Nihat Hatipoğlu

Kinq

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar Kimler Nihat Hatipoğlunu İzliyor ben her iftar vakti sahur vakti çok severek izliyom

iyi günler

evet . ya adam ağlıyor anlatırken bende ağlıcak duruma geliyom

Mükemmel bir anlatım tarzı var. Kişiliği kimseyi ilgilendirmez önemli olan anlatılanların doğruluğu. Ve bu doğruları öyle güzel anlatımdan dinlemek güzel.

şahsa bişi diyemem ama camiye falan gittiğimde vaaz dinlediğimde içim huzur doluyor o kadar rahatlıyor ki insan bedeni ruhu kafası bomboş oluyor

Hem Nihat hocamız hemde Cübbeli Ahmet hocamız gerçek hizmet ehli.İkisine mesaj gönderdim.Kanallarındaki videolarınının hepsini kullanmama sevineceklerini belirttiler

haha adnan hocayı seveer sayarız aksi halde bizim için sakınca yapar :D :D saygılar hocam amin maşşalah.

inşşallah .D
vimg_8baaa_v.jpg

keyfimize göre fetva verenleri değil allah için konuşanları doğruyu söyleyenleri sevelim kişi sevdiğiyle beraberdir hadisi şerifini unutmayalım bende nihat hocamı severim ama 1. numaram cübbeli ahmet hoca efendi.

Yaşar Hoca'yı da Nihat Hoca'yı da şahsi olarak hiç sevmem. Yaşar Hoca'yı ise dinlemenizi asla ve asla tavsiye etmiyorum. Kadınlar başı açık namaz kılınır diyen birisini dinlemek doğru olmaz.

Onu bunu bilmem de benim ülkemde son 10 yıldır güzel dinimizi kullanarak çok büyük istismar yapılıyor.

Cuma'mız mübarek olsun.

Kimsenin ne oldugunu bilmeden bize yorum yazmak dusmez.
Belki o adamlar sizden bizden daha muslumandırlar.

Allahu Teala herşeyi gören ve duyandır.

siz rahat olun.

Konunun suyu kaynamaya başlamış.Temizlik zamanı geldi anlaşılan.Mesajlarınıza dikkat edin.Bu tip hassas konularda daha fazla hoşgörü göstermeyeceğiz.Bu son uyarıdır.Bundan sonra din,siyaset gibi konuları forumda tartışmaya açanlar
6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

kuralı gereği cezalandırılacak.Ayrıca konularınızda ve mesajlarınızda doğrudan bireyler hakkında konuşmamaya özen gösteriniz.Ben şimdi onları da temizliyorum çünkü bireyler kendini savunma şansına sahip değiller.Bu nedenle sözlerinize dikkat ediniz ki hem sizler hem de forumumuz zarar görmesin.İyi forumlar...

Konunun suyu kaynamaya başlamış.Temizlik zamanı geldi anlaşılan.Mesajlarınıza dikkat edin.Bu tip hassas konularda daha fazla hoşgörü göstermeyeceğiz.Bu son uyarıdır.Bundan sonra din,siyaset gibi konuları forumda tartışmaya açanlar
6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

kuralı gereği cezalandırılacak.Ayrıca konularınızda ve mesajlarınızda doğrudan bireyler hakkında konuşmamaya özen gösteriniz.Ben şimdi onları da temizliyorum çünkü bireyler kendini savunma şansına sahip değiller.Bu nedenle sözlerinize dikkat ediniz ki hem sizler hem de forumumuz zarar görmesin.İyi forumlar...

yerinde karar sağol.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri