Nostalji Oyun

• Kullanıcı P4RADOKS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
başlıklara legend games - played in 2016 gibi ifadeler koyarsan daha iyi olur sanki.. uzun vade için fikir güzel

cs 1.6 | Playing cs1.6 after 15 years | Legend games 2016

cs 1.6 | Playing legend games after years (Legend games 2016 )

Gta : Vice City | Did you miss gta : vice city - Legend Games 2016

sen kanalı Türkçe düşünmüssün ama bence başlıkları böyle girip kanal adına da bi süre sonra Legend Games ekleyebilirsin. Nostalji oyunlarda konuştuğun dilin çok önemi olmaz diye düşünüyorum. şahsen ben karşıma çıksa her dilde izlerim.

Yok ben Türkçe çalışcam diyosan , aynı başlıkları Türkçe girebilirsin..

cs 1.6 / Playing after 15 years / 15 yıl sonra ilk kez oynadım

gta vice city / Did you miss gta vice city / gta vice city özlemeyen var mı ?

edit : sadece Türkçe ye elim bi türlü gitmemiş . hobi için yapıyosan sadece Türkçe başlık girebilirsin ..

cs 1.6 | Playing cs1.6 after 15 years | Legend games 2016

cs 1.6 | Playing legend games after years (Legend games 2016 )

Gta : Vice City | Did you miss gta : vice city - Legend Games 2016

sen kanalı Türkçe düşünmüssün ama bence başlıkları böyle girip kanal adına da bi süre sonra Legend Games ekleyebilirsin. Nostalji oyunlarda konuştuğun dilin çok önemi olmaz diye düşünüyorum. şahsen ben karşıma çıksa her dilde izlerim.

Yok ben Türkçe çalışcam diyosan , aynı başlıkları Türkçe girebilirsin..

cs 1.6 / Playing after 15 years / 15 yıl sonra ilk kez oynadım

gta vice city / Did you miss gta vice city / gta vice city özlemeyen var mı ?

edit : sadece Türkçe ye elim bi türlü gitmemiş . hobi için yapıyosan sadece Türkçe başlık girebilirsin ..

öneriler için çok saol. videolara bakıp başka önerileri olan arkadaşlar da varsa lütfen sunsunlar kendimi düzeltmem açısından iyi olur.

Dedektif Fırtına
Volfied
The Need For Speed

oynadığım en eski oyunlar bunlar videoları çekebilirseniz ben izlerim bunları tekrardan :)

Şu need for speed underground'dan nefret ediyorum 2 sene boyunca okadar farklı cd'sini aldım ama serial kod girip aktif edememişdim.

Sana bir öneri kardeş, videonun kenarındaki siyah kısımları kaldır, görüntü kaliteni en az 720p HD olarak yayımla insanlar izlerken pikselleri saymasın oyunu sanki içinde oynuyormuş gibi kaliteli bir görüntü elde etmelisin ^_^

Edit: Videoyu hangi programla çekiyorsun acaba? Ben FRAPS kullanıyorum boyutu aşırı fazla oluyor 5 dakikalık video neredeyse 1,5 - 2 GB arasında oluyor.

Son düzenleme:
Dedektif Fırtına
Volfied
The Need For Speed

oynadığım en eski oyunlar bunlar videoları çekebilirseniz ben izlerim bunları tekrardan :)

çekmeye çalışırım öneriler için saol :)

Sana bir öneri kardeş, videonun kenarındaki siyah kısımları kaldır, görüntü kaliteni en az 720p HD olarak yayımla insanlar izlerken pikselleri saymasın oyunu sanki içinde oynuyormuş gibi kaliteli bir görüntü elde etmelisin ^_^

Edit: Videoyu hangi programla çekiyorsun acaba? Ben FRAPS kullanıyorum boyutu aşırı fazla oluyor 5 dakikalık video neredeyse 1,5 - 2 GB arasında oluyor.
ben de fraps kullanıyorum ancak boyut küçültmek için format factory ye ihtiyaç duyuyorum. 30 40 gb buluyor genelde benim de :) bu arada eski oyunlarda o siyah yerleri kaldırınca oyun saçma sapan bir şey oluyor ha videodan kaldır diyorsan onu mesaj yoluyla anlatırsan sevinirim.

Son düzenleme:
ben de fraps kullanıyorum ancak boyut küçültmek için format factory ye ihtiyaç duyuyorum. 30 40 gb buluyor genelde benim de :)

Videoyu biraz izledim görüntü kalitesi düşük yükseltmeni tavsiye ederim daha kaliteli videolar çıkar ortaya diye düşünüyorum. Format Factory görüntü kalitesini bozuyor.

bu arada eski oyunlarda o siyah yerleri kaldırınca oyun saçma sapan bir şey oluyor ha videodan kaldır diyorsan onu mesaj yoluyla anlatırsan sevinirim.

Bak anlatmaya çalıştığım kısım şu videoda oyun görüntüsü ekranı kaplasın

Kırmızıyla karaladığım yerleri kaldırmayı bilmiyorsan camtasia'dan tarif ederim :)

A5y5kq.png

---------- Spam Engelliyici 11:43 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

virtual dub öneriyorlar uygun mudur virtual dub?

Onu kullanmadım hacım bilmiyorum :)

Bak anlatmaya çalıştığım kısım şu videoda oyun görüntüsü ekranı kaplasın

Kırmızıyla karaladığım yerleri kaldırmayı bilmiyorsan camtasia'dan tarif ederim :)

A5y5kq.png

---------- Spam Engelliyici 11:43 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

Onu kullanmadım hacım bilmiyorum :)

video boyutunu nerden küçültüyorsun peki? frapsta bunu ayarını nerden yapıyoruz?

video boyutunu nerden küçültüyorsun peki? frapsta bunu ayarını nerden yapıyoruz?

Ben frapsla videoyu çekiyorum atıyorum video 10 dakika olmuş 11 GB Camtasia Studio 8'i kullanıyorum render yaparken kenarlardaki boşlukları kaldırıyorum vidooyu 1080p HD yapıyorum renderden sonra boyutu düşüyor. Ben yüksek kalite video istediğim için boyutu yarıya düşüyor sen atıyorum 720p istedin biraz daha düşer boyutu diye düşünüyorum.

Ben frapsla videoyu çekiyorum atıyorum video 10 dakika olmuş 11 GB Camtasia Studio 8'i kullanıyorum render yaparken kenarlardaki boşlukları kaldırıyorum vidooyu 1080p HD yapıyorum renderden sonra boyutu düşüyor. Ben yüksek kalite video istediğim için boyutu yarıya düşüyor sen atıyorum 720p istedin biraz daha düşer boyutu diye düşünüyorum.

önerilerin için çok saol. dikkate alıcam hemen camtasia full sürüm indiriyorum.

Arkadaşlar başka önerileri olanlar varsa lütfen önerileriniz paylaşın sizler de

Kenardaki siyahlıkları kaldırmak için aşağıdaki kodları tek tek dener misin ... Etiketlere gireceksin. Önec bi videoda dene , olursa o codu toplu olarak hepsine girersin ... (uzun zamandır kullanmıyorum, güncellenmiş olabilir )

etiketlere :

yt:crop=16:9

yt:stretch=16:9

yt:stretch=4:3

Kenardaki siyahlıkları kaldırmak için aşağıdaki kodları tek tek dener misin ... Etiketlere gireceksin. Önec bi videoda dene , olursa o codu toplu olarak hepsine girersin ... (uzun zamandır kullanmıyorum, güncellenmiş olabilir )

etiketlere :

yt:crop=16:9

yt:stretch=16:9

yt:stretch=4:3

youtube video etiketlerine mi girecem?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri