Norveç TBM 0.80$

• Kullanıcı xkdhc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

xkdhc

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sadece Norveç'e yönelik yaptığım bir videoda tıklama başı maliyet 0,80$'dı. Sizinle paylaşmak istedim. Ülke zengin olunca tbm de yüksek oluyor sanırım.

Bendeniz Norveç'e akar :)
Birde kategorinle de alakalıdır.

danimarka(Danca)'da aynı şekildeydi çöp olmadıysa :) teşekkürler

hocam peki kaç kez tıklanma aldın hani 10 tıklama çok belli etmeyebilir total durumu

hocam peki kaç kez tıklanma aldın hani 10 tıklama çok belli etmeyebilir total durumu

haklısın olabilir. 28 tıklamada oldu. çok fazla hit almadı video.

---------- Mesaj saat 13:45:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:43:55 civarında gönderildi. ----------

Şimdi herkes dalıcak bunlara konu silinsin :D

Norveç diline hakimse buyursun gelsin. Bana da Haugesund'dan arkadaş yardım ediyor.

İnternet diye birşey var dimi :D Norveç diline hakimlik ne demek burda millet japonca çalışıyor :D

Bilgi için teşekkürler kardeşim ama girmeyeceğim merak etme (yalan söyledi) :D

sonuçta ben de bu forumda öğrendim nasıl para kazanacağımı. bildiğimi paylaşmayacaksam ne işim var forumda. hep bana hep bana olmaz.

En basta yaptigin yardimdi evet, sonra kategorine kadar soyleyince yaptigin sey yardim etmekten cikip bi kategoriyi cop haline getirmek oldu. Kendi kazancini kaybettin yani kendi kendine.

En basta yaptigin yardimdi evet, sonra kategorine kadar soyleyince yaptigin sey yardim etmekten cikip bi kategoriyi cop haline getirmek oldu. Kendi kazancini kaybettin yani kendi kendine.

ilk yazdığım mesajı okursan ben dövme kategorisinde çalışmıyorum. norveç'e yönelik (öyle dememin sebebi de norveç'çe konuşulması) bir arkadaşla birlikte tek video hazırladık. kategorisi dövme. yani beni etkileyen bir şey olmaz. ben çok farklı çalışıyorum.

bu video tek seferlikti.

Norveç ve İspanya ile ilgili çalışmalarımı başlatacağım.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guetemala TBM'si nasıl :)

Şaka maka bir yana da, arada böyle açık vermek iyidir. Saatlerce pc başında oturup bön bön düşünen arkadaşlara yardımcı oluyor bu tür açıklar :) Bana olduğu gibi. Ama ciddiyim dövme işine girmeyeceğim. Sadece bazı ilhamlar aldım... :p

Mesela ben şöyle düşünüyorum. Eğer sen bır kategorıden kazanıyosan bunu yakın cevrene soylemelısn. Bu forum gunde 20k+ hit alıyodur tahmınımce. 5 bin kişinin senınle aynı şeyi yapmaya başladığını düşünürsen önce kendi kafana sıkmış sayılacan, sonrada 5000 kişi boş kuyuya balıklama atlamış olacaklar. Kişisell fikrimdir.

10 tık ile gördüysen normal.3-5k tık alıpta 0,8 dolar aldıysan ona bişey diyemem.

Eğer tıklama sayın çok fazla ise sadece 1 tık bile çok yüksek değerde olup diğer tıklamaların maliyetleri düşükte olabilir, sonuçta adsense raporunda ortalama alınıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri