No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi

• Kullanıcı hacimmmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

hacimmmm

Kayıtlı Üye
Bugün Bir kanalım Kapandı Bende Geri Bildirim Gönderdim Cevap Olarak

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
http://www.youtube.com/t/terms

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

Bunu Göndermişler Yabancı İçerik Bir Kanaldı ve Çerçeve veya Herhangi bir Videoların Üzerinde Oynama Olmadan Yüklenmiş Bir Kanaldı bot vds falanda kullanmıyorum ve 4 Aydır Açıktı Sizce Ne Demek İstemiş Bunlar Neden Kapanmış

Bugün Bir kanalım Kapandı Bende Geri Bildirim Gönderdim Cevap Olarak

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
http://www.youtube.com/t/terms

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

Bunu Göndermişler Yabancı İçerik Bir Kanaldı ve Çerçeve veya Herhangi bir Videoların Üzerinde Oynama Olmadan Yüklenmiş Bir Kanaldı bot vds falanda kullanmıyorum ve 4 Aydır Açıktı Sizce Ne Demek İstemiş Bunlar Neden Kapanmış

Benim 1 senelik özgün videom silindi Reddedildi (yeniden yüklenmesine izin verildi) şeklinde, e-posta desteğinden yazdım bana da 4H'yi ihlal etmiş diye dönüş yaptılar. Amma velakin 4. maddede H diye bir bölüm yok 5H var o da maddeyi de tam anlamadım ama benle hiç alakası yok. İtiraz ettim henüz sonuç çıkmadı

H Var Üstteki Yazılı Metin

Yani 4H yok demek istedim kardeşim :) https://www.youtube.com/t/terms burada 4. madde çok kısa. H 5. madde de var.

Ama bir yanlışlık olduğu kesin o maddeyle de alakam yok ne sahte izlenim sahte abone hiçbir hile yapmamıştım özgün kanalım özgün videom silindi. Kanala saldırı olmuş olabilir belki bilemiyorum.

sanki bot kullanmışsın imasında bulunmuşlar, bana öyle geldi. izlenim falan çektin mi acaba?

sanki bot kullanmışsın imasında bulunmuşlar, bana öyle geldi. izlenim falan çektin mi acaba?

Arkadaşı bilmiyorum ama ben çekmedim :)

Öyle olsa bile ne ala memleket kötü niyetli kişiler çıkıp sürekli birinin kanalına bot bağlasınlar, izlenim çeksinler videoyu sildirsinler.

Video 1 senelikti özgündü indeks almıştı 230.000 izlenimi vardı en son. Yeniden yüklemesine izin verildi diyor güya ama yeniden yüklesek ne olacak :(

Arkadaşı bilmiyorum ama ben çekmedim :)

Öyle olsa bile ne ala memleket kötü niyetli kişiler çıkıp sürekli birinin kanalına bot bağlasınlar, izlenim çeksinler videoyu sildirsinler.

Video 1 senelikti özgündü indeks almıştı 230.000 izlenimi vardı en son. Yeniden yüklemesine izin verildi diyor güya ama yeniden yüklesek ne olacak :(

yalnız dediğin gibi listede 4-h yok 5.1-h var. ingilizce versiyonunda da yok. olmayan birşeyi ihlal etmişsiniz ama neyi

yalnız dediğin gibi listede 4-h yok 5.1-h var. ingilizce versiyonunda da yok. olmayan birşeyi ihlal etmişsiniz ama neyi

Otomatik mesaj haricinde bana manuel dönüş yaptı bir yetkili o da 4H dedi işte :D ama öyle bir madde yok. Baştan savma iş yapıyorlar bazen çok sinirlerim atıyor Tekfen binasını basıcam :p

Verdiğiniz linkte 4H'yi ben görüyorum siz nasıl göremiyorsunuz?

Verdiğiniz linkte 4H'yi ben görüyorum siz nasıl göremiyorsunuz?

bu şekilde görünüyor 4. madde.
sonra 5'e geçiyor.

DM7lyl.png

1 yıl sonra video mu silindi? biz nasıl güvenip yatırım yapacağız youtube'a?

sonuçta vakit ayırıyoruz, reklam veriyoruz, hem para çıkıyor cebimizden hem de başka işe ayırabilecek vaktimizi ayırıyoruz. bu yüzden riski dağıtıp 3 özgün kanala yönelmek istiyorum.

1 yıl sonra video mu silindi? biz nasıl güvenip yatırım yapacağız youtube'a?

sonuçta vakit ayırıyoruz, reklam veriyoruz, hem para çıkıyor cebimizden hem de başka işe ayırabilecek vaktimizi ayırıyoruz. bu yüzden riski dağıtıp 3 özgün kanala yönelmek istiyorum.

Aynen kardeşim 1 yıl sonra özgün video uçtu.
Hayır bir hile hurda, sahte izlenim, ya da açıklamada spam vs falan yapsak gam yemeceğim de tüm kurallara uyuyoruz özgün video gidiyor insanın zoruna gidiyor

Aynen kardeşim 1 yıl sonra özgün video uçtu.
Hayır bir hile hurda, sahte izlenim, ya da açıklamada spam vs falan yapsak gam yemeceğim de tüm kurallara uyuyoruz özgün video gidiyor insanın zoruna gidiyor

hayır gerçekten anlam veremiyorum, her an tetikte mi olacağız?

partner önemli galiba bu gibi durumlarda. belki onlar bir şekilde bu durumları çözebilirler. gene de tek kanala güvenemeyeceğiz herhalde.

Dün Quize bağlı kapanan 17 kanalım için itirazda bulunmuştum hepsine bu otomatik mesaj gelmiş...

Şimdi bu BOT mu kullandınız demek istiyor...? Ne demek istediğini anlayan oldu mu...?

BOL KAZANÇLAR...

Bana da bölüm H dediler ama tatlı dille bir mesaj attım ve kanalıma tekrar bakmalarınız ve kanalımın içeriği hakkında bilgiler verdim. Sonrasında açıldı. Tabi özgün kanaldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri