Nihayet laptopu aldım hadi hayırlı olsun

ip adresini verde bır bakalım neler varmıs hdd'de :D

BB

arkadaşlar ben ilkkez laptop lullanıcam yani bilmiyorum inş lenovada çok sıcaklık yoktur
bir arkadaşımdan biliyorum laptopu ısınma yapıyordu fan aldı
sizce ısınma yaparsa fan alsam sıcaklığı normal falan olur mu

Isınma yapmasa bile en kaliteli Fan almalısın . Plastik alma , Kıy paraya al bi tane 100 liralık vs .

laptop işlik durumdur arkadasım :D alırsın laptpu 2 saat kullanırsın kapatırsın ama sen film izlicen oyun oynayacaksın youtube ıle ugrasacaksın zor dayanıyor aletler :S o yüzden masa ustu 6 sene dayanır laptop mak 3 yıl

---------- Mesaj saat 18:47:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:49 civarında gönderildi. ----------

alahala ozmana boşuna aldık desenize
peki bozulursa tamir etme gibi bişey söz konusu mu
direk bozuldumu çöpe mi atmak lazım
bide 24 ay garanti süresi var

laptop işlik durumdur arkadasım :D alırsın laptpu 2 saat kullanırsın kapatırsın ama sen film izlicen oyun oynayacaksın youtube ıle ugrasacaksın zor dayanıyor aletler :S o yüzden masa ustu 6 sene dayanır laptop mak 3 yıl

---------- Mesaj saat 18:47:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:49 civarında gönderildi. ----------

önemli olan o ipyi bulmak değilmi zaten :)

ayrıca pc benim için düşük geldi fakat fiyat gerçekten düşük. ben şöyle after effects, photoshop ve 2 tarayıcı açıkken kasmayacak bir laptop arıyorum varmı bilen :eek: ;)

alahala ozmana boşuna aldık desenize
peki bozulursa tamir etme gibi bişey söz konusu mu
direk bozuldumu çöpe mi atmak lazım
bide 24 ay garanti süresi var

o kadar korkma ya :D iyi fiyat iyi laptop almıssın oyle cok gıttı gıttı hemen sorun olmaz dıye dusunuyorum.. garantıye postalıyorsun laptopu. öyle karamsar olma hemen :D biz sadece masa ustu alsan cok daha ıyı olurdu dedık bu laptop da senı uzun sure goturur

ayrıca pc benim için düşük geldi fakat fiyat gerçekten düşük. ben şöyle after effects, photoshop ve 2 tarayıcı açıkken kasmayacak bir laptop arıyorum varmı bilen :eek: ;)

bulsam bende alacagım 1 aylık adsense parasına kıyıp da bulamadım :D ah o ip bulma ısıne 10 11 yasında gırmıstım :D o sıralar prorat kullanıyordum gel gör devir değişti ya :D

iş görür hocam yaa kişiden kişiye değişir hor kullanmazsan yeter.. ben bi ekran kartı alcaktım meşhur bi donanım sitesinde sordum iyi mi diye adamların direk verdiği cevap "onla mario mu oynucan".. valla aldım gayet memnunum..
bozulunca çöpe atılır mı yaw garanti diye bişey var :)

Güzel laptop. Masaüstü alsan sadece işlemci 1000 tl civarı tutuyor :). Ateş pahası ya masaüstü. Laptop candır. Fakat şifre koyun hocam kesinlikle kimseyi otutturmayın. Virüs girer mahvederler güzelim makineyi.

Dostum benimde sınav derdim bitsin bu sene msinin ge60 20e modelini düşünüyorum ssd li olanından gameplay videolarıda çekebilirm.Oyunlarda iyi fps veriyor pc.

MSI GE60 2OE 229XTR Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

Programlardada kasmaz diye düşünüyorum fiyat biraz pahalı ama yapcak bişe yok almıken iyisini alalım. :)

hpden uzak durunda hp var bende altına 3lü fan aldıgım halde ateş topu gibi :D

Almışken 17 lik alsaydın keşke. 15 lik çok küçük bence.

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan dilediğin oldu şimdi daha çok paralarkazanırsın inşallah ytden :)

lenovo pcnin babasıdır nede olsa ibm nin notebook kolu bide yoga modelide varya o işte cok güzel 560 modeli kuzenimde var 2 sene sonra fan ölüyor ses cıkarıyo normaldede cok sıcak bir pc soğuk isteyenlere samsung önerimdir

---------- Mesaj saat 01:28:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:26:03 civarında gönderildi. ----------

benimde sıkıntılıydı değiştirdim :D ayiryetten bataryasınıda takmıyorum köz gibi oluyo resmen :D

abi bataryayı takmazsan pc ölür

ekran kartının gb'ı çok önemli değil, modeli lazım =) onu da söylersen bir şeyler diyebilirim.

aynı laptop aynı markayı beş ay önce 1100 tl'ye aldım.aşırı memnunum bilader laptoptan.herkesin laptop sıcak üfler benim ki soğuk( o da arada sırada )..birgün yine laptop alacak olursam yine lenovo..doğru seçim

вαттυѕαу;99567' Alıntı:
Bu Fiyata bu laptop daha nolsun Canavar gibi :) de Hangi laptop olursa olsun ısınma sorunu vardır , keşke masaüstü alsaydın , Laptop pişmanlıktır :)

Isınma Sorununuz varsa ASUS s46cb Tavsiyemdir
Oyun Onadığınız zaman Ekran kartı devreye girer Isınma yaşarsınız
Başka şekilde Isıma söz konusu değil 7/24 Açık kalıyor sorunsuz.
S46_ov2.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri