Niye para kazanamıyorum ? Para Devre Dışı

• Kullanıcı ismail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ismail

Kayıtlı Üye
edit..

edit...

Son düzenleme:
edittt

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar,

birkaç gün önce şöyle bir mesaj aldım resim aşağıda
VR94ARv.png

Sorun şu ki kanalımda eşleşme bile olmadı. sadece 1 videodan dünya engeli almıştım. onuda ardından hemen sildim zaten. ama para kazanma özelliğim devre dışı kalmış. Youtube durum tablom aşağıdaki gibi.

abwCQSa.png

Acaba nasıl tekrar aktif edebiliriz. bi yöntemi varmı. yoksa 6 ay beklicemmi. 6 ay sonra kesin açılırmı para kazanma hiçbirşeye dokunmasam ? gerçekten emek verdiğim bir kanalım. yardımcı olup bu sorunumu çözebilecek olana minnettar kalırım. sadece 1 dünya geneline bunun olması gerçekten çok tuhaf. inanıyorumki aynı sorundan müzdarip birçok arkadaş vardır. derdimi anlatabildiysem ne mutlu.. iyi günler..

başka kanal varmı yok sa mecbur bu kanal komple silinecek

hocam sorunlu kanalı komple sil. diğer kanalların para kazanmasını forumdaki yöntemleri okuyarak aç. yoluna devam et

Hesabında bir tane dünya geneli vardı demişsin. Silmen ondan kurtulman anla mına gelmez.

1 - Sen videoları yükledikten sonra dünya geneli veya eşleşen gelmiş olabilir
2 - Videoları aldığın kanal sahibi telif göndermiş olabilir. (ki birden fazla)
3- YT personeli kanalını incelemiş olabilir.

Spam yapacaksan artık eskisi gibi direk kopyalama dönemi bitti. Spam yapmak için bile emek vermek gerekiyor. Forumda yüzlerce kez tartışıldı okuduğum kadarıyla böyle.

Koyduğun resimde ContetID^den dolayı olduğu yazmakta muhtemelen fark etmedin geldi. Özgün derken bir yerlerden resim, video bularak yapmışsan veya oyun vb içerikse bu özgün sayılmaz.

Neyse geçmiş olsun, kanalı ister sil istersen 6ay sonra tekrar para kazanmasını aktif karar senin ama baştan başlaman lazım gibi.
Dün benim 80bin aboneli kanalım gitti, yüzdeyüz özgün iken. Eğer kullandığım tüm içerikler benim, ben çektim diyorsan YT'ye mail at ilgileneceklerdir.

inanılmaz bişey.. ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım bence kimse bilmiyordur çaresini bunun. işi bırak en iyisi.

kardeşim niye adamla dalga geçer gibi yazıyorsun? belli ki yeni ve bilmiyor niye böyle yapıyorsunuz? hayır faydan olmayacaksa bunu yazmanın ne anlamı var? de ki yükledikten sonra dünya engeli gelmiştir vs vs... güzelce anlat ya da hiç bir şey deme bas geç.

kardeşim niye adamla dalga geçer gibi yazıyorsun? belli ki yeni ve bilmiyor niye böyle yapıyorsunuz? hayır faydan olmayacaksa bunu yazmanın ne anlamı var? de ki yükledikten sonra dünya engeli gelmiştir vs vs... güzelce anlat ya da hiç bir şey deme bas geç.

ben konunun sadece başını okudum ve genel olarak başlıktanda yola çıkarak sadece para kazanma kapanması olayını soruyor sandım. Hata etmişim biraz önyargı olmuş. Arama yapmadığını düşünüp o şekilde yazdım. Çünkü forumda o kadar çok kişi arama yapmaktan üşenip başkalarına soruyor ki artık bu duruma sabrım kalmadı çünkü bizde başlıklara giriyoruz vaktimiz gidiyor. Ve insanların hazıra konmasını sevmiyorum. Ancak arkadaş daha özel bi durumdan bahsetmiş siz uyarınca okudum. Uyardığınız için teşekkür ederim konuyu açan arkadaştanda özür dilerim.

Merhabalar arkadaşlar,

birkaç gün önce şöyle bir mesaj aldım resim aşağıda
VR94ARv.png

Sorun şu ki kanalımda eşleşme bile olmadı. sadece 1 videodan dünya engeli almıştım. onuda ardından hemen sildim zaten. ama para kazanma özelliğim devre dışı kalmış. Youtube durum tablom aşağıdaki gibi.

abwCQSa.png

Acaba nasıl tekrar aktif edebiliriz. bi yöntemi varmı. yoksa 6 ay beklicemmi. 6 ay sonra kesin açılırmı para kazanma hiçbirşeye dokunmasam ? gerçekten emek verdiğim bir kanalım. yardımcı olup bu sorunumu çözebilecek olana minnettar kalırım. sadece 1 dünya geneline bunun olması gerçekten çok tuhaf. inanıyorumki aynı sorundan müzdarip birçok arkadaş vardır. derdimi anlatabildiysem ne mutlu.. iyi günler..

Herkese tek tek sölemk gerekcek belki ama söyleyecem, Spam dönemi bitti yavas yavas temizliyorlar herkesi sadece sana özel bir durum değil, bundan 2-3 sene önce kim ne atsa kazanıyordu şimdi dünya engeli yok ünlem bilmem ne flan onları aşabildilermi seviniyolar :) kazanamıorsun çünkü çok yanlıs bir dönemde bu işe başladın :)

afedersiniz yazdıklarımı bi türlü anlatamıyorum.spam yapmadım telif yemedim ihtar uyarı hiçbişey almadım. sadece 1 videoma sonradan dünya engeli geldi. onuda sildim.. sadece 1 video yüzünden para kazanma kapatılıor bumudur yani onu demek istiyorum

Muhtemelen o videonuz şikayet edilmiş bol miktarda. Yoksa durup duruken YT böyle birşey yapmaz. Analamkta güçlük çekiyorum çünki videonun ne oldugunu ne içeriğe sahip oldugunu bilmiyorum.

Muhtemelen o videonuz şikayet edilmiş bol miktarda. Yoksa durup duruken YT böyle birşey yapmaz. Analamkta güçlük çekiyorum çünki videonun ne oldugunu ne içeriğe sahip oldugunu bilmiyorum.

yani kardeş hiç uyarı falan almaksızın para kazanma kapanırmı 1 dünya engeli yüzünden çok önemli bişeyde değildi zaten emin olun. bumudur yani. 6 ay sonra veya 6 aydan önce açılma ihtimali nedir acaba?

6 ay sonra açılanlar var, 1 hafta önce bi kişinin açılmış herkesin açılıyormuş 6 ay sonra benimde 4,5 ay oldu bekliyorum kardeşim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri