![]()
[MENTION=112]Throck[/MENTION] [MENTION=520]rey[/MENTION] [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] Cafe Latte![]()
Yanındaki arkadaşta forumdan mı hacım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
[MENTION=112]Throck[/MENTION] [MENTION=520]rey[/MENTION] [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] Cafe Latte![]()
o eskişehirde çıplak koşacak adam![]()
Ben pek benzetemedim kilo vermiş galiba![]()
![]()
Paraları nerede yediği belli oldu tamam dır.![]()
forumda değil kardeşim,sınıf arkadaşım.
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] Çıplak koşacak olan bu değil bu adam 60 kilo koşacak arkadaş 120 kilo nasıl benzettin çok merak ediyorum açıkcası
---------- Mesaj saat 23:08:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:45 civarında gönderildi. ----------
istanbula geldiğim de ben sen [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] üsküdarda bi kahvaltı yapalım
ama [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] 'un dediği gibi Alman usülü değil,türk usulu
Erken tuvalete kaçan hesaptan yırtar![]()
Tamamdır kardeşim sen gel yeter ki. Ben öderim hesabı rahat ol.Tabi şakaydı bu. Aynen Türk usulü
![]()
Şakaydı kısmında koptum yaOcağın sonunda geleceğim için 2 aylık para almış olacağıma adsense'den (İNŞALLAHH!!1!!bir!!bir!bir!!11!!)
Tuvalete kaçacak son kişi benim o masada![]()
forumda değil kardeşim,sınıf arkadaşım.
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] Çıplak koşacak olan bu değil bu adam 60 kilo koşacak arkadaş 120 kilo nasıl benzettin çok merak ediyorum açıkcası
---------- Mesaj saat 23:08:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:45 civarında gönderildi. ----------
istanbula geldiğim de ben sen [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] üsküdarda bi kahvaltı yapalım
ama [MENTION=2350]bemonth[/MENTION] 'un dediği gibi Alman usülü değil,türk usulu
Erken tuvalete kaçan hesaptan yırtar![]()
Üsküdar'a en yakın birisi olarak sizleri tuvaleti olmayan bir cafeye götüreceğim.![]()
ha ayrı hatmı var orda ben 11 üs den bahsediyorum
Şakaydı kısmında koptum yaOcağın sonunda geleceğim için 2 aylık para almış olacağıma adsense'den (İNŞALLAHH!!1!!bir!!bir!bir!!11!!)
Tuvalete kaçacak son kişi benim o masada![]()
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] dostum Allah cümlemizin kazancını daim etsin , kazanamayan arkadaşlara sabır ve ilham versin ..
Bu konuya benzer bir konuyu ben açacaktım aslında para kesineşince ( ayın 12 sinde ) ama , bonna arkadaşımız erken davrandıikinci bir konu açmaya gerek yok , fazla söze de gerek yok aslında Bonna söylenmesi gereken herşeyi söylemiş .
Arkadaşlar ne olursa olsun vazgeçmeyin , pes etmeyin , çok çalışmanıza gerek yok (kanaatimce) düzenli çalışın , güncel olayları yakından takip edin , videolarınızı izleyiciye en iyi şekilde sunun , Muslera06 nın her konusunu mutlaka okuyun , harmanlayın kendinize göre bir kompozisyon yaratın , bir çalışma şekli belirleyin ...
Kesinlikle ve kesinlikle bu işi zengin olmak için yapmayın .
Bu ay ne kadar kazanabilirim diye düşünmeyin hedefiniz bu olmasın , bundan bir kaç yıl sonrasını düşünün neler yapacağınızı ve bunları nasıl yapacağınızı belirleyin.
Her ne olumsuzluk yaşarsanız yaşayın , direnciniz kırılmasın , benim iki defa tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı izlenimler ve kazanç sıfıra düştü ama , bu güne kadar edindiğim tecrübeler ile öğrendiğim bilgilerle , herşeye yeni baştan başlayıp bir iki haftaya eski performansımı yakalayabildim . Demek istediğim şu ; siz eğer bu işte gerçekten iyi birşeyler kaparsanız emin olun ki , o bilgiler hayatınız boyunca para kazanmak adına kullanabileceğiniz çok önemli kartlarınız olabilir.
Son olarak kanallar kapatıldıktan sonra , herşeye yeni başladığım ve ay bitmeden oluşan kazanç tablosunu paylaşmak istiyorum
Umarım bir çok arkadaşa ilham verir , çünkü bende bu işe yani başlarken öyle çok kazananları görünce daha bir çalışma isteği uyandırıyordu , daha bir azim veriyordu bana
-Şu 3 Kelimeyi aklınızdan çıkarmayın PES ETME , GÜNCELİ TAKİP ET , ve KAZANACAĞINA İNAN , bu işte herkes çok kazanabilir bunu unutmayın.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.