Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır kardeşim tamamen yanlış bir bilgi hele hele şu dönemde!
Bir kanaldan tüm kanallar gidiyor artık,sen tutmuş 50 kanal çalışın diyorsun!
o devir öldü,bitti,kül oldu.Artık az kanal çok video çalışacaksın,aralıklarla atacaksın adsense'e bağlamadan atacaksın,bağladıktan sonra daha atmayacaksın.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ben bu işten şunu gördümki paraya ihtiyacı olna adam çok iyi kazanıyor bu işten mesela sen anlatmamıştın hiç bu para sıkıntılarını ve artık eminimki paraya ihtiyacı olan kazanıyor abi size diyeceğim 10.000 limitli kredi kartlarınızı sonuna kadar kullanın ve pc nin başına oturun 20.000 kazanacaksınız![]()
iddianın sonucunu merakla bekliyorum![]()
Coming soon.
eskişehir'in neresindensin?
Yeni bağlar akarAma yıldız da,adalarda,barlar sokağında da bulunurum ara ara
![]()
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ben bu işten şunu gördümki paraya ihtiyacı olna adam çok iyi kazanıyor bu işten mesela sen anlatmamıştın hiç bu para sıkıntılarını ve artık eminimki paraya ihtiyacı olan kazanıyor abi size diyeceğim 10.000 limitli kredi kartlarınızı sonuna kadar kullanın ve pc nin başına oturun 20.000 kazanacaksınız![]()
tamam usta, bir ara buluşalım seninlebi internet cafe falan
![]()
yazma öyle kaming filan bu ay topladın zaten o parayı gerçektende yaptırcakmısın zavallı adama bunu
özel mesaj kutunu siler misin bir ara...yazamıyorum.Merhaba arkadaşlar
Bu vds falan kullanmaya teşvik ediyorsunuz hep![]()
Vds kullanıpta ben hayrını gördüm diyen var mı ?![]()
![]()
[MENTION=112]Throck[/MENTION] [MENTION=520]rey[/MENTION] [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] Cafe Latte![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.