Niye eziliyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"kaaleye" alma beni imam, bir de şu güzel türkçenle vaaz vereceksin sen değil mi:) Arkadaş neden forumu provoke ediyorsun, maksadın ne, şimdi şu yazdığına istinaden sövsem forumdan atılacam, sussam içime batacak, keşke karşımda olsanda beni "kaaleye" almasan, hem fikir soruyosrsun, yazınca da saygısızlık yapıyorsun, biz koyun muyuz birader, hepimiz senin gibi mi düşüneceğiz? Bunu mu istiyorsun?

Sen ne kadar Türkçeni iyi kullanıyorsun bakalım :) Vaaz verirken yazıyla mı verilecek ha. Forumu provoke etmiyorum. Olayın içinde siyasi konu yok. Bu zamana kadar açan açtı. Ona lafın yokta bana mı var. Sövebiliyorsan söv bakalım. Kendini ne zannediyorsun sen ? Edebini, tavrını takın önce. Kimin saygısızlık yaptığı besbelli.

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:58 ----------

ne 2 yıllığı ? ben de imam hatip lisesi gibi 4 yıl okuyorum Liseyi. Ben de ortaöğretim mezunuyum yani, ilgim bayağı çok anlayacağınız.

sen att bitirmedin mi kardeşim ? 2 yıllık att okumadın mı ?

Hocam gündemi gayet iyi takip ediyorum.

1-) Kardeşim biz dil, din, ırk ayrımı yapmıyoruz. İmam hatipli devletin başına geçebilir ne var bunda ? Birisi gelip hristiyanların, ateistlerin kafasına silah doğrultup müslüman ol, kuran mı oku deniliyor. Herkes kendi düşüncesini, ibadetini özgürce yaşıyor.

2-) İmam hatip mezunu ne mi işe yarayacak. Hocam Allah aşkına köylerde vs. gibi yerlerde namaz kılacaksın imam yok, müezzin yok ? Akraban vefat ediyor. Allah korusun deden, baban vefat etti. Bir ezberin olsun. Kuran başında okursun. Birisi vefat mı etti. Cenaze namazını kıldıracak yok. Sen kıldrırısın. İnsanları ilimlendirirsin. Birisi vefat edince işte şurda bir ezber kuran okuyan yok mu diye laf çıkıyor. Bilmezsen öyle oluyor tabi

3-) Ben kimseyi kötüleme veya lanse etmiyorum. Ben bu milletin evladıyım, bu bayrağın altında yaşıyorum. Farz et ki sen imam hatip lisesi meznusun ve sana terörist, militan diyenler var. Ne yaparsın ? veya imam hatip okuyanlar bir halta yaramıyor, kapatılsın derse olur mu ? özgür düşünce bu değil. Eksik yanlarını söylersin, belirtirsin. Bu düşünce fikrini beyan etme değil.

4-) Konuyu okumadığın belli. Kimseye gelipte bir hakaret sergilemedim. Kafana göre atıp tutma.

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

Sen her imam hatipli olanı reisçi mi kabul ediyorsun.
Bu nasıl zihniyet ?

1- Ben senin kardeşin değilim yavaş onu samimi olduğun insanlara kullan. Bir papazın bir devlet başına geçtiğini nerede gördün sen söylesene?

2- Ne demek yok Yuh... Abartma abartma... Nerede yok ya? Nerede ezan sesi duymuyorsun? 1000'den fazla imam hatip lisesi var her sene binlerce mezun veriliyor? Geleceğe bakış açılarımız çok farklı işte. Biraz kıyaslayın kendiniz diğer ülkelerle ne farkımız var niye onlar gibi gelişemiyoruz diye.

2014 yılına ait istatistiklere bakalım.

Türkiye'de kaç okul var? 67. 000

Kaç hastane var? 1. 220

Kaç sağlık ocağı var? 6.300

Kaç cami var? 85.000

Her 60 bin kişiye 1 hastane düşerken, 350 kişiye 1 cami düşüyor.

Kaç kilise var? 270

Kaç cemevi var? 100

Türkiye'de kaç doktor var? 77.000

Kaç din görevlisi var? 90.000

Türkiye'de kaç kütüphane var? 1.435

Almanya'da kaç kütüphane var? 11.000

Türkiye'nin kaç kentinde devlet tiyatrosu var? 13

Kaç kentte Kuran kursu var? 81

Bu kursların toplam sayısı kaç? 3.852

Bilmiyorum bunlar sizin için bir şey ifade eder mi zor ama.

3- Bak lafı çarpıtma... İmam hatip mezunlarına terörist'dir kapatılsın denmiyor.. Burada işte yine kalbinizdeki o karanlık taraf... Kapatılsın bir fikirdir hakaret değildir. Türkçe'ye mi hakim değilsiniz anlamıyorum ki. Kelimelerle anlatmak ne kadar zor...

4-
NOT2: İmam hatip ve imam hatiplilere laf atanlar, imam hatiplilerin tırnağı olamazlar.!

Bu hakaret değil mi? Yalan söyledin o zaman sen şimdi. Sana eleştiri de bulunan insanlara bu şekilde bir cümle kuruyorsun kendinden aşağıya çekiyorsun ve hakaret etmedim diyorsun. Bu nasıl bir düşünce yapısı böyle...

Bazı arkadasiar imam hatiplilere pozitif ayrıcalık yapuldıgını soylemişler.ben 99 mezunuyum benim ihl yi bitirip üniversiteye basladıgım yıl benim aldığım puanı alan öğrenci tıp okuyordu hukuk okuyordu bizde aynı puanla zar zor bir yerlere girebiliyorduk.İktisat mezunuyum bu arada.şimdi 99 /2005 arası okuyamayan-yerleşemeyen ihl ogrencilerinin hak ettiği kadro/pozisyonlara yerleşenler bizlerin hakkını yemiş olmadımı.nerede pozitif ayrımcılık şimdi.eskiden yav bu çocuklara niye böyle yapıyorsunuz demeyenler şimdi kalkıp pozitif ayrımcılık yapıyorlar ihl lere demesinler.

İşte bunu konuşmuyorlar REİS. Defalarca aynı şeyi diyorum cevap vermiyorlar.

sen ne kadar türkçeni iyi kullanıyorsun bakalım :) vaaz verirken yazıyla mı verilecek ha. Forumu provoke etmiyorum. Olayın içinde siyasi konu yok. Bu zamana kadar açan açtı. Ona lafın yokta bana mı var. Sövebiliyorsan söv bakalım. Kendini ne zannediyorsun sen ? Edebini, tavrını takın önce. Kimin saygısızlık yaptığı besbelli.

[sıze=1]---------- spam engelliyici 23:58 ---------- önceki mesaj 23:58 ----------[/sıze]

sen att bitirmedin mi kardeşim ? 2 yıllık att okumadın mı ?

2 yıllık att diye bir şey yok!

Acil tıp teknisyenliği ortaöğretim seviyesinde sağlık meslek lisesindeki bir alandır. 4 yıl okur liseyi mezun olur diplomanı alırsın.

2 yıl ekstradan okuduğun zaman da paramedik olursun onlarda atama şuan iyi ama seneye atamaları onların da çok azalıyor. Bu sene bile geçen seneye göre %50 düşüş yaşadı.

1- Ben senin kardeşin değilim yavaş onu samimi olduğun insanlara kullan. Bir papazın bir devlet başına geçtiğini nerede gördün sen söylesene?

2- Ne demek yok Yuh... Abartma abartma... Nerede yok ya? Nerede ezan sesi duymuyorsun? 1000'den fazla imam hatip lisesi var her sene binlerce mezun veriliyor? Geleceğe bakış açılarımız çok farklı işte. Biraz kıyaslayın kendiniz diğer ülkelerle ne farkımız var niye onlar gibi gelişemiyoruz diye.

Kaç hastane var? 1. 220

Kaç cami var? 85.000

Kaç kilise var? 270

Kaç cemevi var? 100

3- Bak lafı çarpıtma... İmam hatip mezunlarına terörist'dir kapatılsın denmiyor.. Burada işte yine kalbinizdeki o karanlık taraf... Kapatılsın bir fikirdir hakaret değildir. Türkçe'ye mi hakim değilsiniz anlamıyorum ki. Kelimelerle anlatmak ne kadar zor...

4-

Bu hakaret değil mi? Yalan söyledin o zaman sen şimdi. Sana eleştiri de bulunan insanlara bu şekilde bir cümle kuruyorsun kendinden aşağıya çekiyorsun ve hakaret etmedim diyorsun. Bu nasıl bir düşünce yapısı böyle...

1-) Geçsin o zaman. Allah herkese nasip etmez tamam mı. Herkes devlet başkanı olamaz.
2-) Lafı çarpıttğum yok bilmeden boş boş konuşuyorsun. O imam hatiplilere terörist, militan diyen haberi atarım ondan sonra konuş bakalım. Twitter da #onediokapatılsın diye niye hashtag oluştu bir bak bakalım.

Bazı arkadasiar imam hatiplilere pozitif ayrıcalık yapuldıgını soylemişler.ben 99 mezunuyum benim ihl yi bitirip üniversiteye basladıgım yıl benim aldığım puanı alan öğrenci tıp okuyordu hukuk okuyordu bizde aynı puanla zar zor bir yerlere girebiliyorduk.İktisat mezunuyum bu arada.şimdi 99 /2005 arası okuyamayan-yerleşemeyen ihl ogrencilerinin hak ettiği kadro/pozisyonlara yerleşenler bizlerin hakkını yemiş olmadımı.nerede pozitif ayrımcılık şimdi.eskiden yav bu çocuklara niye böyle yapıyorsunuz demeyenler şimdi kalkıp pozitif ayrımcılık yapıyorlar ihl lere demesinler.

Bir haksızlığı başka bir haksızlıkla gideren insanın NEREDE KALDI İNANCI ?

Birde şuan imam hatiplilere ekstra ayrıcalık verildiği için mutlusunuz. İnanamıyorum pes yemin ederim.

2 yıllık att diye bir şey yok!

Acil tıp teknisyenliği ortaöğretim seviyesinde sağlık meslek lisesindeki bir alandır. 4 yıl okur liseyi mezun olur diplomanı alırsın.

2 yıl ekstradan okuduğun zaman da paramedik olursun onlarda atama şuan iyi ama seneye atamaları onların da çok azalıyor. Bu sene bile geçen seneye göre %50 düşüş yaşadı.

nasıl yok kardeşim. İlk ve acil yardım(ATT)'ye giriyor. Madem öyle myo larda niye att var. ?

Bir haksızlığı başka bir haksızlıkla gideren insanın NEREDE KALDI İNANCI ?

Birde şuan imam hatiplilere ekstra ayrıcalık verildiği için mutlusunuz. İnanamıyorum pes yemin ederim.

Size zamanında verildi... O zamna imam hatipliler ağlıyordu, o zaman mutlu olan kimlerdi.

Bende bu duruma inanamıyorum pes...

şu klasiği yapmazsam içimde kalır

BEYLER KAVGA ETMEYİN BEYLER KAZANÇLAR YARI YARIYA DÜŞTÜ BEYLER SPAM BİTMEK ÜZERE BEYLER PARA KAZANAMIYORUZ BEYLER PARA LAZIM BEYLER PARAAAAAA

nasıl yok kardeşim. İlk ve acil yardım(ATT)'ye giriyor. Madem öyle myo larda niye att var. ?

myo larda att yok paramedik var, bilmiyorsunuz bari sallamayın hocam. 2 yıllık bölüm att değil, Paramedik!

HA BİRDE BÖYLE Bİ SAÇMALIK VAR ULAN ADAM DÜZ LİSEYE GİTMİŞ ENDÜSTRİYE GİTMİŞ ELEKTRİK YADA BİLGİSAYAR VB. BAŞKA ŞEYLER ÖĞRENMİŞ, GELİYOR 2 YILLIK PARAMEDİK OKUYUP BENİM 4 YILLIK OKUDUĞUM ATT + 2 YILLIK OKUDUĞUM(DAHA OKUMADIM OKUYANLARDAN ÖRNEK) PARAMEDİKLİĞE RAĞMEN BENDEN DAHA FORSLU YETKİLİ OLUYOR VE ÖNCE ALINIYOR ? BİZİM LİSEDEN SONRA YATAY GEÇİŞİMİZDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİMİZ YOK.

YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI DA AKILLARA ZARAR DERECEDE AZ.

Çok yanlış yerde hak arıyorsunuz burada baya bir çoğunluk pkk destekçisi, yobaz , hain ve cahil.

Size zamanında verildi... O zamna imam hatipliler ağlıyordu, o zaman mutlu olan kimlerdi.

Bende bu duruma inanamıyorum pes...

Bu beni ilgilendiren bir durum değil, çünkü ben o dönemde yaşamadım ve söz hakkım yoktu. Fakat şuan bu dönemde ikimiz de yaşıyoruz ve ikimizin de söz hakkı var. Hangimizin sözü mantıklı biraz düşünür müsün ?

GEÇMİŞİ DEĞİŞTİREMEYİZ FAKAT GELECEK İÇİN HER ZAMAN BİR ŞANS VARDIR.

Kaç hastane var? 1. 220

Kaç cami var? 85.000

Kaç kilise var? 270

Kaç cemevi var? 100

4-

dostum sabaha kadar açsan wiki'den okusan, dinler tarihini anlatsan, felsefeden bahsetsen, fıkıh desen, peygamber desen, bilim desen, ilim desen yine anlamayacak, bırak imam kardeşimiz özgürce düşünsün, mağdur etmeyelim onu, yazıktır, ama o ve tayfası oruç tutmuyor diye mekan bassınlar, adam dövsünler, başı açık kızlarımıza sövsünler, bunları yapsınlar, onların en doğal hakkı, yoksa mağdur oluyorlar:) daha da yazardım da yeri değil.

ek olarak; konuyu dallandırmak istemiyorum sadece açın konu başlıklarına google'da bakın hüseyin üzmez, furkan vakfı, deniz feneri.......

Son düzenleme:
myo larda att yok paramedik var, bilmiyorsunuz bari sallamayın hocam. 2 yıllık bölüm att değil, Paramedik!

HA BİRDE BÖYLE Bİ SAÇMALIK VAR ULAN ADAM DÜZ LİSEYE GİTMİŞ ENDÜSTRİYE GİTMİŞ ELEKTRİK YADA BİLGİSAYAR VB. BAŞKA ŞEYLER ÖĞRENMİŞ, GELİYOR 2 YILLIK PARAMEDİK OKUYUP BENİM 4 YILLIK OKUDUĞUM ATT + 2 YILLIK OKUDUĞUM(DAHA OKUMADIM OKUYANLARDAN ÖRNEK) PARAMEDİKLİĞE RAĞMEN BENDEN DAHA FORSLU YETKİLİ OLUYOR VE ÖNCE ALINIYOR ? BİZİM LİSEDEN SONRA YATAY GEÇİŞİMİZDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİMİZ YOK.

YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI DA AKILLARA ZARAR DERECEDE AZ.

Sallamıyorum. Öyle biliyorum. Bir zamanlar bende yazacaktım ATT. Kapadokya MYO'da aradım sordum. 2 yıllık dedi. Paramaedikten bahsetmedi.

---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

Bu beni ilgilendiren bir durum değil, çünkü ben o dönemde yaşamadım ve söz hakkım yoktu. Fakat şuan bu dönemde ikimiz de yaşıyoruz ve ikimizin de söz hakkı var. Hangimizin sözü mantıklı biraz düşünür müsün ?

GEÇMİŞİ DEĞİŞTİREMEYİZ FAKAT GELECEK İÇİN HER ZAMAN BİR ŞANS VARDIR.

Seni ilgilendiren durum değil ama beni ilgilendiren durum.

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

dostum sabaha kadar açsan wiki'den okusan, dinler tarihini anlatsan, felsefeden bahsetsen, fıkıh desen, peygamber desen, bilim desen, ilim desen yine anlamayacak, bırak imam kardeşimiz özgürce düşünsün, mağdur etmeyelim onu, yazıktır, ama o ve tayfası oruç tutmuyor diye mekan bassınlar, adam dövsünler, başı açık kızlarımıza sövsünler, bunları yapsınlar, onların en doğal hakkı, yoksa mağdur oluyorlar:) daha da yazardım da yeri değil.

Sana gereken cevabı vermek gerekiyorda o cevabı ahirette vereceğim. Susuyorum. Bir şey demiyecem. Zamanı değil.

İmam hatibi boş verin hiç mi iibf mezunu yok önümüzü göremiyoruz. Asıl ezilen bizleriz.

Çok yanlış yerde hak arıyorsunuz burada baya bir çoğunluk pkk destekçisi, yobaz , hain ve cahil.

Aynen hocam. Sildireceğim konuyu. Hata bende ki görüşlerinizi sunun dedim. Yarısının yaptığı mualemeye bakın ya. Sanki hepsi 4-4 lük bize taş atıyorlar.

C6B3DFC9287CB4AB63C1014BF8905CC3.jpeg

kütüphanenın artması için okuyan insan olması lazım ;) bazı şeyleri savunurken bazı şeyleri de görün bence istek talep varsa gerisi gelir yeter ki almasını bil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri