Nimet abla online bilet alan varmı ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
nimet abladan bilet almak istiyorum online olarak ama biletler nasıl olacak bana kağıda basılı şekilde elime geliyormu ? daha önce alan varsa bi aydınlatsın beni bekliyorum sizi :)

8 çeyrek aldım eğer yüzbinli bi para çıkarsa :D öhöhöh hayale bak :D

bende bi kıyak yaparım çekilişle yapmazsam ayıp olur

Son düzenleme:
nimet abladan bilet almak istiyorum online olarak ama biletler nasıl olacak bana kağıda basılı şekilde elime geliyormu ? daha önce alan varsa bi aydınlatsın beni bekliyorum sizi :)

Merhaba ben geçen senede almıştım bu senede 2 tane aldım. Bilet numaran panelde yazıcak sadece. İkramiye kazanırsan nimet abla hesabına yatıcak ıstersen tam bıletı bul. Sen ordan kendi hesabına çekiceksin. Yanı kısacası iddaa gibi düşün :) Eline geçen herhangi bir şey olmayacak.

Ezbgn1W.png

Son düzenleme:
Merhaba ben geçen senede almıştım bu senede 2 tane aldım. Bilet numaran panelde yazıcak sadece. İkramiye kazanırsan nimet abla hesabına yatıcak ıstersen tam bıletı bul. Sen ordan kendi hesabına çekiceksin. Yanı kısacası iddaa gibi düşün :) Eline geçen herhangi bir şey olmayacak.

vayyy iyiymiş böyle alayım o zaman sıkıntı olmaz yani, teşekkür ettim

aynen Profilbilisim'in dediği gibi hocam. online olarak oluşturulan bilet. :))
yt'den vurduğun yetmedi bile talih kuşuylamı vuracaksın paranın dibine

Ezbgn1W.png

Bilet numarası paylaşmak yasak. :D :D :):)

Arkadaş siz hala inanıyomusunuz Nimet Ablanın uğurlu felan olduğuna :D Birde sıraya felan girenler var gerçekten aptal bu sıraya giren insanlar.Sözüm size değil yanlış anlamayın online almak için uygun site olabilir ama sıraya giripte saatlerce bekleyip alan varsa gerçekten aptallar.

Bu sene bende büyük ikramiye, çıkarsa tüm forumu yemeğe götürücem, komple stat kiraloycam siz görün :D

Arkadaş siz hala inanıyomusunuz Nimet Ablanın uğurlu felan olduğuna :D Birde sıraya felan girenler var gerçekten aptal bu sıraya giren insanlar.Sözüm size değil yanlış anlamayın online almak için uygun site olabilir ama sıraya giripte saatlerce bekleyip alan varsa gerçekten aptallar.

kardeşim şöyle düşün bide... (rakamlar tamamen sallamasyon)

Türkiye genelinde 10.000.000 bile satılıyor ve bu nimet abla 10.000 bile satıyor (satış potansiyeli yüksek olduğu için)
diğer biletçilerde 1.000'er tane satıyor. ve bunu yüzdeye vuracak olursak
10.000 / 10.000.000 = %0,1 (binde 1)
1.000 / 10.000.000 = %0,01 (onbinde 1)

eee binde 1 > onbinde 1 olduğuna göre millet ikramiye çıkma ihtimali daha yüksek olan yerden bilet almayı tercih ediyor... yani bence bunun aptallıkla bir ilişkisi yok.. olsa olsa kendi şansını yaratmak gibi bişey denebilir :D

YİNEDE UNUTMAMAK LAZIM, TALİH KUŞU İSTATİSTİKLE DEĞİL ŞANSLA YAKALANIR :)

Son düzenleme:

Ezbgn1W.png

Umut fakirin ekmeği :D

Rez :D :D

alma nedeni bi tek güvenilir olması malum ortada sahte biletde dolanıyor. piyasadaki biletlerin %70 80 ini satıyor bi zahmet 4 biletden biride ona vursun

beylerde paypal karşılığında nesine hesabıma tl yükleyecek var mı :D 3 4 tane bilette ben alayım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri