Nisan Ayı Adsense Banları

Adsense Hesabınız.

• Adsense Hesabım Banlandı

Oy: 2 100,0%
  • Adsense Hesaplarım Banlandı

Oy: 0 0,0%
  • Adsense Hesabım İşleme girdi

• Adsense Hesaplarım İşleme girmedi

• Adsense Hesabım Saat 22:00 ' dan sonra işleme girdi

• Adsense Hesabım Saat 16:00 'dan hemen sonra işleme girdi

• Kullanılan toplam oy
    2

brocker

Kayıtlı Üye
İşleme girmeyen adsenseler an itibariyle banlanmaya başlamıştır. Google in yeni icatlarından birisi ile karşı karşıyayız.

Banlanan adsense ile daha önce ödeme alındı. Şuan 3 kanal bağlıydı daha önceden kapanmış kanallar vardı.
Ama işleme girmeyen 1 adsensemde hiç kullanmadığım bir banka hesabı ve tek kanal vardı. Geçen ay sorunsuz ödeme aldım ancak bu işleme girmedi. Kanalda herhangi bir uyarı bulunmuyor. Bakalım bu kanalın akıbeti ne olacak bekliyoruz.

Son düzenleme:
rez yerimizi alalım daha ben yemedik ama kuzu gibi bekliyoruz. kesinleşse rahatlasam.

Ban yiyen arkadaslar ilk ödemesi olup olmadığını da belirtirlerse çok iyi olur.

dün pin girdim bi umut bekliyorum bakalım banmı paramı.

İşleme girmeyen adsenseler an itibariyle banlanmaya başlamıştır. Google in yeni icatlarından birisi ile karşı karşıyayız.

adsensede kapanan kanal varmıydı ? telif almışydı bağlı olan kanalların içindeki video ( lar), kaç kanal bağlıydı.

Hocam bunlarıda konuya ekleyebilirseniz. Sizden sonra yazacaklar olursa banlanıp bir yere varalım.

Geçmiş olsun bu arada

Banlanan arkadaşlar;

Daha önce ödeme aldınız mı,
Kapanan kanalınız var mıydı,
Saat kaçta ban mail'i geldi,

Bunları da belirtirlerse süreç hakkında genel olarak fikir sahibi olabiliriz. Mağdur arkadaşlara geçmiş olsun..

benimde bu sabah banlandı bakalım 1 adsense daha var işleme girmeyen

an itibariyle 2. adsensede banlanmıştır . bi tanesi ilk ödemeydı bı tanesı 4.

bende de girmeyen var korkarak ekrana bakıyorum :/

Şuan anladığım kadarıyla banlardaki mantık şu işleme giren adsenselerin yorumlarına falan baktım skypeden konuştuklarım var adam 4 telif yemiş 3 kanalı kapanmış adsensesinde 4 hane kesinleşmiş işleme girmiş adsense açık. kanalları da silmemiş. şuan kesinleşenler kesinleşti. Kesinleşmeyenler sanıyorum belli bir kevgirden süzgeçten geçiriliyor bu süzgeçten kevgirden geçemeyenler banlanacak belli bir süre banlar bittikten sonra kesinleşmeyip banlanmayanlar kesinleşecektir.

Şuan anladığım kadarıyla banlardaki mantık şu işleme giren adsenselerin yorumlarına falan baktım skypeden konuştuklarım var adam 4 telif yemiş 3 kanalı kapanmış adsensesinde 4 hane kesinleşmiş işleme girmiş adsense açık. kanalları da silmemiş. şuan kesinleşenler kesinleşti. Kesinleşmeyenler sanıyorum belli bir kevgirden süzgeçten geçiriliyor bu süzgeçten kevgirden geçemeyenler banlanacak belli bir süre banlar bittikten sonra kesinleşmeyip banlanmayanlar kesinleşecektir.

adsensede 1 kanal var ve hiçbir uyar felan yok kurulduğundan beri kesinleşmedi ben bunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. ilk ödeme

Bence bunları konuşmak için erken arkadaşlar bence 23:00'a kadar kesinleşmeyenler kesinleşir ama ban olayı bambaşka oldu bu ay beklemiyordum ban ben mesela kimseden.

adsensede 1 kanal var ve hiçbir uyar felan yok kurulduğundan beri kesinleşmedi ben bunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. ilk ödeme

uyarıyla falan alakası yok zaten yukarıda dediğim gibi kesinleşen kesinleşti yırttı kesinleşmeyenler bu kevgirden süzgeçten geçecek benim de hiç kanalım kapanmadı bu ay kanallar hala adsense de işliyorlar tıkır tıkır 0 uyarı ama kesinleşme yok. bu yüzden bu şekilde düşünüyorum.

İşleme girmeyen kişi çok fazla.. konuya anket eklenebilirmi ? kaç kişi girmiş.. kaç kişi girmemiş ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri