Nisan Ayı Ödeme işlemde :)

Bi dahaki ayada biz alırız artık :)

---------- Mesaj saat 00:30:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:48 civarında gönderildi. ----------

Abi o değilde yukarıdaki videoda niye reklam yok dikkatimi çekti şimdi :)

Muhtemelen perşembe gecesi işleme girer cuma hesaba yansır.
Genelde 2 gün oluyor arada.

Hayırlısı nasip kısmet :)

Herkese hayırlı güzel harcamalar diliyorum :) iyi 25 i sabahı gene en mutlu günüm olacak :D

Evet arkadaslar,Nisan ayi kazanclari isleme girdi.Az once Adsenselerimde "Ödeme işlemde" yazisini gordum.Turkiyedeki arkadaslar hafta sonu yada hafta basi sizin paralarda isleme konulur.

O zaman hep birlikdee....... :)

hüseyin kağıt -pınarın başında-eminem -alkol aldım sallanıyorum-ayşe - YouTube

Hocam 'adsenselerimde' dedin hepsi kendi adınızamı? Ne kadar adsense hesabınız oldugunu oğrenebilirmiyim? Tek bir adsense hesabından 1k üzeri ödeme alabilirmiyiz?

yine 92 dolarda kaldık : )

Hocam 'adsenselerimde' dedin hepsi kendi adınızamı? Ne kadar adsense hesabınız oldugunu oğrenebilirmiyim? Tek bir adsense hesabından 1k üzeri ödeme alabilirmiyiz?

8 Adet adsense hesabim var ustad.hepsi farkli isimlere ait.1 Adsensede tabiki1k uzeri alabilirsiniz,Neden sorun olsun ki.Bende cok kanal ve kazanc biraz yuksek oldugundan ucurumdan dusersem tutunacak dal olsun diye,tirmanirken bi kac agac dikmistim,onlarda kok tutmus dal vermis iste her ihtimale karsi :) ;) . Ne ornek verdim yav :)

Hollanda'da isleme girdi.Herkese simdiden kazanclarini hayirlisi ile harcamasini nasip etsin Rabbim.

Abi dun odeme isleme girdi konuyu actigim dakika bugun hesaba yatmis :) Hay massallah ne hizli bi adsense ya :)

Burada hala ödeme işleme girmedi, hala beklemedeyiz. Gerçi daha geçen ayın parasını dün gidip aldım. Rusya adresime alacağım son ödeme olucak, gidip postaneden almak gerekiyor. Artık bende Türkiye adresimden banka adresime alabileceğim :D

Abi dinlediğin müziğe bakılırsa mangırlar baya iyi gelecek bu ay :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri