Niye para kazanamıyorum ? Para Devre Dışı

• Kullanıcı ismail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
6 ay sonra açılanlar var, 1 hafta önce bi kişinin açılmış herkesin açılıyormuş 6 ay sonra benimde 4,5 ay oldu bekliyorum kardeşim

valla bilemiyorum işte kardeş. bazıları 6 ay sonra açılır diyor bazıları 1 sene oldu açılmadı diyor. neyapacağımı şaşırdım resmen. peki bu 6 AY bekleme sürecinde kanal adsenseye bağlımı beklesin ? yoksa adsenseden çıkarayım öylemi beklesin.

birde arkadaşlar içerde param var. ayın 13ü oldu paralar hala kesinleşmedi. bunun yüzündenmi paradamı yandı acaba :(

Arkadaşlar nasıl başardım bende anlamadım ama an itibariyle para kazanmayı aktif ettim..

daha önce denediğim sil aç yöntemi işe yaramamıştı. bende biraz farklı şekilde uyguladım.
g+yı komple silip. sonra gmailden hizmeti silip gmaili ortadan kaldırdım. yaklaşık 10 saat sonra gmaili tekrar kurtardım. yutubda kanalım yoktu. kanal oluştur ile kanalı oluşturdum bide ne görim $$$ gri dolar işaretleri. para kazanmayı devre dışı bıraktım. bikaç güne aktif edecem. güzel oldu :D teşekkürler arkadaşlar.

Arkadaşlar nasıl başardım bende anlamadım ama an itibariyle para kazanmayı aktif ettim..

daha önce denediğim sil aç yöntemi işe yaramamıştı. bende biraz farklı şekilde uyguladım.
g+yı komple silip. sonra gmailden hizmeti silip gmaili ortadan kaldırdım. yaklaşık 10 saat sonra gmaili tekrar kurtardım. yutubda kanalım yoktu. kanal oluştur ile kanalı oluşturdum bide ne görim $$$ gri dolar işaretleri. para kazanmayı devre dışı bıraktım. bikaç güne aktif edecem. güzel oldu :D teşekkürler arkadaşlar.

Youtube algoritmasi uzerine kafa yoruyorum.

Sana tavsiyem kanalini actiktan ve videolari yukledikten sonra 1-2 hafta para kazanmayi acma.Hatta kanalin hitlenmeye baslasin ondan sonra ac.

silip 10 saat bekleseydin zaten aktif oluyordu :) aceleye getirip erken açmışsındır onceki denemelerde ondan dolayı açılmamıştır

silip 10 saat bekleseydin zaten aktif oluyordu :) aceleye getirip erken açmışsındır onceki denemelerde ondan dolayı açılmamıştır

valla usta önceki denemelerde 24 saat bekledim gerçekten. işe yaramıyo diye ümidimi kesmiştim. gerçekten nasıl oldu şaşkınım :D teşekkürler kardeş ilgin için:)

Youtube algoritmasi uzerine kafa yoruyorum.

Sana tavsiyem kanalini actiktan ve videolari yukledikten sonra 1-2 hafta para kazanmayi acma.Hatta kanalin hitlenmeye baslasin ondan sonra ac.

aynen usta devredışı bıraktım bekliyo öle. 1-2 hafta sonra açacam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri