Niye eziliyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmam hatip kapatılsın demek bir fikir değil hareket değil diyorsun. Peki 1 mayıs gösterilerinde eline pankart açıp imam hatipler kapatılsın diyenler kimlerdi. O zaman bu harekete girmiyor mu. İmam hatiplileri mi aşağılamak fikir. Böyle fikir düşüncesi olmaz.

KUDURUN

CKiKitfWcAAx6dC.jpg

[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] Allah aşkına şu konuyu silin. Açtığıma bin pişman oldum. Yapılan muamelere bakın.

Sallamıyorum. Öyle biliyorum. Bir zamanlar bende yazacaktım ATT. Kapadokya MYO'da aradım sordum. 2 yıllık dedi. Paramaedikten bahsetmedi.

Yok hocam öyle bir durum, att diye bir üniversite bölümü yok. paramedik adı altında att nin devamı olarak bilinen bölüm var. Bu hep böyleydi zaten att den sonra devamı yoktu önceden, daha 2005 te mi ne açıldı bu paramedik bölümü amerikadada aynı bölüm var diye gidip açtılar. Talep artması için şuan kontenjan sayıları att nin üzerinde yani zaten att nin üzerinde olmayan bölüm mü var Allah aşkına :D geçen atama döneminde 0 kişi atadı. Bu dönemde söz verdiklerinden atama yapmışlar işte biraz.

1-) Geçsin o zaman. Allah herkese nasip etmez tamam mı. Herkes devlet başkanı olamaz.
2-) Lafı çarpıttğum yok bilmeden boş boş konuşuyorsun. O imam hatiplilere terörist, militan diyen haberi atarım ondan sonra konuş bakalım. Twitter da #onediokapatılsın diye niye hashtag oluştu bir bak bakalım.

Allahım sabır ver yarabbim. Geçsin diyor hala ya. :)

Bak işte siz busunuz. Hiç bir soruma cevap veremeden şöyle böyle kalırsın işte. O yüzden yazmaya gerek yok. Verebilecek mantık çerçevesi içinde bir cevabın yok zaten.

Bak yaşın kaç bilmem etmem. Bak işte örnek "boş boş konuşuyorsun" diyorsun hala utanmadan. Terbiyesizsin. O gittiğin okulda önce saygıyı öğren sen. İmam hatipler teröristtir diye site yapayım haber yazayım sana. Yazdığımı daha okumamışsın...

İnsanlarla bir fikir düşünce savunurken saygılı olmasını öğren önce. Karşında ufak biri de baban yaşında deden yaşında biri de olabilir. Okuduğun okulu geçtim Müslümanlığın bir gereğini yap bari...

1- Ben senin kardeşin değilim yavaş onu samimi olduğun insanlara kullan. Bir papazın bir devlet başına geçtiğini nerede gördün sen söylesene?

2- Ne demek yok Yuh... Abartma abartma... Nerede yok ya? Nerede ezan sesi duymuyorsun? 1000'den fazla imam hatip lisesi var her sene binlerce mezun veriliyor? Geleceğe bakış açılarımız çok farklı işte. Biraz kıyaslayın kendiniz diğer ülkelerle ne farkımız var niye onlar gibi gelişemiyoruz diye.

2014 yılına ait istatistiklere bakalım.

Türkiye'de kaç okul var? 67. 000

Kaç hastane var? 1. 220

Kaç sağlık ocağı var? 6.300

Kaç cami var? 85.000

Her 60 bin kişiye 1 hastane düşerken, 350 kişiye 1 cami düşüyor.

Kaç kilise var? 270

Kaç cemevi var? 100

Türkiye'de kaç doktor var? 77.000

Kaç din görevlisi var? 90.000

Türkiye'de kaç kütüphane var? 1.435

Almanya'da kaç kütüphane var? 11.000

Türkiye'nin kaç kentinde devlet tiyatrosu var? 13

Kaç kentte Kuran kursu var? 81

Bu kursların toplam sayısı kaç? 3.852

Bilmiyorum bunlar sizin için bir şey ifade eder mi zor ama.

3- Bak lafı çarpıtma... İmam hatip mezunlarına terörist'dir kapatılsın denmiyor.. Burada işte yine kalbinizdeki o karanlık taraf... Kapatılsın bir fikirdir hakaret değildir. Türkçe'ye mi hakim değilsiniz anlamıyorum ki. Kelimelerle anlatmak ne kadar zor...

4-

Bu hakaret değil mi? Yalan söyledin o zaman sen şimdi. Sana eleştiri de bulunan insanlara bu şekilde bir cümle kuruyorsun kendinden aşağıya çekiyorsun ve hakaret etmedim diyorsun. Bu nasıl bir düşünce yapısı böyle...

Bu rakamlar hiç artmıyor mu arkadaş 9 sene öncede aynısı yazılmış.

http://www.milliyet.com.tr/2007/06/21/yazar/dundar.html

Sende 2014 yazmışsın

hepte yönetimin olmadığı zamanı yakalıyorsunuz hee :D

Yok hocam öyle bir durum, att diye bir üniversite bölümü yok. paramedik adı altında att nin devamı olarak bilinen bölüm var. Bu hep böyleydi zaten att den sonra devamı yoktu önceden, daha 2005 te mi ne açıldı bu paramedik bölümü amerikadada aynı bölüm var diye gidip açtılar. Talep artması için şuan kontenjan sayıları att nin üzerinde yani zaten att nin üzerinde olmayan bölüm mü var Allah aşkına :D geçen atama döneminde 0 kişi atadı. Bu dönemde söz verdiklerinden atama yapmışlar işte biraz.

Valla Kapadokya MYO öyle deyince nebiliyim. Kusura bakma

1- Ben senin kardeşin değilim yavaş onu samimi olduğun insanlara kullan. Bir papazın bir devlet başına geçtiğini nerede gördün sen söylesene?

2- Ne demek yok Yuh... Abartma abartma... Nerede yok ya? Nerede ezan sesi duymuyorsun? 1000'den fazla imam hatip lisesi var her sene binlerce mezun veriliyor? Geleceğe bakış açılarımız çok farklı işte. Biraz kıyaslayın kendiniz diğer ülkelerle ne farkımız var niye onlar gibi gelişemiyoruz diye.

2014 yılına ait istatistiklere bakalım.

Türkiye'de kaç okul var? 67. 000

Kaç hastane var? 1. 220

Kaç sağlık ocağı var? 6.300

Kaç cami var? 85.000

Her 60 bin kişiye 1 hastane düşerken, 350 kişiye 1 cami düşüyor.

Kaç kilise var? 270

Kaç cemevi var? 100

Türkiye'de kaç doktor var? 77.000

Kaç din görevlisi var? 90.000

Türkiye'de kaç kütüphane var? 1.435

Almanya'da kaç kütüphane var? 11.000

Türkiye'nin kaç kentinde devlet tiyatrosu var? 13

Kaç kentte Kuran kursu var? 81

Bu kursların toplam sayısı kaç? 3.852

Bilmiyorum bunlar sizin için bir şey ifade eder mi zor ama.

3- Bak lafı çarpıtma... İmam hatip mezunlarına terörist'dir kapatılsın denmiyor.. Burada işte yine kalbinizdeki o karanlık taraf... Kapatılsın bir fikirdir hakaret değildir. Türkçe'ye mi hakim değilsiniz anlamıyorum ki. Kelimelerle anlatmak ne kadar zor...

4-

Bu hakaret değil mi? Yalan söyledin o zaman sen şimdi. Sana eleştiri de bulunan insanlara bu şekilde bir cümle kuruyorsun kendinden aşağıya çekiyorsun ve hakaret etmedim diyorsun. Bu nasıl bir düşünce yapısı böyle...

Bu verdeiğiniz istatistik lerle neyi neyle kıyaslamayı amaçlıyorsunuz acaba neden çok camimiz var okulumuz yok hastahanemiz yok kütüphanemiz yok tiyatromuz yok diyemi serzenişte bulunuyorsunuz.yada cemevi ve kiliselerin sayısı bakın daha az mı demeye getiriyorsunuz.?Hastane ,kutuphane tiyatro vs yerleri devlet yapar\acar ama camileri halk yapar\yaptırır.Ben kutuphane acacam dıyene kimse engel olmuyor.

Kimsenin ezanı dindirmeye bayrağı indirmeye vatanı bölmeye çalıştığı yok. İnsanlar değerlere saygılı bir biçimde fikirlerini belirtiyorlar.

Yalnız sizden farklı insanların düşüncelerine saygı gösterip anlamadan dinlemeden hain terörist dinsiz ilan ederseniz yarın birgün Suriye gibi olur çıkarız.

İşte o zaman başkaları gelir ezanı da dindirirler bayrağı da indirirler vatanı da bölerler.

kütüphanenın artması için okuyan insan olması lazım ;) bazı şeyleri savunurken bazı şeyleri de görün bence istek talep varsa gerisi gelir yeter ki almasını bil.

Allah aşkına nasıl bir düşünce bu. O zaman iş imkanları verilmesin kimseye işsizler artsın öyle iş imkanı sağlarız. Okulları, işyerlerini açmayalım. Her bölgeye elektrik vermeyelim. Duraklar açmayalım talep gelsin öyle yaparız...

Yıkın şu düşünceleri. Eğer hala ilköğretim okullarında bir çocuk 60 kişi ile bir sırada 3 kişi oturuyorsa bana okuyan insan lazım demeyin. Önce siz o çocukların geleceği için bir şey yapın zaten devamı gelir. Ağaç yaş iken eğilir. Siz o ağaç büyük bir çınar haline gelince şeklini değiştirebilir misiniz?

Bak işte siz busunuz. Hiç bir soruma cevap veremeden şöyle böyle kalırsın işte. O yüzden yazmaya gerek yok. Verebilecek mantık çerçevesi içinde bir cevabın yok zaten.

Bak yaşın kaç bilmem etmem. Bak işte örnek "boş boş konuşuyorsun" diyorsun hala utanmadan. Terbiyesizsin. O gittiğin okulda önce saygıyı öğren sen. İmam hatipler teröristtir diye site yapayım haber yazayım sana. Yazdığımı daha okumamışsın...

İnsanlarla bir fikir düşünce savunurken saygılı olmasını öğren önce. Karşında ufak biri de baban yaşında deden yaşında biri de olabilir. Okuduğun okulu geçtim Müslümanlığın bir gereğini yap bari...

Sen saygı yı sadece sana dokununca ilkilion galiba adam bize terörist muamelesi yapıyorlar diyo ona nie bişi demiyosun senin gibi işine geldiği gibi konuşanlara ayar oluyorum.

Ben de imamhatip mezunuyum sonuna kadar katılıyorum bu yazılara.O okullarda ki yobaz hocaların allah belasını versin sırf bahçede kız ile aynı masada oturuyoz diye dayak yemiştim

Hocam farketmiyor meslek lisesinde de kız yüzden dayak hocadab yedim gerci ayni zamanda kizin babasiymis :) Şimdi aklima getirdin valla:)

:D gece gece güldüm ya. Kendin bir laf attın diye kapak yaptığını mı zannediyorsun. Baştan aşağı sana yazdığım konuşmalara bir bak. Peki sen hangisine cevap verebildin. Ben ne diyorumm, sen ne diyorsun. Bize terörist, militan denildi diyorum. Twitterda gündem #hashtag oldu diyorum. Yalan atıyorsun diyorsun. İlk önce öğren, sonra konuş. Sen bana terbiyesizsin diyorsun. [MENTION=12630]kiko[/MENTION] [MENTION=38355]Calavera[/MENTION] hangi konuşmamda saygısızlık var. ? bana terbiyesizsin diyorsun. Sen ne kadar dürüst, terbiyelisin ? ne kadar edebin, saygın var. Dört dörtlük müsün ?

Hz.Mevlana ne demiş. Cahille girme münakaşaya; ya sinirleri zıplatır tavana, yada yazık olur adabına.

Hadi eyvAllah.

---------- Spam Engelliyici 00:21 ---------- Önceki Mesaj 00:20 ----------

Sen saygı yı sadece sana dokununca ilkilion galiba adam bize terörist muamelesi yapıyorlar diyo ona nie bişi demiyosun senin gibi işine geldiği gibi konuşanlara ayar oluyorum.

Konuşmaz reis onlar... Onlar anca susar... Soruma cevap ver diyorum.. Bana tekrar soru yöneltiyor.

Bende

- Okulda terör estiren
- Kendi zihniyetinden olmayı darp eden , öldüren
- Dersleri basıp işleyişini bozan
- Okulda eğitim görmeye değil bunu bozmaya çalışan
- Sürekli saçma sapan şeyler çıkarıp yürüyüş adı altında vandallık yapan
- Başka öğrencilerin beynini yıkayan
- Her şeyi yapıp sürekli mağdur olan zihniyetten şikayetçiyim.

Bu zihniyeti tahmin ediyorsunuz dimi üç harfli , terör örgütleri ve yaptığı katliamlar ile ünlüdür.

Allah aşkına nasıl bir düşünce bu. O zaman iş imkanları verilmesin kimseye işsizler artsın öyle iş imkanı sağlarız. Okulları, işyerlerini açmayalım. Her bölgeye elektrik vermeyelim. Duraklar açmayalım talep gelsin öyle yaparız...

Yıkın şu düşünceleri. Eğer hala ilköğretim okullarında bir çocuk 60 kişi ile bir sırada 3 kişi oturuyorsa bana okuyan insan lazım demeyin. Önce siz o çocukların geleceği için bir şey yapın zaten devamı gelir. Ağaç yaş iken eğilir. Siz o ağaç büyük bir çınar haline gelince şeklini değiştirebilir misiniz?
Türkiye İstatistik Kurumu, Kütüphane İstatistikleri, 2014
Türkiye genelinde 2014 yılında 1 milli kütüphane, 1 121 halk kütüphanesi, 559 üniversite kütüphanesi ve 27 948 örgün ve yaygın eğitim kurumu kütüphanesi olmak üzere toplam 29 629 kütüphane mevcuttur. Milli kütüphane kayıtlı üye sayısı 28 356, halk kütüphanesi kayıtlı üye sayısı 1 209 766 ve üniversite kütüphanesi kayıtlı üye sayısı 3 870 112’dir.

Sallamıyorum. Öyle biliyorum. Bir zamanlar bende yazacaktım ATT. Kapadokya MYO'da aradım sordum. 2 yıllık dedi. Paramaedikten bahsetmedi.

---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

Seni ilgilendiren durum değil ama beni ilgilendiren durum.

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:07 ----------

Sana gereken cevabı vermek gerekiyorda o cevabı ahirette vereceğim. Susuyorum. Bir şey demiyecem. Zamanı değil.

ne yapacaksın imam? ortaçağ papazları gibi cennetin anahtarları elinde beni cehenneme mi yollayacaksın? ya kurduğunuz cümleler bile aynı, Allah aşkına ALLAH'A kulluk edin, şu yalakalıkları, saçma sapan edebiyatınızı bari şu forumda yapmayın, şimdi cemaatten küçük bir çocuk gelse sana hocam quantum fiziği nedir bana basitçe anlat dese ya da hocam kavimler göçü diye birşey okudum geçenlerde nedir bu olay dese, ne cevap vereceksin imam? İşte gerçek HOCA'larla senin arandaki fark bu, biraz yetiştirin kendinizi, öyle din alimi olmak her babayiğidin harcı değil,

ne yapacaksın imam? ortaçağ papazları gibi cennetin anahtarları elinde beni cehenneme mi yollayacaksın? ya kurduğunuz cümleler bile aynı, Allah aşkına ALLAH'A kulluk edin, şu yalakalıkları, saçma sapan edebiyatınızı bari şu forumda yapmayın, şimdi cemaatten küçük bir çocuk gelse sana hocam quantum fiziği nedir bana basitçe anlat dese ya da hocam kavimler göçü diye birşey okudum geçenlerde nedir bu olay dese, ne cevap vereceksin imam? İşte gerçek HOCA'larla senin arandaki fark bu, biraz yetiştirin kendinizi, öyle din alimi olmak her babayiğidin harcı değil,

Öyle din alimi olmak her babayiğidin harcı değil diyorsun ama kimlerin peşinden gittiğin belli :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri