Norveç TBM 0.80$

• Kullanıcı xkdhc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
hocam tbm hala yüksek mi acaba :)

o video bugün sadece 72 izlenme almış :) ama bir iki video daha var o kanalda artık. bağlı olduğu adsense'de toplam 15 tık var. $0.11 tbm. çok düştü. ama o video ile alakası yok sanırım.

Tbm bir kaç tıkla kıyaslamak çok zor genel tıklamada tutar ne kadar onu bilmek lazım bende aynı kategoride çalıştığım sayfa to %10 da var %5 te değişiyor bu bir kerede anlaşılacak bir şey değil ama sanıyorum olan norveçlilere olacak :D

sonuçta ben de bu forumda öğrendim nasıl para kazanacağımı. bildiğimi paylaşmayacaksam ne işim var forumda. hep bana hep bana olmaz.

aynen hocam sana katılıyorum WB de çok kazandırıyor istenilse onada girilebilir ama neden girilmiyor sıkıntılı her kategori ve videonun sıkıntısı vardır.

o tbm nin 2 katını amerika veriyor,ama kategoriyi tutturursanız tabi ))

Bekle Norveç, Türk youtuberler geliyooooooorrrrrr :D

nüfusa oranlı iş yapın.norveçin nüfusu 5m civarı olması lazım.2k izlenim bile indexe düşer.kalabalık coğrafya çalışmak gerek.hindistan,rusya,pakistan,abd,meksika bunlara örnek.isterse tbm 2 dolar versin yine de en fazla 100k izlenim kasarsınız.adamların işi gücü var youtube de video mu izleyecekler.

Paletimi aldım 100 kanalla sert bir dalış gerçekleştirecem valla :D

Arkadaşlar kategori nasıl belirliyorsunuz mesela ispanyolca üzerine araştırmak istiyorum ama hangi kategori seçmeliyim bu konuda çıkış noktanız nedir nasıl araştırma yapıyorsunuz hangi kaynakları kullanıyorsunuz birisi bilgi verebilirmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri