Hocam kanalları nasıl çıkartıcaz onla ilgili yol gösterirsen iyi olur
ve şu andada kanallarıda atmıyor ve yanaşmıyorda burdaki seçenek bari **** para kazanmasın özele alalım videolarımızı. tabi kendisi sonra genele alabiklir .
buyur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ve şu andada kanallarıda atmıyor ve yanaşmıyorda burdaki seçenek bari **** para kazanmasın özele alalım videolarımızı. tabi kendisi sonra genele alabiklir .
arkadaşlar ben bu ********i bi şekilde kandırmaya çalışıyorumda network aracı arkadaşlara sorum telifin kalkıp kalkmadığını görebilio musunuz ? ben telif yollayan şirket adına mail açtım ordan kendime mail attım bu ********e yolladım kaldırma istediğinizi kabul ettik gibisinden. kaldırıldı yazısını yolla parayı yollucak dio hala. ben şimdigene kaldırıldı die sahte mail atcam kendimede bu ******** kalkıp kalkmadığını görüyomu sadece tek sorum bu
6 aydır para almıyordum ilk defa bu ay alacaktım bu ayda paranın üstüne yattılar anasını satayım bizde artık masaları kemirelim nowo beyciğimizde arkasına yaslanıp izlesin. Kusura bakmayın nowo da partner şirketi kadar umursamaz.
yapabileceğiniz tek şey şuanda kanal çıkarma isteği göndermek , eğer olmazsa aynı kanalı kopyalayın en azından içeriğinizi kurtarırsınız o kanalıda gizliye alır adama para kazandırmazsınız hocam
hocam adamın da yapabileceği bir şey yok nowo siz olun hub sizsiniz mcn parayı ödemiyor ne yapacaksın? cevabını bekliyor olacağım deki hub şunu şunu yapabilir ama üşengeçliğinden sorumsuzluğundan yapmıyor adamın kendi kesintisi de kaynamış arada ona bakarsan senin 1k dolarının %15 i novo beye ait %15 ide ana mcnye anlaşma bu şekilde emin ol senden daha fazla parası gitmiş adamın ama mcn sadece 300$ ödeme yapmış. saçma aksiyon yapıyorsunuz.
adamın panelde gizli videoları genele alma vrasa nolacak
---------- Spam Engelliyici 22:27 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------
ben adama 1 ay öncesinden bu yana mesaj atıyorum kardeş cevap verdiği yok. Hadi şimdi mcn suçuda bundan önceki umursamazlığı neydi?
atsan ne olacak o sana yazsa ne olacak? mcn parayı ödemedikten adama cevap vermeyip oyaladıktan sonra adam sana ne diyecek? 1 ay önce de adam mcn beni oyalıyor tatildeyim telif falan geldi para ödemeyeceğime getirdi diyor muhabbeti sana deseydi ki mcn beni oyalıyor para pul ödemeyecek gibi duruyor eline ne geçecek gereksiz aksiyondan başka? adamın sana verecek bir cevabı olacak ki cevap vermeye yüzü olacak ki sana cevap verebilsin. sana verecek bir cevabı yok muhabbet olsun diye kediden kuştan mı konuşacak? sen olsan aynı durumda ne yapacaksın diyorum cevap vermedin bak veremezsin çünkü yapabileceğin bir şey yok novo sensin sana 1 ay önceden şu yukarıda yazdığımı yazdım hala cevap veremedin? aynı şey işte zor durumdasın tamam kötü bir durum 3 milyar paran gitmiş tek senin de değil bu novoya güvenen herkesin gitmiş ama burada gereksiz aksiyon yaparak sadece kendi kendini meşgul edersin novo'da kanalım olsaydı kanalı direkt girip silerdim bir yönlendirme videosu yapardım içeriği gizliye alıp telif hakkı problemlerinden dolayı videoları kaldırdık yeni kanalımız diye link atardım burada oyalanarak zaman kaybetmek yerine kaybımı nasıl telafi ederime bakın hocam mantıklı aklı başında bazı şeyleri anlayacak yaştadır bu forumdaki herkes 10 yaşında çocuk yok yani bu paranın artık gelmeyeceği kesinleşti bir mucize olmaz ise buna göre yolunuza devam edip çözüm bulmanız gerekiyor.
Ulan artis 1 kanalim var ve bugün kira gunu ver kirayi noeotu rahatsiz etmeyim olur mu? 1 aydir mesaj atipta ulasamamisim sen diyosun ki ulassan nolacak. Ulan bende ona gore islerimi halledecektm. Ne demek ulassan nolacak odemiyor desin ona gore yolumuza bakalm 1 ay ben nesaj ataym ama cevap verse nolacakti ki vermems ondan bisi olmaz diye herife bak. Kanali silermis tabiiii kendi rahat relax
Adamin bana whatsaptan atmis oldugu mesaj
[02/04 13:05] partner: We are not thief. Your channels already create a lots of problems and you don't understand. Our cms is band standing. You blam again and again...
[02/04 13:05] partner: Finally our member decide..
[02/04 13:05] partner: All payments of turkey channels are on hold and might not be paid as we are receiving issues everyday those.
[02/04 13:05] partner: So right now you are getting paid for all channels which are not turkey channels and if the channels do not have claims or monetization blocked it doesn't have strike
[02/04 13:05] partner: YT has asked us to release the turkey channels after sometime after making sure that there are no pending issues on it. but we will release them in batches as for some we have got clearance and some we are waiting
Ulan artis 1 kanalim var ve bugün kira gunu ver kirayi noeotu rahatsiz etmeyim olur mu? 1 aydir mesaj atipta ulasamamisim sen diyosun ki ulassan nolacak. Ulan bende ona gore islerimi halledecektm. Ne demek ulassan nolacak odemiyor desin ona gore yolumuza bakalm 1 ay ben nesaj ataym ama cevap verse nolacakti ki vermems ondan bisi olmaz diye herife bak. Kanali silermis tabiiii kendi rahat relax
Yapılabilecek pek birşey yok fakat Hangi mcn ye bağlı veya mcn ise tam ismini atabilen varsa bizde bir bakmak isteriz belki bir faydamız dokunur.
beyler kanalını attırmayı başaran oldumu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.