimeyi nick olarak seçecektim önüme bu çıktı hemen üyelik aldım davet gönderdi :D

yt baslarken bir İzmitli çıkarda hemşeri olayına:D yardım eder diye gerçek adım ve oturduğum yeri yazdım.

Yıl 2006-2007-2008 Silkroad oynayanlar bilir o yıllardaki zevki, ismini vermeyeyim yabancı bir forum vardı loaderlar paylaşılırdı oradan indirirdik programları daha sonra forumda takıla takıla arkadaş çevresi edinmiştim beraber kervan çekerdik party kurardık , daha sonra job takma adı geldi herkes farklı isim koymak zorundaydı jobtayken bi nevi takma ad deşifre olmamak için Almanyalı bi abi vardı 33 yaşındaydı herkes nickinin sonuna 1337 eklesin birbirimizi tanırız birbirimize saldırmayız o şekilde demişti o günden beri 1337 yi hep kullandım . Navi ise Avatar filmindeki mavi yaratıklar (Naviler olarak geçiyor ) maviye ayrı bir düşkünlüğüm var isimde hoşuma gitmişti :) nick Navi1337 oldu böylede bir anımdır :D

Bugün üzerinden 17 yıl geçmiş olan Kocaeli depremini ifade ediyor, o günleri unutturmuyor..

Yaklaşık 10 yıldır tüm platformlar da aynı ismi kullanıyorum. Bazen bu serhat69 oluyor ama sıklıkla kullandığım bu isim :)

Kendi adımın ve soyadımın kısaltılmış halini. (İlk baştaki a harfi dışında tüm sesliler iptal, şok, vefat :D )

Bişey ifade etmiyor yani ben ifade etmesini bekleyerek kurmadım ama 3 basamaklı bir evrimi var
Rixos - Rix - Rixon :)

Bir web sitesinde ytpara üyelikleri açılmış kendi adınız ve soyadınız ile kayıt olmanız gerekiyor falan demişlerdi.Oradan gelen bir nick memnunum. Sonda ki 3 neden onu bilmiyorum 33 yapacaktım sanırım.

İlk aklıma gelen :)

yeryuzune-dusen-ilk-bakkal-tanesi_509604.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri