comeback
Yasaklanmış
kimlerin peşinden gidiyormuşum imam yaz bakalım, senin gibi düşünmüyorsam ya paralelci ya da pkk'ııyım değil mi, burada da fişleyin insanları,
bak ben kimlerin peşinden gittiğimi söyleyim, Dinim bir, dilim bir, bayrağım, kitabım, peygamberim bir ve tabi şuan önce Allah'ın takdiri sonra Ata'mın vesilesiyle şu saatte, şu topraklarda, şu teknolojiyi kullanarak bu satırları yazıyorum,
şimdi hangisi rahatsız etti seni, din mi, iman mı, kitap mı, peygamber mi, Atatürk mü? Yıllarca bu ülkede kuran meali okutmadınız insanlara günah diye, kabul olmaz diye, niye çünkü okurlarsa aydınlanacaklar, böyle senin gibi adamlara gebelikleri kalmayacak, oku diye başlayan kitabı okutmadınız millete, şimdi burda boş boş yazma, amacın belli , uzatma, kendi güzel fikirlerini kendine sakla, konunun başında yazmışsın ne düşünüyorsun diye, biz de yazdık ne düşündüğümüzü, tahammül edemeyeceksen sorma... neyse Allah işini gücünü rast getirsin, benden uzak Allah'a yakın ol
Hangi alimin arkasından gittiğini kendin yazmışsın. Bak ne diyorum. Ne kadar konuşsan konuş boş konuşuyorsun.
Tekrar diyorum ne diyor Hz.Mevlana
Cahille girme münakaşaya; ya sinirleri zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına diyor.