Niye eziliyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz de Türkiye laiktir, laik kalacak diyoruz. Laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır. Bunun imam hatiple ne alakası var ? Diyaneti açan kimdi kardeşim. Mustafa Kemal Atatürk değil miydi ? ee bugün diyaneti kapatmaya, ihl yi kapatmaya çalışanlar var bu duruma ne diyeceksin. Hani yukarıda gördün yazı yazanları. Bu mu laiklik anlayışı. ? Bir öğrenci ister imam hatip okur, ister başörtü takar kimse kimsenin ne yaptığına karışamaz. Bir adam eğer gerçekten laikliği savunuyorsa, o zamanda kimsenin okduğu yere, nerden mezun oldu, hangi lisede okuyor, niye başörtü takıyor. KARIŞMAYACAK.

MADEM LAİKLİK ANLAYIŞINI HAKİKATEN SAVUNUYORSUN.
O ZAMAN BUGÜN İHL KAPATILSIN DİYENLERE DE CEVABINI VERMEN GEREKİR.

Bunlarda sizden mi?

215316.jpg

İmam hatip öğrencileri harf gibi dizilerek R.T.E. yazdı

Bu yazdıgına gülmeyipde ne yapalım

Dusuncen icin oncelikle tesekkur ederim. İmam hatip mezunlari kendi alanlarinda kpss ye tabi tutuluyorlar. Adaletsizlik durum oldygunu zannetmiyorum. Zamaninda imam hatiplilere kadro acilmiyordu. O zaman buda haksizliga girmez mi her kadro esit degil ki

Haklısın çok düşük puanla atanıyorlardı şimdi hatırladım. Bir mühendis ile arasında puan olarak dağlar kadar fark var. Eskiden imam hatiplere uygulanan katsayı farkı da bugün yapılan adaletsizlikten farksızdı.

"Madde 26- (1) Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hürriyetine sahiptir. Bu hürriyet, resmî makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir alma ya da verme serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayınların izin sistemine bağlanmasına engel değildir."

Son zamanlarda gündemi de Türkiye'de işleyen akışı da takip etmediğiniz belli. Ortada bir düşünce ve fikir var ve siz bunun silinmesini bu düşünce ve fikrin ortadan kaldırılmasını istiyorsunuz. Öncelikle kişilerin düşüncelerine ve fikirlerine saygılı olmak zorundasınız. Sorularınıza kısaca cevap vermek gerekirse:

Din ve devlet işlerinin ayrı olmasını istiyorsunuz ama eğitim kurumlarının başına imam hatip mezunları geliyor? Nasıl tezat bir mantık bu böyle. Hayır o pozisyon için uygun bir mevki mi diğerleri ile karşılaştırılınca hayır ama öyle olmuyor işte. Demek ki hala Laiklik kavramı tam anlamıyla yaşanmıyor. Ki kendiniz de araştırırsanız bunun ile ilgili bir çok şey ile karşılacaksınız. Merak ettiğim diğer bir konu bu kadar imam hatip mezunu ne iş yapacak? Yanlış anlamayın sorumu hani hangi alanda uzmansınız ki bu ülkenin geleceğinde katkısı olacak o binlerce gencin.

NOT: Herkesin fikrini ve düşüncesini paylaştığı bir platform. Orayı kötü bir şekilde lanse etmeye çalışmak zaten insanların düşüncelerine saygı duymadığınızı göstermektedir.

NOT 2: Burada kurduğun cümle gerçekten saygısızca ve terbiyesizce... Her kes kendi fikrini beyan eder de hani kendini ne zannediyorsunuz da hiç tanımadığınız bilmediğiniz insanlar hakkında bu şekilde ahlaksızca konuşabiliyorsunuz. İşte bu zihniyetin bir kere yıkılması gerekiyor. Kendinizi kimden neyden üstün görüyorsunuz o ayrı bir konu... İş eleştriye gelince müslümanlık hoşgörü dini ya hani en temel taşları bile unutuyorsunuz. Daha bunları benimsemeden kurduğunuz cümlelere bak. Ayıp...

Ezildiğiniz noktayı kaçırdım o nedir?

Hocam gündemi gayet iyi takip ediyorum.

1-) Kardeşim biz dil, din, ırk ayrımı yapmıyoruz. İmam hatipli devletin başına geçebilir ne var bunda ? Birisi gelip hristiyanların, ateistlerin kafasına silah doğrultup müslüman ol, kuran mı oku deniliyor. Herkes kendi düşüncesini, ibadetini özgürce yaşıyor.

2-) İmam hatip mezunu ne mi işe yarayacak. Hocam Allah aşkına köylerde vs. gibi yerlerde namaz kılacaksın imam yok, müezzin yok ? Akraban vefat ediyor. Allah korusun deden, baban vefat etti. Bir ezberin olsun. Kuran başında okursun. Birisi vefat mı etti. Cenaze namazını kıldıracak yok. Sen kıldrırısın. İnsanları ilimlendirirsin. Birisi vefat edince işte şurda bir ezber kuran okuyan yok mu diye laf çıkıyor. Bilmezsen öyle oluyor tabi

3-) Ben kimseyi kötüleme veya lanse etmiyorum. Ben bu milletin evladıyım, bu bayrağın altında yaşıyorum. Farz et ki sen imam hatip lisesi meznusun ve sana terörist, militan diyenler var. Ne yaparsın ? veya imam hatip okuyanlar bir halta yaramıyor, kapatılsın derse olur mu ? özgür düşünce bu değil. Eksik yanlarını söylersin, belirtirsin. Bu düşünce fikrini beyan etme değil.

4-) Konuyu okumadığın belli. Kimseye gelipte bir hakaret sergilemedim. Kafana göre atıp tutma.

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

Bunlarda sizden mi?

215316.jpg

İmam hatip öğrencileri harf gibi dizilerek R.T.E. yazdı

Bu yazdıgına gülmeyipde ne yapalım

Sen her imam hatipli olanı reisçi mi kabul ediyorsun.
Bu nasıl zihniyet ?

Son düzenleme:
Hocam zamaninda muhendisligin ne populer oldugunu biliyorduk. İmam hatipin zamaninda onu acik degildi kk. İyi bak. 2 yil sonra imam hstipte de ayni durum yasanacak. Abi bir de her makibe muhendisi alinamaz. Odtude mahkine okuyan adami mi secersin. Aksarayda okuyani mj. Sen karar ver

hocam mühendislik her zaman popülerdi ama alım şartları hiç değişmedi. yıllardır aşağı yukarı 180 200 300 hadi taş çatlasın 500 almışlardır makinadan. imamhatip bir revaca girdi direk 5000 kadrolar havada uçuştu. birincisi adalet nerede? ikincisi eğer devlet ise üniversite ayrımı yapamaz zaten nasıl her makina mühendisi alınamaz ben bunu anlamadım şahsen. bir odtü mezunu zaten devlette çalışmak istemez. ben kocaeli mezunuyum bu sene kpssye girdim atanmam için türkiye geneli ilk 1000de olmam lazım afedersiniz eşşoleşşek gibi tarih coğrafya kastım hayatımda bir daha kesinlikle görmeyeceğim şeyleri ezberledim alsalardı bizden de 5000 kişi ben bunlara maruz kalmayacaktım şahsen. bakın muhtemelen görüşlerimiz aynı genel klasmanda baktığımızda ama okul konusunda ayrılıyoruz. lütfen objektif şekilde bakın

hocam mühendislik her zaman popülerdi ama alım şartları hiç değişmedi. yıllardır aşağı yukarı 180 200 300 hadi taş çatlasın 500 almışlardır makinadan. imamhatip bir revaca girdi direk 5000 kadrolar havada uçuştu. birincisi adalet nerede? ikincisi eğer devlet ise üniversite ayrımı yapamaz zaten nasıl her makina mühendisi alınamaz ben bunu anlamadım şahsen. bir odtü mezunu zaten devlette çalışmak istemez. ben kocaeli mezunuyum bu sene kpssye girdim atanmam için türkiye geneli ilk 1000de olmam lazım afedersiniz eşşoleşşek gibi tarih coğrafya kastım hayatımda bir daha kesinlikle görmeyeceğim şeyleri ezberledim alsalardı bizden de 5000 kişi ben bunlara maruz kalmayacaktım şahsen. bakın muhtemelen görüşlerimiz aynı genel klasmanda baktığımızda ama okul konusunda ayrılıyoruz. lütfen objektif şekilde bakın

Hocam ilanlara bak. Ona kalırsa hiç bir şeyde adalet yok. Kusura bakmayın zamanında biz çektik..Sağlıkta yığılı personel alıyor. Buna niye kimse ses çıkarmıyor.

Reis bu zamana kadar imam hatipliler ezildi. Her konuda herkes istedigini yaparken, istedigi bolumu okurkrn imam hatipliler okuyamiyordu.. Haksizlik olan bir durum yok. İmsm muezzin ihtiyaci var ondan. Oda bir gun alim da azalacak. Saglik alanlarinda acilan kadroyu konusalim o zamsn hangisi adaletli ?
Herkese hakkı olanı vereceksin,hakkı olanı savunacaksın.o zaman azdı da şimdi fazla muhabbeti olursa yada tersi, bu çizgi hiç bir zaman doğru olmaz.ihtiyaçtan fazla okulu gösteriş olsun diye açmayacaksın ki kpss ye gerek kalmayacak.yada memur alman gereken yere işçi statüsünde eleman alıp az kalan kontenjana kpss yle seçim yapmayacaksın.sözleşmeli öğretmen çalıştırırken başka bir yere 10 kat kontenjan açmayacaksın gibi.uzar gider bu muhabbet.bu ülkenin okumuş ,bilgili,yol gösterici imamlara da ihtiyacı var ama bunun eğitimini alacakken ek puanlarla başka bölümler için avantajlı duruma düşürmeye yada puanlarını düşürmeye gerek yok.olması gerekenler uygulansa sorun olmaz.

Herkese hakkı olanı vereceksin,hakkı olanı savunacaksın.o zaman azdı da şimdi fazla muhabbeti olursa yada tersi, bu çizgi hiç bir zaman doğru olmaz.ihtiyaçtan fazla okulu gösteriş olsun diye açmayacaksın ki kpss ye gerek kalmayacak.yada memur alman gereken yere işçi statüsünde eleman alıp az kalan kontenjana kpss yle seçim yapmayacaksın.sözleşmeli öğretmen çalıştırırken başka bir yere 10 kat kontenjan açmayacaksın gibi.uzar gider bu muhabbet.bu ülkenin okumuş ,bilgili,yol gösterici imamlara da ihtiyacı var ama bunun eğitimini alacakken ek puanlarla başka bölümler için avantajlı duruma düşürmeye yada puanlarını düşürmeye gerek yok.olması gerekenler uygulansa sorun olmaz.

Abi bana bunları niye anlatıyorsun. Sen işi siyasete çekiyorsun. Ben imam hatipliyim diyorum. Şu kullanılan muamaleere bakın diyorum. Verdiğiniz ceba bakın ya.

Hocam ilanlara bak. Ona kalırsa hiç bir şeyde adalet yok. Kusura bakmayın zamanında biz çektik..Sağlıkta yığılı personel alıyor. Buna niye kimse ses çıkarmıyor.

hocam burada kpssden bahsediyoruz özel sektörden değil durumu eşitlemek için devlet açısından bakıyorum ben. yoksa zaten özelde makinacıdan bol bir şey yok. zamanında çekmediniz demiyorum ben zaten, evet geçmişte yapılan da haksızlıktı fakat şuandan bahsediyorum. şuanda da kesinlikle bize haksızlık var. yine atladığınız bir nokta var, sağlık sektörü hiçbir zaman bitmedi bitmeyecek her zaman açık olacak bu sektörde. fakat imam hatipler için aynı şey geçerli değil. her 10 okulun 8inin müdürü müdür yardımcısı imamhatip çıkışlı. yahu herkes kendi işini yapsın arkadaşım salsana her okula öyle müdür vereceğine ihtiyacın kadar alıp öğretmen yapsana diğer müdürleri de ona göre seçsene

hocam burada kpssden bahsediyoruz özel sektörden değil durumu eşitlemek için devlet açısından bakıyorum ben. yoksa zaten özelde makinacıdan bol bir şey yok. zamanında çekmediniz demiyorum ben zaten, evet geçmişte yapılan da haksızlıktı fakat şuandan bahsediyorum. şuanda da kesinlikle bize haksızlık var. yine atladığınız bir nokta var, sağlık sektörü hiçbir zaman bitmedi bitmeyecek her zaman açık olacak bu sektörde. fakat imam hatipler için aynı şey geçerli değil. her 10 okulun 8inin müdürü müdür yardımcısı imamhatip çıkışlı. yahu herkes kendi işini yapsın arkadaşım salsana her okula öyle müdür vereceğine ihtiyacın kadar alıp öğretmen yapsana diğer müdürleri de ona göre seçsene

Abi tamam sağlıkta yığılı kadro alınıyor...Tamam onada o zaman ses çıkarın. Niye tek imam hatipliler ele alınıyor.

Abi tamam sağlıkta yığılı kadro alınıyor...Tamam onada o zaman ses çıkarın. Niye tek imam hatipliler ele alınıyor.

imam hatipte gereğinden fazla kadro olduğuna eminim, sağlıkta emin değilim eğer sağlık sektöründe de aynı durum söz konusu ise kesinlikle ona da sesimi çıkartırım

NOT 2: Burada kurduğun cümle gerçekten saygısızca ve terbiyesizce... Her kes kendi fikrini beyan eder de hani kendini ne zannediyorsunuz da hiç tanımadığınız bilmediğiniz insanlar hakkında bu şekilde ahlaksızca konuşabiliyorsunuz. İşte bu zihniyetin bir kere yıkılması gerekiyor. Kendinizi kimden neyden üstün görüyorsunuz o ayrı bir konu... İş eleştriye gelince müslümanlık hoşgörü dini ya hani en temel taşları bile unutuyorsunuz. Daha bunları benimsemeden kurduğunuz cümlelere bak. Ayıp...

Yok ya...Bize terörist, militan muamelesi yapılacak. 1 Mayıs eylemlerinde ihl kapatılsın denecek. İmam hatipliler bir halta yaramaz denilecek, bana ve tüm imam hatiplilere hakaret edilecek ondan sonra suçlusu ben. Konuyu oku ona göre konuş. Orada yazana hiç bir şekilde kötü ima kullanmadım. Edebide senden öğrenecek değilim. Kendin 4-4 lük müsünde sen başkalarına taş atıyorsun ?

Abi bana bunları niye anlatıyorsun. Sen işi siyasete çekiyorsun. Ben imam hatipliyim diyorum. Şu kullanılan muamaleere bakın diyorum. Verdiğiniz ceba bakın ya.

Dostum çünkü sizin ezilmenizin dışlanmanızın asıl sebebi siyaset imam hatiplere verilen ayrıcalık. Bunu bi kere anlaman lazım.

Sen diyorsun ki sağlıkta niye bu kadar alım var. Mühendislik niye böyle falan filan. Sağlık personeli her daim lazım. Mühendis her daim lazım bu ülkeye. Ama ülkendeki cami sayısı belli. Hadi diyelim ülkedeki cami sayısı kadar kuran kursu açıldı. Onun alacağı kişi sayısıda belli.

Peki bundan 10 yıl sonra ne olacak biliyor musun. Yüzbinlerce imam hatip mezunu işsiz olacak. Ne olacak bunlar ne iş yapacak.

Yahu akıl var mantık var imamlık popüler bir meslek olacak olabilir mi?

Ne yazacağımı bilemedim

"Madde 26- (1) Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hürriyetine sahiptir. Bu hürriyet, resmî makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir alma ya da verme serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayınların izin sistemine bağlanmasına engel değildir."

Son zamanlarda gündemi de Türkiye'de işleyen akışı da takip etmediğiniz belli. Ortada bir düşünce ve fikir var ve siz bunun silinmesini bu düşünce ve fikrin ortadan kaldırılmasını istiyorsunuz. Öncelikle kişilerin düşüncelerine ve fikirlerine saygılı olmak zorundasınız. Sorularınıza kısaca cevap vermek gerekirse:

Din ve devlet işlerinin ayrı olmasını istiyorsunuz ama eğitim kurumlarının başına imam hatip mezunları geliyor? Nasıl tezat bir mantık bu böyle. Hayır o pozisyon için uygun bir mevki mi diğerleri ile karşılaştırılınca hayır ama öyle olmuyor işte. Demek ki hala Laiklik kavramı tam anlamıyla yaşanmıyor. Ki kendiniz de araştırırsanız bunun ile ilgili bir çok şey ile karşılacaksınız. Merak ettiğim diğer bir konu bu kadar imam hatip mezunu ne iş yapacak? Yanlış anlamayın sorumu hani hangi alanda uzmansınız ki bu ülkenin geleceğinde katkısı olacak o binlerce gencin.

NOT: Herkesin fikrini ve düşüncesini paylaştığı bir platform. Orayı kötü bir şekilde lanse etmeye çalışmak zaten insanların düşüncelerine saygı duymadığınızı göstermektedir.

Ezildiğiniz noktayı kaçırdım o nedir?

imam hatipte gereğinden fazla kadro olduğuna eminim, sağlıkta emin değilim eğer sağlık sektöründe de aynı durum söz konusu ise kesinlikle ona da sesimi çıkartırım

Bak abi o zaman. Bu sene kpss tercihleri yapılacak gir bak ÖSYM'nin sitesine. Ortaöğretimden kadroya bak. Hepsi sağlık. Açılan kadroya bak o zaman konuşalım. Tek sağlıkta değil.

Bak abi o zaman. Bu sene kpss tercihleri yapılacak gir bak ÖSYM'nin sitesine. Ortaöğretimden kadroya bak. Hepsi sağlık. Açılan kadroya bak o zaman konuşalım. Tek sağlıkta değil.

İşte sağlık sektöründe durum nedir bilmiyorum sonuçlar 14 temmuzda açıklanacak ben de tercih yapacağım zaten lisans mezunu olarak girdim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, eğer öyle ise sağlıktan da çok alıyorlarsa o da büyük sıkıntı.

Dostum çünkü sizin ezilmenizin dışlanmanızın asıl sebebi siyaset imam hatiplere verilen ayrıcalık. Bunu bi kere anlaman lazım.

Sen diyorsun ki sağlıkta niye bu kadar alım var. Mühendislik niye böyle falan filan. Sağlık personeli her daim lazım. Mühendis her daim lazım bu ülkeye. Ama ülkendeki cami sayısı belli. Hadi diyelim ülkedeki cami sayısı kadar kuran kursu açıldı. Onun alacağı kişi sayısıda belli.

Peki bundan 10 yıl sonra ne olacak biliyor musun. Yüzbinlerce imam hatip mezunu işsiz olacak. Ne olacak bunlar ne iş yapacak.

Yahu akıl var mantık var imamlık popüler bir meslek olacak olabilir mi?

Ne yazacağımı bilemedim

Abi yurt dışında imamlık, müezzinlik yapılıyor. Hiç bir mesleğin garantisi yok ki. Ya abi en kötü akraban vefat ediyor. Bakıyorsun ezberinde bir şey yok. Okuyorsun ya biliyorsun bir şeyler. Akraban vefat ediyor kıldrırırsın cenaze namazını. Mevlütlere gidersin. İmam hatip lisesi mezunları tek imam olamıyor ki. müftü,vaziyer vs. daha çoook şeyler var.

Din uzaya çıkmanıza engelmi oldu efendim :)

Vallahi de billahi de oldu efendim. Din tüccarları sayesinde uzaya mekik gönderecek teknoloji yerine imam hatip tartışıyoruz burada.

Oysa din insan ile Allah arasında değil miydi? Ne diye insanların gözüne gözüne sokuluyor artık her şey?

İşte sağlık sektöründe durum nedir bilmiyorum sonuçlar 14 temmuzda açıklanacak ben de tercih yapacağım zaten lisans mezunu olarak girdim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, eğer öyle ise sağlıktan da çok alıyorlarsa o da büyük sıkıntı.

Reis valla ben atanmanı isterim yani kimsenin kötülüğünü istemem. Ama bak benim kızdığım nokta şu. Düşün kız kardeşin imam hatipte okuyor. Ona terörist, militan diyorlar ne dersin bu duruma ?

Bu ülkenin mimara, mühendise, doktora, bilim adamına ihtiyacı yok, sadece imamlar yeter bize, ondan sonra bir siber saldırı oldumu serverları okunmuş sirkeli suyla ıslatırız:) Ya her yer imam, her yer cemaat, şu mübarek ayda sigara içti, iki içti diye insanlar dövüldü, bu mudur din, bu mudur ahlak? Allah aşkına bırakın şu mağduruz da mağduruz olayını. Ben Allah'a şükür dinimi indirdiği kitaptan öğreniyorum, yeri geliyor ibadetimi de yapıyorum, duamı da ediyorum, ve bütün bunlar için aracıya da ihityacım yok, son olarak büyük bilim adamı Prof. Dr. Yaşar Nuri'ye Allahtan rahmet diliyor, insanların dini böyle aydınlardan dinlemesini temenni ediyorum

Ben sağlık meslek lisesi att bölümü mezunuyum. Şimdi gözlemlerimi aktarayım size.
1-

Kastamonuda yaşıyorum ve burada Seydiler adında bir ilçe var. İlçe dediğim 2-3 bina yapı ufak biyer yani tek sokaktan oluşuyor bitane ufak güzel bahçesi olan kaymakamlık binası var, birde kocaman o binanın 3-4 katı ve son derece lüks üst düzey, en az 500 maksimum 1000 civarı öğrenci yetiştirebilecek imamhatip ORTA OKULU var.

Seydiler ilçesinin nüfusu 4000 civarındadır ve bu kadar büyük, lüks bir binayı yapabilirken tamam fakat ben Sağlık meslek "LİSE" öğrencisiyken okulumuz eski orman müdürlüğü binasıydı. 3 katlı ve ufacık berbat ötesi en az 25 yıllık belki daha eski bir bina. O kadar kötü durumdaymış ki ilk açıldığında (6 yıl önce) müdüre anlatıyor dolabın kapağını açmış üstüne kalorifer böcekleri ağzına kadar doluymuş binanın.

2-
Atama sayısına gelince, 2016 yılında toplam 4-b den 5000 tane imam atandı.
2016 yılında toplam 168 Acil Tıp Teknisyeni atandı.

Benim imam hatip ten mezun olan çok arkadaşım var emin olabilirsin. Allah'ın çomarları gitmiş puan tutturamamış bari git düz liseye adam gibi din öğrenmek imam olmak isteyenler okusun. Boş yere kontenjan dolduruyorlar. İş garantisi olduğu için, bugün bir imam 3500 liraya kadar maaş alıyor. Belki daha fazla alıyor tam olarak bilemiyorum. Bir müezzin 2500 den aşağı maaş alıyor mu ? Ama yaptığı işin zorluğuna bakacak olursak bir Acil Tıp Teknisyeni 2500 ile başlar ve sürekli üniversite okuyup lisans tamamlarsa 3000-3200 civarı bi maaşa sahip olabilir.

Yıl olmuş 2016, en başta sağlık lisesi öğrencilerine tablet verilecek dendi, imam hatip ortaokuluna bile bizden daha önce verdiler, biz alamadık. 4 yıllık okulumda daha bu sene yani son senemde akıllı tahta görebildim. Hep öncelik imam hatip öğrencilerine, bir çok imam hatip öğrencisi ki dinden imandan Kur'an-ı Kerim'den haberleri yok okumak mezun olmak iş sahibi olmak için gidiyorlar.

Bunlar doğru olmasaydı yazmazdım emin olun, sinirim yada nefretim yok, sadece yapılan haksızlığa karşı gelemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri