Niye eziliyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alayınıza diyanetin neden o kadar kadrosu var neden yıllık sağlık bakanlığından daha fazla bütçesi var açıklarım ama anlamayacağınız için gerek yok :)

Yobaz;
Türkiye de sadece din kavramı olarak algılanıyor ama görüyoruz ki bu forum da dahil olmak üzere okumuş ve bir kaç kelimeden başka savunduğu ideolojiyi açıklayamayacak o kadar çok YOBAZ var ki.

#İmamhatiphaktırengellenemez

başörtüsü konusu hiç açılmasın yurt dışında daha fazla saygı görüyorsunuz o konuda ve insanlar size yobaz veya kaçarak korkarak bakmıyor merak ederek yaklaşıp dininizi öğrenmeye çalışıyorlar

Hocam şimdi diyecekler ki sadece diyanet mi bu kadar bütçeye sahip ? Değil tamam ama başka bir yanlış bu yanlışı ört pas edemez ki ?

2015 6 milyar 37 milyon 744 bin TL bu parayla ne yollar, ne hastaneler, ne polis merkezleri, ne sığınma evleri yapılır ama yaptıkları pek bir şey göremiyorum.

işte bende diyorum ki bir şeyi savunurken diğer olayları es geçmemek lazım. ilk yorumumda da belirtmiştim zaten

Sonra millet yobaz dediğinde alınıyorsunuz. Hakaret oluyor şöyle oluyor böyle oluyor. Dediğimi anlamadıysanız zaten tartışmak için hiçbir neden göremiyorum. Çünkü cahille ne kadar konuşursan konuş, her zaman haksız çıkarsın. Bu yüzden sizinle tartışmaya devam etmek istemiyorum. Ortada siyasi bir sözüm yokken size ne bu rahatsız eden bir konu varsa yazın da öğrenelim siyasi bi sorununuz varsa gidip oy kullanarak çözersiniz.

YOBAZ;

mec.
bir inanca, bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun (kimse).

dostum boşver, belli ki tahrik ediyor, böyle bir yanlışın içine düşmeyelim, hoca efendi sen de kendi çoooook derin bilgilerini kendine sakla, insanları tahrik etme, burası webmaster forumu, istersen yüzlerce dini forum var git orada yaz çiz. Haktan hukuktan bahsediyorsun, dinden diyanetten, burada ben de dahil insanlar yazdıklarından düşündüklerinden dolayı sıkıntı çekebilirler, istediğin bu mu? Bu mu senin müslümanlığın, modlar şu konu kilitlensin yoksa bu iş uzadıkça uzayacak...

videolarıda izleyince anlarsınız bunların derdi ne türk ne kürt ne alevi ne sünni bunların derdi İSLAM !

Bunlar medeniyetçi bunlar laik içkilerine karşınca ÖZGÜRLÜK Başörtümüze laf ettiklerinde medeniyetçiyiz diyorlar

Kendinizi Yormayın eğer yoracaksanız burada değil etrafa ilim yaymak için yormanız çok faydalı olacaktır. Bu millet kimin ne olduğunu çok iyi biliyor gerçekleri yazmaya çalıştığınız için Allah c.c razı olsun sizlerden.

TEKRAR YAZIYORUM

BİZİ ANCAK BİZİM DİLİMİZDEN ANLAYANLAR ANLAR TEKRAR HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM !

BUNLAR ANLAYAMAZ BİZİM DİLİMİZDEN
Bunu Yapanların medeniyeti bunlar laikci bunlar medeniyetçi

https://www.youtube.com/watch?v=7N3piTu0GHY

BUNLAR ANLAYAMAZ BİZİM DİLİMİZDEN #2
Bunu Yapanların medeniyeti bunlar laikci bunlar medeniyetçi #2

https://www.youtube.com/watch?v=-N7O_xzReso

BUNLAR ZORLASALARDA ANLAYAMAZ BİZİM DİLİMİZDEN #3
Bunu Yapanların medeniyeti bunlar laikci bunlar medeniyetçi #3

https://www.youtube.com/watch?v=Rcal08TLLiw

Şuan konuya karşıt yazılar yazdığım için peşin cevap ile hakkıma giriyorsunuz. Ben de konuya muhalet olan biriyim tamamen muhalefet olmasam da. Bu yorum ile siz konuyu başka yere çeviriyor ve herkesi bir çuvala koyup aynı davranıyorsunuz.

Bir müslüman bir insana bakıp kafir olduğunu söylerse, imanından şüphe etsin.

Kimse kimsenin dinini imanını inancını bilemez, sorgulayamaz.

Her kim burda gerçek yüzünü döktü. Bundan sonra da eminim hrkes kimle takılacağını ona göre hareket eder.

neden olmasın efendim :) Seni beni yönetiyorlarsa uzaya da çıkarlarsa şaşırmam :D

Diyanetin bütçesinin yarısı kadar bilime yatırım yapılırsa uzaya çıkılır.Aksi halde böyle haberler çok görürüz.Adamlar gezegene araç indiriyor biz hala köprü yapımına seviniyoruz :D Bu gidişle en az 50 sene uzaya araç gönderemeyiz.Ayrıca uzay işinde para yok zaten, oraya atılacaklarını sanmam.

Alayınıza diyanetin neden o kadar kadrosu var neden yıllık sağlık bakanlığından daha fazla bütçesi var açıklarım ama anlamayacağınız için gerek yok :)

Yobaz;
Türkiye de sadece din kavramı olarak algılanıyor ama görüyoruz ki bu forum da dahil olmak üzere okumuş ve bir kaç kelimeden başka savunduğu ideolojiyi açıklayamayacak o kadar çok YOBAZ var ki.

#İmamhatiphaktırengellenemez

Zamanımız bol, konu daha kilitlenmedi, açıkla bakalıme eğer bilmediğim bir terim olursa abim imamhatip mezunu ve ilahiyat öğrencisi, ayrıca hafızlık yapıyor. Gidip ona sorarım merak etme.

Yobaz kelimesinin anlamını google'ın kelime anlamı sisteminden (google xxx kelime anlamı yaz çıkar) bakarak alıntı yaptım. Zaten yobaz kelimesinin mecazi kullanımı din konusunda(ki bu herhangi bir din) bir düşünceye körü körüne, aşırı ölçüde bağlı olan, hoşgörüden yoksun anlamına gelir.

Şuan konuya karşıt yazılar yazdığım için peşin cevap ile hakkıma giriyorsunuz. Ben de konuya muhalet olan biriyim tamamen muhalefet olmasam da. Bu yorum ile siz konuyu başka yere çeviriyor ve herkesi bir çuvala koyup aynı davranıyorsunuz.

Bir müslüman bir insana bakıp kafir olduğunu söylerse, imanından şüphe etsin.

Kimse kimsenin dinini imanını inancını bilemez, sorgulayamaz.

siz neden üzerinize alınıyorsunuzki benim kimsenin imanını sorgulayıp kafir yerine koyduğum yokki

arkadaş dine islama imam hatipe neden bu kadar saldırdıklarını sormuş bende bi güzel cevaplamaya çalıştım hani neden üzerine alınıyon burasınıda anlamadım :)

ayrıca size hitaben herhangi bişey yazmadım çünkü yorumlarınızı okumadım lütfen üzerinize alınmayın.

beyler bir salsanıza şöyle konuları ya. kendinizi düşünün birazcık böyle şeylere kafa yorarak nasılsa bir şeyleri düzeltemeyeceğiz kendimize bakalım

Her ne kadar imam hatiplilere laf atan olsa da, imam hatiplilerin tırnağı bile olamaz.

---------- Spam Engelliyici 01:19 ---------- Önceki Mesaj 01:18 ----------

Her kurumun bütçesini çıkartıyorlar. Yok diyanetin bütçesi şöyle, yok böyle. Hayırdır Maliye Bakanı mı oldunuz. Nereden alıyorsunuz istihbaratı ?

siz neden üzerinize alınıyorsunuzki benim kimsenin imanını sorgulayıp kafir yerine koyduğum yokki

arkadaş dine islama imam hatipe neden bu kadar saldırdıklarını sormuş bende bi güzel cevaplamaya çalıştım hani neden üzerine alınıyon burasınıda anlamadım :)

ayrıca size hitaben herhangi bişey yazmadım çünkü yorumlarınızı okumadım lütfen üzerinize alınmayın.

Pardon hocam o zaman, hakkınızı helal edin. Sadece yorumunuzdaki derdimizi anlayamazlar kısmını görünce biraz öfkelendim. Ama yine de genelleyemezsiniz hocam, konuya başka yorum yapanlar da vardır elbet.

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:20 ----------

Her ne kadar imam hatiplilere laf atan olsa da, imam hatiplilerin tırnağı bile olamaz.

---------- Spam Engelliyici 01:19 ---------- Önceki Mesaj 01:18 ----------

Her kurumun bütçesini çıkartıyorlar. Yok diyanetin bütçesi şöyle, yok böyle. Hayırdır Maliye Bakanı mı oldunuz. Nereden alıyorsunuz istihbaratı ?

Basın özgürlüğü denen şeyden alıyoruz istihbaratı. Google yazarsan bir çok haber sitesinde çıkar zaten.

Ayrıca, yine genelleyerek hakkıma girdiniz. Tırnağı bile olamaz dediniz, eğer olursam bana iftira atmış oluyorsunuz. Bence sözünüzü düzeltmeyi deneyin.

(Madem bu kadar dininize bağlısınız, dediğimi de anlamışsınızdır zaten.)

Her kim burda gerçek yüzünü döktü. Bundan sonra da eminim hrkes kimle takılacağını ona göre hareket eder.

bak işte senin ne mal olduğun şu cümlenden belli, insanları kutuplaştırıyorsun, araya nifak sokuyorsun, sonra kalkmış ben imamım diyorsun, imam efendi, bizim peygamberimiz senin şurda muhalif düşünen insanlara yaptığını mekkeli müşriklere bile yapmayacak kadar hoşgörülü bir peygamberdi, mensup olduğun din böyle mi emrediyor sana,

bak işte senin ne mal olduğun şu cümlenden belli, insanları kutuplaştırıyorsun, araya nifak sokuyorsun, sonra kalkmış ben imamım diyorsun, imam efendi, bizim peygamberimiz senin şurda muhalif düşünen insanlara yaptığını mekkeli müşriklere bile yapmayacak kadar hoşgörülü bir peygamberdi, mensup olduğun din böyle mi emrediyor sana,

:D nasılda çark ediyorsun varya. Daha yeni edepten,ahlaktan,saygıdan bahsediyordun. Kendi terbiyene bak önce.''MAL'' ifadesi kullanıyorsun. Ben seni Allah'a havale ediyorum. Kimin kutuplaştırdığ belli. Ben kimseye kafir, müşrik ifadesini kullanmıyorum. Saçma sapan konuşma. Evet din olmasını gerekeni emrediyor. O yüzden sen Allahla benim arama giremezsin. Bu uhrevilik bir durum. Senin yapabileceğin sadece dünyevilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri