Nishe kelimeler araştırım sizce nasıl

• Kullanıcı crazykanka61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çalışmam şöyledi adwords kelime yazdım.İçlerinde 30 tane seçtim ve bunları bir daha eledim 20 tane kaldılar sonra bu kelimleri youtube kelime anahtarında yazdım çoğu çıkmadı 3 tane çıktı.Şansıma çıkan 3 tane kelimede iyi tbm var ben bunları kanal yapıcam.Kelimeler ilgili detaylar şunlar
Rekabet: düsük
Aylık Arama: 27.100
Yeral Arama :14.800
TBM: 31,22
Rekabet:düsük
Aylık Arama:673.000
Yerel Arama:165.000
TBM: 13,7
Rekabet:düsük
Aylık Arama:7.480.000
Yerel Arama:6.120.000
TBM7,04
bunları buldum arkadaşlar sizce nasıl bayağı emek verdim :)

---------- Mesaj saat 14:10:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:51 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar değerlendirebilirmisiniz fikirleriniz merak ediyorum

hit yakalayabilirsen o kelimeler ile güzel görünüyor ama bildiğim kadarıyla adsense bu tmb lerden daha düşük veriyor.

hit yakalayabilirsen o kelimeler ile güzel görünüyor ama bildiğim kadarıyla adsense bu tmb lerden daha düşük veriyor.

hocam tbm 0.05 dün 0.03 idi o yüzden kazanamadım dün hiç tbm 4 5 de olsa iyidir bence 32 tbm düşürsün 20 ye yine iyi bence

Güzel gözüküyorlar fakat önemli olan Youtube'da aranıp aranmadığı. Bunun için Youtube Keyword Tool var. Bu Tool'u kullanarak, kelime Youtube'da hangi ülkede ayda ne kadar aranıyor gibi verilere ulaşabilirsiniz.

hocam bu kelimeler youtube aranıyor 30 kelimeden eleme eleme yaptım 3 tane kelime kaldı adwords google çıkan kelimeler ama baktım keywords hocam bu kelimeler aranıyor diğer 27 kelime çöp oldu bu 3 kelime güzel:)

youtube da pek işe yaramaz fakat domain kurarak yarayablir.rekabet düşük

evt vardır yinede kazanabilirsn hocam.Fakat ilk kelimede domain yok ise alakalı hemen bir site kurmalısın.ben olsam bir ayda o kelimeyi ilk sayfaya sokarım

evt vardır yinede kazanabilirsn hocam.Fakat ilk kelimede domain yok ise alakalı hemen bir site kurmalısın.ben olsam bir ayda o kelimeyi ilk sayfaya sokarım

hocam ben site kurmayı bilmiyorum ben bu işlerde yeniyim youtube video yükleyip para kazandırmak amacındayım ve şuanda niche işindeyim ilerde site kurabilirim ama yavaş yavaş birden olmuyor:)

---------- Mesaj saat 14:57:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:50:01 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar ben bu kelimeleri buldum bunların yanına bunlara yakın kelime bulmam lazım bunlar adwors alt başlığındaki en iyi kelimleri koysam sakıncası var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri