herkes kendi kurumunun peşinde kardeşimİmam hatibi boş verin hiç mi iibf mezunu yok önümüzü göremiyoruz. Asıl ezilen bizleriz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkes kendi kurumunun peşinde kardeşimİmam hatibi boş verin hiç mi iibf mezunu yok önümüzü göremiyoruz. Asıl ezilen bizleriz.
Sallamıyorum. Öyle biliyorum. Bir zamanlar bende yazacaktım ATT. Kapadokya MYO'da aradım sordum. 2 yıllık dedi. Paramaedikten bahsetmedi.
1-) Geçsin o zaman. Allah herkese nasip etmez tamam mı. Herkes devlet başkanı olamaz.
2-) Lafı çarpıttğum yok bilmeden boş boş konuşuyorsun. O imam hatiplilere terörist, militan diyen haberi atarım ondan sonra konuş bakalım. Twitter da #onediokapatılsın diye niye hashtag oluştu bir bak bakalım.
1- Ben senin kardeşin değilim yavaş onu samimi olduğun insanlara kullan. Bir papazın bir devlet başına geçtiğini nerede gördün sen söylesene?
2- Ne demek yok Yuh... Abartma abartma... Nerede yok ya? Nerede ezan sesi duymuyorsun? 1000'den fazla imam hatip lisesi var her sene binlerce mezun veriliyor? Geleceğe bakış açılarımız çok farklı işte. Biraz kıyaslayın kendiniz diğer ülkelerle ne farkımız var niye onlar gibi gelişemiyoruz diye.
2014 yılına ait istatistiklere bakalım.
Türkiye'de kaç okul var? 67. 000
Kaç hastane var? 1. 220
Kaç sağlık ocağı var? 6.300
Kaç cami var? 85.000
Her 60 bin kişiye 1 hastane düşerken, 350 kişiye 1 cami düşüyor.
Kaç kilise var? 270
Kaç cemevi var? 100
Türkiye'de kaç doktor var? 77.000
Kaç din görevlisi var? 90.000
Türkiye'de kaç kütüphane var? 1.435
Almanya'da kaç kütüphane var? 11.000
Türkiye'nin kaç kentinde devlet tiyatrosu var? 13
Kaç kentte Kuran kursu var? 81
Bu kursların toplam sayısı kaç? 3.852
Bilmiyorum bunlar sizin için bir şey ifade eder mi zor ama.
3- Bak lafı çarpıtma... İmam hatip mezunlarına terörist'dir kapatılsın denmiyor.. Burada işte yine kalbinizdeki o karanlık taraf... Kapatılsın bir fikirdir hakaret değildir. Türkçe'ye mi hakim değilsiniz anlamıyorum ki. Kelimelerle anlatmak ne kadar zor...
4-
Bu hakaret değil mi? Yalan söyledin o zaman sen şimdi. Sana eleştiri de bulunan insanlara bu şekilde bir cümle kuruyorsun kendinden aşağıya çekiyorsun ve hakaret etmedim diyorsun. Bu nasıl bir düşünce yapısı böyle...
Yok hocam öyle bir durum, att diye bir üniversite bölümü yok. paramedik adı altında att nin devamı olarak bilinen bölüm var. Bu hep böyleydi zaten att den sonra devamı yoktu önceden, daha 2005 te mi ne açıldı bu paramedik bölümü amerikadada aynı bölüm var diye gidip açtılar. Talep artması için şuan kontenjan sayıları att nin üzerinde yani zaten att nin üzerinde olmayan bölüm mü var Allah aşkınageçen atama döneminde 0 kişi atadı. Bu dönemde söz verdiklerinden atama yapmışlar işte biraz.
1- Ben senin kardeşin değilim yavaş onu samimi olduğun insanlara kullan. Bir papazın bir devlet başına geçtiğini nerede gördün sen söylesene?
2- Ne demek yok Yuh... Abartma abartma... Nerede yok ya? Nerede ezan sesi duymuyorsun? 1000'den fazla imam hatip lisesi var her sene binlerce mezun veriliyor? Geleceğe bakış açılarımız çok farklı işte. Biraz kıyaslayın kendiniz diğer ülkelerle ne farkımız var niye onlar gibi gelişemiyoruz diye.
2014 yılına ait istatistiklere bakalım.
Türkiye'de kaç okul var? 67. 000
Kaç hastane var? 1. 220
Kaç sağlık ocağı var? 6.300
Kaç cami var? 85.000
Her 60 bin kişiye 1 hastane düşerken, 350 kişiye 1 cami düşüyor.
Kaç kilise var? 270
Kaç cemevi var? 100
Türkiye'de kaç doktor var? 77.000
Kaç din görevlisi var? 90.000
Türkiye'de kaç kütüphane var? 1.435
Almanya'da kaç kütüphane var? 11.000
Türkiye'nin kaç kentinde devlet tiyatrosu var? 13
Kaç kentte Kuran kursu var? 81
Bu kursların toplam sayısı kaç? 3.852
Bilmiyorum bunlar sizin için bir şey ifade eder mi zor ama.
3- Bak lafı çarpıtma... İmam hatip mezunlarına terörist'dir kapatılsın denmiyor.. Burada işte yine kalbinizdeki o karanlık taraf... Kapatılsın bir fikirdir hakaret değildir. Türkçe'ye mi hakim değilsiniz anlamıyorum ki. Kelimelerle anlatmak ne kadar zor...
4-
Bu hakaret değil mi? Yalan söyledin o zaman sen şimdi. Sana eleştiri de bulunan insanlara bu şekilde bir cümle kuruyorsun kendinden aşağıya çekiyorsun ve hakaret etmedim diyorsun. Bu nasıl bir düşünce yapısı böyle...
KUDURUN
![]()
kütüphanenın artması için okuyan insan olması lazımbazı şeyleri savunurken bazı şeyleri de görün bence istek talep varsa gerisi gelir yeter ki almasını bil.
Allahım sabır ver yarabbim. Geçsin diyor hala ya.
Bak işte siz busunuz. Hiç bir soruma cevap veremeden şöyle böyle kalırsın işte. O yüzden yazmaya gerek yok. Verebilecek mantık çerçevesi içinde bir cevabın yok zaten.
Bak yaşın kaç bilmem etmem. Bak işte örnek "boş boş konuşuyorsun" diyorsun hala utanmadan. Terbiyesizsin. O gittiğin okulda önce saygıyı öğren sen. İmam hatipler teröristtir diye site yapayım haber yazayım sana. Yazdığımı daha okumamışsın...
İnsanlarla bir fikir düşünce savunurken saygılı olmasını öğren önce. Karşında ufak biri de baban yaşında deden yaşında biri de olabilir. Okuduğun okulu geçtim Müslümanlığın bir gereğini yap bari...
Ben de imamhatip mezunuyum sonuna kadar katılıyorum bu yazılara.O okullarda ki yobaz hocaların allah belasını versin sırf bahçede kız ile aynı masada oturuyoz diye dayak yemiştim
Bu rakamlar hiç artmıyor mu arkadaş 9 sene öncede aynısı yazılmış.
http://www.milliyet.com.tr/2007/06/21/yazar/dundar.html
Sende 2014 yazmışsın
Allahım sabır ver yarabbim. Geçsin diyor hala ya.
Bak işte siz busunuz. Hiç bir soruma cevap veremeden şöyle böyle kalırsın işte. O yüzden yazmaya gerek yok. Verebilecek mantık çerçevesi içinde bir cevabın yok zaten.
Bak yaşın kaç bilmem etmem. Bak işte örnek "boş boş konuşuyorsun" diyorsun hala utanmadan. Terbiyesizsin. O gittiğin okulda önce saygıyı öğren sen. İmam hatipler teröristtir diye site yapayım haber yazayım sana. Yazdığımı daha okumamışsın...
İnsanlarla bir fikir düşünce savunurken saygılı olmasını öğren önce. Karşında ufak biri de baban yaşında deden yaşında biri de olabilir. Okuduğun okulu geçtim Müslümanlığın bir gereğini yap bari...
Sen saygı yı sadece sana dokununca ilkilion galiba adam bize terörist muamelesi yapıyorlar diyo ona nie bişi demiyosun senin gibi işine geldiği gibi konuşanlara ayar oluyorum.
Türkiye İstatistik Kurumu, Kütüphane İstatistikleri, 2014Allah aşkına nasıl bir düşünce bu. O zaman iş imkanları verilmesin kimseye işsizler artsın öyle iş imkanı sağlarız. Okulları, işyerlerini açmayalım. Her bölgeye elektrik vermeyelim. Duraklar açmayalım talep gelsin öyle yaparız...
Yıkın şu düşünceleri. Eğer hala ilköğretim okullarında bir çocuk 60 kişi ile bir sırada 3 kişi oturuyorsa bana okuyan insan lazım demeyin. Önce siz o çocukların geleceği için bir şey yapın zaten devamı gelir. Ağaç yaş iken eğilir. Siz o ağaç büyük bir çınar haline gelince şeklini değiştirebilir misiniz?
Sallamıyorum. Öyle biliyorum. Bir zamanlar bende yazacaktım ATT. Kapadokya MYO'da aradım sordum. 2 yıllık dedi. Paramaedikten bahsetmedi.
---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------
Seni ilgilendiren durum değil ama beni ilgilendiren durum.
---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------
Sana gereken cevabı vermek gerekiyorda o cevabı ahirette vereceğim. Susuyorum. Bir şey demiyecem. Zamanı değil.
ne yapacaksın imam? ortaçağ papazları gibi cennetin anahtarları elinde beni cehenneme mi yollayacaksın? ya kurduğunuz cümleler bile aynı, Allah aşkına ALLAH'A kulluk edin, şu yalakalıkları, saçma sapan edebiyatınızı bari şu forumda yapmayın, şimdi cemaatten küçük bir çocuk gelse sana hocam quantum fiziği nedir bana basitçe anlat dese ya da hocam kavimler göçü diye birşey okudum geçenlerde nedir bu olay dese, ne cevap vereceksin imam? İşte gerçek HOCA'larla senin arandaki fark bu, biraz yetiştirin kendinizi, öyle din alimi olmak her babayiğidin harcı değil,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.