Niye eziliyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modlar bayram tatilinde herhalde konu nasıl kapanmamış :D

Bir haksızlığı başka bir haksızlıkla gideren insanın NEREDE KALDI İNANCI ?

Birde şuan imam hatiplilere ekstra ayrıcalık verildiği için mutlusunuz. İnanamıyorum pes yemin ederim.

Valla ne yalan söylemeyim ben zerre kadar bir ayrıcalık görmedim kendi şahsım adına.Eger varsa bir ayrıcalık ve evet sevinirim onlar adına(ihl liler)kusura bakmayın biz ezilirken susanların şuan avazı çıktığı kadar bagırmasınıda hiç onemsemiyorum.burada bizim inancımız sorgulanıyor ya hemen biz bize yapılanlar karsısında bile kimsenin inancını sorgulamadık.işte bu yüzden ihl lilere pozitif ayramcılıga evet

Düz liseleri bile kapatıp imam hatipe çevirip iyi puan alamayanları imam hatip yada meslek lisesi arasında zorunlu bıraktılar benim 1 kuzenim okul yetersizliğinden ve düz liseleri kapattıkları için zorla imam hatipe gitmek zorunda kalacaktı ki istemediği için aşırı uzaktaki bir şehre gönderdiler. Milletin imam hatip öğrencisi yani sizle bir sıkıntısı yok herkese imam hatip dayatılmaya çalışılmasından rahatsız

Bence konu kapatılmalı. Çok yalan yanlış bilgiler mevcut. İnsanların öğrenmesinden ziyade kafa karışıklığına sebep oluyor :)

Allah aşkına nasıl bir düşünce bu. O zaman iş imkanları verilmesin kimseye işsizler artsın öyle iş imkanı sağlarız. Okulları, işyerlerini açmayalım. Her bölgeye elektrik vermeyelim. Duraklar açmayalım talep gelsin öyle yaparız...

Yıkın şu düşünceleri. Eğer hala ilköğretim okullarında bir çocuk 60 kişi ile bir sırada 3 kişi oturuyorsa bana okuyan insan lazım demeyin. Önce siz o çocukların geleceği için bir şey yapın zaten devamı gelir. Ağaç yaş iken eğilir. Siz o ağaç büyük bir çınar haline gelince şeklini değiştirebilir misiniz?

yazımı tekrar okuyun ben okuldan mı örnek vermişim? bazı şeyleri eleştirirken gerçekleri de görün diyorum okulu yaz tamamda kuran kursu kütüphane filan bunlar işin bahanesi

Düz liseleri bile kapatıp imam hatipe çevirip iyi puan alamayanları imam hatip yada meslek lisesi arasında zorunlu bıraktılar benim 1 kuzenim okul yetersizliğinden ve düz liseleri kapattıkları için zorla imam hatipe gitmek zorunda kalacaktı ki istemediği için aşırı uzaktaki bir şehre gönderdiler. Milletin imam hatip öğrencisi yani sizle bir sıkıntısı yok herkese imam hatip dayatılmaya çalışılmasından rahatsız

Hayır hocam ben öyle olduğunu zannetmiyorum. Bizi eziyorlar.

---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

Cahiller, cesur olurlar. Hz. Muhammed

İmam hatipler bu ülkenin geleceğine yatırım yapabilecek potansiyelde değildir. İstisnalarda kaideyi bozmaz. 21.yüzyılda ihtiyacımız olan şey daha analitik düşünen daha özgür düşünen bireyler ortaya çıkartabilmektir. Çıkartamayan toplumların hali bu gün ortadadır. Bu yüzden kapatılmalarını çok haklı buluyorum.

İmam hatiplerin kapanma taraftarı olmak dinsiz olduklarının apaçık delilidir, yıllarca bunun mücadelesi verilmektedir bir kaç kişinin yaptığı hatayı topluma yıkmak ise kesinlikle ayrımcılıktan başka birşey değildir.
Türkiyenin geleceği için kapatılması taraftarı olanlar peygamber efendimiz şöye buyuruyor benim ümmetim benim sünnetimi terkederse mahfolmaya mahkumdur şuan ki ırak mısır suriye filistin bir çok ülke peygamberimizin sünnetini terk ettiği için onlara zulüm yapılıyor dinsiz bir ülke yok olmaya mahkumdur. bunu unutmayın...

Son düzenleme:
Türkiye İstatistik Kurumu, Kütüphane İstatistikleri, 2014
Türkiye genelinde 2014 yılında 1 milli kütüphane, 1 121 halk kütüphanesi, 559 üniversite kütüphanesi ve 27 948 örgün ve yaygın eğitim kurumu kütüphanesi olmak üzere toplam 29 629 kütüphane mevcuttur. Milli kütüphane kayıtlı üye sayısı 28 356, halk kütüphanesi kayıtlı üye sayısı 1 209 766 ve üniversite kütüphanesi kayıtlı üye sayısı 3 870 112’dir.

boşuna yazdın seni hiç kimse takmayacak

...

Bsv1VEBIQAATTK8.jpg

Türkiye İstatistik Kurumu, Kütüphane İstatistikleri, 2014
Türkiye genelinde 2014 yılında 1 milli kütüphane, 1 121 halk kütüphanesi, 559 üniversite kütüphanesi ve 27 948 örgün ve yaygın eğitim kurumu kütüphanesi olmak üzere toplam 29 629 kütüphane mevcuttur. Milli kütüphane kayıtlı üye sayısı 28 356, halk kütüphanesi kayıtlı üye sayısı 1 209 766 ve üniversite kütüphanesi kayıtlı üye sayısı 3 870 112’dir.

Bak ne güzel açıklamışsın. Demek ki neymiş sen bu çocukları yetiştirememişsin. Yanımızdaki okul 63 kişi sınıf mevcudu ya. Sen böyle eğitim verip o çocukların profesör doktor olmasını istiyorsun bir de dimi? Yapamazsın yapamazsın. O çocuklar gelişmedikçe böyle özelleşir, doğru düzgün ihracat yapamaz, yüksek teknolojili mal ne üretir ne de ihraç edersin. Arada sormak lazım neyi eksik yapıyoruz diye.

Sen saygı yı sadece sana dokununca ilkilion galiba adam bize terörist muamelesi yapıyorlar diyo ona nie bişi demiyosun senin gibi işine geldiği gibi konuşanlara ayar oluyorum.

Evet sabahtan beri yazılanlarla alakalı bir şey demedin bakıyorum? Kendime öyle mi? Yazık size gerçekten. İşte cahillik bu işte. Bunun kanlı canlı halini temsil etmeye çalışıyorsun yazık... Terörist olduklarına dair orda burda haber yapılyıor. Haber ne? Allah aşkına açıklasana bana bi? Hı? Yani ben bir site açim yazim şimdi bu kadar basit işte. Yazdığım cümledeki gibi somut bir şekilde bu şekilde ne yapılıyor şu anda? Söylesene bi...

İlk postumu tekrar oku sen öncelikle saygıyı kime niye istiyorum oku sonra yaz...

Konu neden kapatılmalı ki o kısmı anlayamadım ben.

Ortada hakaret yok kavga yok siyaset yok. İnsanlar tartışıyorlar, fikir belirtiyorlar.

Ben bu kadar farklı görüşten bir insanı başka bir ortamda görmedim. Bu nedenle konuşmalı insanlar.

İnsanız biz, konuşarak anlaşabiliriz. Konuları kapatıp içten içe birbirimize nefret duymanın kin gütmenin anlamı yok.

Ha araya hakaret girer küfür girer o zaman icabına bakılır.

kimlerin peşinden gidiyormuşum imam yaz bakalım, senin gibi düşünmüyorsam ya paralelci ya da pkk'ııyım değil mi, burada da fişleyin insanları,

bak ben kimlerin peşinden gittiğimi söyleyim, Dinim bir, dilim bir, bayrağım, kitabım, peygamberim bir ve tabi şuan önce Allah'ın takdiri sonra Ata'mın vesilesiyle şu saatte, şu topraklarda, şu teknolojiyi kullanarak bu satırları yazıyorum,

şimdi hangisi rahatsız etti seni, din mi, iman mı, kitap mı, peygamber mi, Atatürk mü? Yıllarca bu ülkede kuran meali okutmadınız insanlara günah diye, kabul olmaz diye, niye çünkü okurlarsa aydınlanacaklar, böyle senin gibi adamlara gebelikleri kalmayacak, oku diye başlayan kitabı okutmadınız millete, şimdi burda boş boş yazma, amacın belli , uzatma, kendi güzel fikirlerini kendine sakla, konunun başında yazmışsın ne düşünüyorsun diye, biz de yazdık ne düşündüğümüzü, tahammül edemeyeceksen sorma... neyse Allah işini gücünü rast getirsin, benden uzak Allah'a yakın ol

Bak ne güzel açıklamışsın. Demek ki neymiş sen bu çocukları yetiştirememişsin. Yanımızdaki okul 63 kişi sınıf mevcudu ya. Sen böyle eğitim verip o çocukların profesör doktor olmasını istiyorsun bir de dimi? Yapamazsın yapamazsın. O çocuklar gelişmedikçe böyle özelleşir, doğru düzgün ihracat yapamaz, yüksek teknolojili mal ne üretir ne de ihraç edersin. Arada sormak lazım neyi eksik yapıyoruz diye.

Evet sabahtan beri yazılanlarla alakalı bir şey demedin bakıyorum? Kendime öyle mi? Yazık size gerçekten. İşte cahillik bu işte. Bunun kanlı canlı halini temsil etmeye çalışıyorsun yazık... Terörist olduklarına dair orda burda haber yapılyıor. Haber ne? Allah aşkına açıklasana bana bi? Hı? Yani ben bir site açim yazim şimdi bu kadar basit işte. Yazdığım cümledeki gibi somut bir şekilde bu şekilde ne yapılıyor şu anda? Söylesene bi...

İlk postumu tekrar oku sen öncelikle saygıyı kime niye istiyorum oku sonra yaz...
Ben bu post da birşey ima etmedim. Çok önyargılısınız efendim. Sadece kütüphane sayısıyla alakalı yaptığınız postun yanlış olduğuna kanıt sundum. Yoksa ben herhangi bir partinin destekcisi fln değilim hatta ülkemizdeki partilerin hepsinin yetersiz olduğuna inanıyorum.

Hayır hocam ben öyle olduğunu zannetmiyorum. Bizi eziyorlar.

---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

Cahiller, cesur olurlar. Hz. Muhammed

Ek olarak bak birkaç yazı yukarıda başkanorhan nickli üyeye bize yapıldı şimdi biz yapıyoruz oh iyi oldu kafasını yaşıyor o dönemler hakkinda fazla malumatim yok ancak size daha onceden baskı bile yapılmış olsa kalkıp bunun hıncını yıllar sonra okul tercihi yapan gençlerden çıkarmak ne kadar doğru ? Size yapılan bir yanlışı düzeltirlerken aynı zamanda intikam duygusuyla sizin karşıtlarınızın çocuklarını ezmeye çalışıyorlar millet bundan da rahatsız maksat imam hatiplilere eşitlikten ziyade imam hatipliler dışındakilere baskı ve intikam.

Son düzenleme:
yazımı tekrar okuyun ben okuldan mı örnek vermişim? bazı şeyleri eleştirirken gerçekleri de görün diyorum okulu yaz tamamda kuran kursu kütüphane filan bunlar işin bahanesi

Ben sizi gerçekten anlamıyorum.

Basit bir şekilde düşünelim. Şimdi bir gelecekten bahsediyoruz. Geleceğini belirleyen şey geçmişte ne yaptığındır. Sen o çocuklara gereken şekilde o eğitimi vermiyorsan eğer kalkıp kütüphanelere gelmediklerini söyleyemezsin. Sen ne verdin almak istiyorsun. Batı da okullar ana baba günü doğu da okullarda öğretmen yetersizlikleri okul yetersizliği var.

Basit bir soru soracağım buna güzel bir cevap ver tamam haklısın diyeceğim sana.

Neden her yıl doğu anadolu, güneydoğu anadolu vs. kitap toplayıp gönderiyoruz?

Sen bence şu face de çok insani sözler paylaşır da aslında yaptıkları ile hiç alakası yoktur ya he sen tam öyle bi insan gibi geliyorsun

Neyse alıntı yapma bu benim düşüncem başkası için çok farklı olabilirsin

İmam hatiplerin kapanma taraftarı olmak dinsiz olduklarının apaçık delilidir, yıllarca bunun mücadelesi verilmektedir bir kaç kişinin yaptığı hatayı topluma yıkmak ise kesinlikle ayrımcılıktan başka birşey değildir

Bir imam hatip mezunu olarak yazdıklarınıza kesinlikle katılmıyorum.ihl lerin kapatılmasını istemek ve dinsizlik başka başka şeyler.yapmayın lutfen

Valla ne yalan söylemeyim ben zerre kadar bir ayrıcalık görmedim kendi şahsım adına.Eger varsa bir ayrıcalık ve evet sevinirim onlar adına(ihl liler)kusura bakmayın biz ezilirken susanların şuan avazı çıktığı kadar bagırmasınıda hiç onemsemiyorum.burada bizim inancımız sorgulanıyor ya hemen biz bize yapılanlar karsısında bile kimsenin inancını sorgulamadık.işte bu yüzden ihl lilere pozitif ayramcılıga evet

Yanlış düşünüyorsunuz,

Ben müslümanım ve peygamberimiz bile taşlandığında kendisini taşlayanlar için iyi düşünmüş ve dua etmişti.

Bir müslümana yapılan haksızlığa o müslüman haksızlık ile karşılık vermez hiçbir zaman.

Belki bunu zamanında yapanlar müslümanları sevmediği saymadığı için yaptılar, belki paraları yoktu yapmadı. Şuan yapılıyor, yapıldığına bir şey dediğimiz yok. İpini salan kuyuya iniyor ve çok fazla ayrıcalık tanınıyor. Ayrıcalık tanınırken diğer bölümler ve alanların hakları kısıtlanıyor bunu da unutmamak gerek.

Öncelikle ilk yorumlarınızda ihtiyaç var demişsiniz. İmamhatiplerde olanlar ilahiyatta da oluyor.

Anadolu Lisesi'ne gidiyorum ders ve öğretmenlerimiz:

Matematik Haftada 6-8 SAAT - Öğretmen sayısı 3

Din Kültürü/Seçmeli Kuran vs haftada toplam 2 saat - Öğretmen sayısı 6

Bu durumdan çıkarıyoruz ki ihtiyaç yok, fazla mal göz çıkarmaz anlayışı var(hakaret değil)

Benim babam imamhatipli, bahsettiğiniz zorluklarla bir yere gelmiş bir adam. Şimdi imamhatiplerin kapanmasını en çok o istiyor. Neden mi?

Çünkü eskiden dini yönü ağır basan oraya gidiyordu şimdi serseriler gidiyor

Eskiden isteyen gidiyordu artık her yer imamhatip düz liseler kapandı millet imamhatibe neredeyse zorunlu kalıyor

Eskiden belirli bir zümre, değer verilebilecek insanlar oraya gidiyordu artık seviye düşüren nitelikte insanlar oraya gidiyor

Kuzenim saçını kapatmıyor diye performansını kıran, kapan 100 veriyim diyen hasta ruhlu sapık öğretmenlerden bahsetmiyorum bile

Konuşacak çok şey var mobilim. Babama göre gururlu bir imamhatipli, şuan imamhatiplerin kapatılmasını destekler. Ben de buna katılıyorum.

Ben henüz gencim. Siz daha iyi bilirsiniz. Sadece babamdan dinlediklerimi aktardım. Saygısızlık yaptıysam özür dilerim iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri