Not suitable for most advertisers (Çoğu reklamveren için uygun değil)

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ByEdGe

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanallarımda para kazanma sarı yanıyor sürekli youtube içeriğin para kazanmaya uygun olmadığını neye göre yakalıyor ( başlık, küçük resim, ses, görüntü ) ve nasıl aşılabilir ücretli ücretsiz tüm yardımlara açığım.

ben render yaparak çalışıyorum o uyarıya 1 kere denk geldim ondada kanala 1 dakikalık çöp video atarken onun dışında uzun videolarda hiç denk gelmedim.
o bahsettiğiniz unsurlardan olacağını sanmıyorum başka birşeyden takılıyordur eski ünlemli video gibi olabilir yt to yt yapıyorsanız md5 ile convert edin deneyin.

youtube anında o uyarıyı verdiği için otomatik yakalıyor bunu. video içeriğinden ziyade başlık, açıklama, etiket hatta videonun ve küçük resmin bilgisayardaki dosya isminde bile filtreye takılan bir kelime varsa hemen uyarı veriyor. boş duvarı çekip "saldırı anı" diye etiket girerseniz o bile o uyarıyı verir

itiraz ediyordun.bekliyorsun. manuel bakıyorlar. çıplaklık,kaba dil,küfür, vb. duruma göre karar veriyorlarmış. Bazı reklam verenler bu tip içeriklerle anılmak istemiyormuş felan filan. Adamına göre muamele aslında.

küçük resim ve küfür, örnek benim videomun küçük resmi'nde nigga kelimesi vardı 40 video içerisinde bir tek o uyarı aldı. resimi değişip bildirim gönderdim 1 güne kaldırdılar.

incelenmesi için hatftalık 1k izlenmesi gerekiyormuş. Bende de özgün yeni attığım videolara geliyor bakalım ne olcak. izlenmede fazla yok.

manuel inceledikten sonra manuel incelendi diyor . etiket vs değiştirip tekrar denemek için bir süre beklemek mi gerekiyor yoksa o video mefta mı oluyor?

Bundan sonra yeni kanal açtığımızda elimize, dilimize hakim olmamız gerekiyor :)

Bu uyarı video özelinde mi etkili yoksa komple kanalı mı etkiliyor,aynı anda hem sarı hem yeşil dolar olabiliyor mu kanalda

Hocam merhaba,

Sarı dolar işareti video içeriğinde uygunsuz olan şeylerden kaynaklı reklam verenlerle alakalı bir durum. Atıyorum ırkçı bir videoda Coca Cola firması reklam vermek istemiyor. Bu yüzden ytnin bu tarz videolara reklam veren firmaları tercih etmesi gerekiyor . Sarı dolar dolması durumunda kanalın zaten para kazanmaya devam ediyor. Fakat yeşil dolardan 50-60 kazanırken sarıdan 2-3 dolar civarı kazanırsın. Yani kanalında sarı dolarlı ve yeşil dolarlı olan videolar aynı anda olabilir.

İnceleme isteği gönderin uygunsa video zaten para kazanması yeşil oluyor benim 2 3 dakikalık videolarıma bile geliyor bazen inceleme atıyorum düzeliyor

Video izlenmeden yüklediğin gibi yakalıyor sarartıyor. Bir yerden yakalaması lazım.. sonuc olarak otomatik yakaladığına göre kaçmanında bir yolu olmalıdır.

ben video yükledikten sonra eğer o uyarı çıktıysa tekrar düzenleye basıyorum küçük resmi değiştiriyorum yayınlıyorum yeşil dolar yanıyor

Dikkat !! yüklediğimiz sayfada küçük resmi değiştirmiyoruz o sayfayı kapatıp tekrardan düzenle yapıyoruz ordan küçük resmi değiştiriyoruz

ben video yükledikten sonra eğer o uyarı çıktıysa tekrar düzenleye basıyorum küçük resmi değiştiriyorum yayınlıyorum yeşil dolar yanıyor

Dikkat !! yüklediğimiz sayfada küçük resmi değiştirmiyoruz o sayfayı kapatıp tekrardan düzenle yapıyoruz ordan küçük resmi değiştiriyoruz

Peki yükledikten ve üstelik manuel olarak incelensin diye itiraz edip reddedildikten sonra yapılabilecek bir şey var mı ?

Bu uyarı video özelinde mi etkili yoksa komple kanalı mı etkiliyor,aynı anda hem sarı hem yeşil dolar olabiliyor mu kanalda

yok hocam videoyu yakalıyor

---------- Spam Engelliyici 19:35 ---------- Önceki Mesaj 19:33 ----------

sadece küçük resmi değiştirip yeniden mi kaydedicez ?

Peki yükledikten ve üstelik manuel olarak incelensin diye itiraz edip reddedildikten sonra yapılabilecek bir şey var mı ?

ona yok bildiğim birşey ama ben inceleme demeden düzenleye tıklıyorum resmi değiştiriyorum yayınlıyorum dolar yanıyor kaç defa denedim hep başarılı sonuçlar elde ettim

Kesin bir sonuca ulaşamadım.. Hala ücretli veya ücretsiz yardımları bekliyorum..

bu hafta benim de videolarım sarı dolar oldu, manuel inceleme istedim yine aynı. Zaten manuel inceleme butonuna tıklamaktan başka çare yok.
ytnin oluştur kısmından videoları birleştirip yükleyemiyoruz o da kalkmış.
YT her zamanki gibi sene sonunda paraya çökmek için yeni taktikler geliştiriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri