O Kadar Çok Sebep vardı ki!!! (Bir Başarı Öyküsü) (ilk kazanç)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kazanç Hikayeleri & Gelir Raporları
uzv1s.jpg

[MENTION=112]Throck[/MENTION] [MENTION=520]rey[/MENTION] [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] Cafe Latte :)

Yanındaki arkadaşta forumdan mı hacım?

İçimizi açtın yüreğimize su serptin kardeş azmin sonu işte

allah ne istiyorsan sonuna kadar versin
darısı isteyenlerin ve emek verenlerin başına

Çok güzel yazmışsın hocam , forumda da sürekli herkese yardım etmeye çalışıyorsun , allah kat kat fazlasını verir inşallah , hayırlı kazançlar

Yanındaki arkadaşta forumdan mı hacım?

forumda değil kardeşim,sınıf arkadaşım.
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] Çıplak koşacak olan bu değil bu adam 60 kilo koşacak arkadaş 120 kilo nasıl benzettin çok merak ediyorum açıkcası:rolleyes:

---------- Mesaj saat 23:08:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:45 civarında gönderildi. ----------

Paraları nerede yediği belli oldu tamam dır. :)

istanbula geldiğim de ben sen [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] üsküdarda bi kahvaltı yapalım ;)
ama [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] 'un dediği gibi Alman usülü değil,türk usulu :D
Erken tuvalete kaçan hesaptan yırtar :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] Çıplak koşacak olan bu değil bu adam 60 kilo koşacak arkadaş 120 kilo nasıl benzettin çok merak ediyorum açıkcası:rolleyes:

---------- Mesaj saat 23:08:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:45 civarında gönderildi. ----------

istanbula geldiğim de ben sen [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] üsküdarda bi kahvaltı yapalım ;)
ama [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] 'un dediği gibi Alman usülü değil,türk usulu :D

Tamamdır kardeşim sen gel yeter ki. Ben öderim hesabı rahat ol. :) Tabi şakaydı bu. Aynen Türk usulü :D

Tamamdır kardeşim sen gel yeter ki. Ben öderim hesabı rahat ol. :) Tabi şakaydı bu. Aynen Türk usulü :D

Şakaydı kısmında koptum ya :D Ocağın sonunda geleceğim için 2 aylık para almış olacağıma adsense'den (İNŞALLAHH!!1!!bir!!bir!bir!!11!!)
Tuvalete kaçacak son kişi benim o masada ;)

Şakaydı kısmında koptum ya :D Ocağın sonunda geleceğim için 2 aylık para almış olacağıma adsense'den (İNŞALLAHH!!1!!bir!!bir!bir!!11!!)

Üsküdar'a en yakın birisi olarak sizleri tuvaleti olmayan bir cafeye götüreceğim. :)

vay be oğuzhan sende ha söylüyecek söz yok o kadar adama yalvaralım görüşelim diye istemesin sonra buraya gelip listeden beni çıkarsın alcağın olsun lan kaç para ulan bi kahvaltı ben ısmarlarım :(:(:(

---------- Mesaj saat 21:47:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:45:41 civarında gönderildi. ----------

Üsküdar'a en yakın birisi olarak sizleri tuvaleti olmayan bir cafeye götüreceğim. :)

neresi yakın senin o binmediğin İETT ler ile 1 Saat

Hocam kaç adsense ile çalışıyorsun, bende kanal sayısını arttırıcam da tek hesabım mevcut ona bir şey olur diye korkuyorum :)

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] dostum Allah cümlemizin kazancını daim etsin , kazanamayan arkadaşlara sabır ve ilham versin ..

Bu konuya benzer bir konuyu ben açacaktım aslında para kesineşince ( ayın 12 sinde ) ama , bonna arkadaşımız erken davrandı :) ikinci bir konu açmaya gerek yok , fazla söze de gerek yok aslında Bonna söylenmesi gereken herşeyi söylemiş .
Arkadaşlar ne olursa olsun vazgeçmeyin , pes etmeyin , çok çalışmanıza gerek yok (kanaatimce) düzenli çalışın , güncel olayları yakından takip edin , videolarınızı izleyiciye en iyi şekilde sunun , Muslera06 nın her konusunu mutlaka okuyun , harmanlayın kendinize göre bir kompozisyon yaratın , bir çalışma şekli belirleyin ...
Kesinlikle ve kesinlikle bu işi zengin olmak için yapmayın .
Bu ay ne kadar kazanabilirim diye düşünmeyin hedefiniz bu olmasın , bundan bir kaç yıl sonrasını düşünün neler yapacağınızı ve bunları nasıl yapacağınızı belirleyin.
Her ne olumsuzluk yaşarsanız yaşayın , direnciniz kırılmasın , benim iki defa tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı izlenimler ve kazanç sıfıra düştü ama , bu güne kadar edindiğim tecrübeler ile öğrendiğim bilgilerle , herşeye yeni baştan başlayıp bir iki haftaya eski performansımı yakalayabildim . Demek istediğim şu ; siz eğer bu işte gerçekten iyi birşeyler kaparsanız emin olun ki , o bilgiler hayatınız boyunca para kazanmak adına kullanabileceğiniz çok önemli kartlarınız olabilir.

Son olarak kanallar kapatıldıktan sonra , herşeye yeni başladığım ve ay bitmeden oluşan kazanç tablosunu paylaşmak istiyorum
Umarım bir çok arkadaşa ilham verir , çünkü bende bu işe yani başlarken öyle çok kazananları görünce daha bir çalışma isteği uyandırıyordu , daha bir azim veriyordu bana
-Şu 3 Kelimeyi aklınızdan çıkarmayın PES ETME , GÜNCELİ TAKİP ET , ve KAZANACAĞINA İNAN , bu işte herkes çok kazanabilir bunu unutmayın.

arkadaş naptın sen gangnam sytle ilk yükleyen misin nesin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri