Hayır hocam.Seviyorum böyle şeyleriBirde eğer partnerlikte böyle videolar sorun olmuyosa getirisi güzel
Eğer kendimi geliştirirsem müthiş şeyler yapacağıma inanıyorum
![]()
hadi bakalım hayırlısı yolun açık olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır hocam.Seviyorum böyle şeyleriBirde eğer partnerlikte böyle videolar sorun olmuyosa getirisi güzel
Eğer kendimi geliştirirsem müthiş şeyler yapacağıma inanıyorum
![]()
hadi bakalım hayırlısı yolun açık olsun![]()
EyvallahBol kazançlar
![]()
Hocam yanlış anlamada sizin o alakasız dediğiniz etiketler böle videolarda işe yarıyorİlk sıralara taşıyor
Ben araştırdım bunlar en iyileri onu buldum.Ayrıca açıklama kısmına yazılan kelimeler çok işe yarıyor.Ama yorumunuz için yinede teşekkürler.Belki de ben yanlış biliyodurum
![]()
hocam videoyu izlerken insanın uykusu gelir, videonun yarısından sonra müziği değiştirip hareketli bişeyler falan koysan daha iyi olur senin için.. birisi hadi bu videoyu izledi diyelim ama %90 ikinci bi video açıp izlemez kanalında.. hareket şart
şahsi görüşüm hayatta bidaha futbolla ilgili video koymam kanalıma kıytırık videolar yüzünden telif geliyo futbolda telif gelme ihtimali çok yüksek.. partizan diye bi takım mıdır taraftar grubu mudur nedir tam bilmiyorum bunların bi maçında amigo tribünden inip takım kaptanının pazu bandını almış layık değilsin gibisinden.. video tamamen saha kenarında geçiyo top oyunda değil.. 2. gün telif bu videoya.. sporla ilgili bi diğer videoma da telif gelince kanaldaki videoları özel yaptım yüklemeyi bıraktım.. o kadar izlenen videolar varken kıytırık 1-2 futbol videosu kanalı tehlikeye sokuyo kanalımıza koyduğumuz bomba gibi sanki..
bakın şimdi cristian ronaldonun 1000 tane videosu var böle artık izlenime doymuş. kaçımı dünya rekoru kıran psy gagnam styleyi açıp dinliyoruz ben şahsen eskisi kadar dinlemiyorum hatta dinlemeyeli ay oldu herşey böle albeniliğini yitiriyor bi süreden sonra sen doygun video tarzı bişi yaparsan izlenmezsin...
valla açık söylemek gerekirse sıradışı bişey göremedim. Bunlar gayet herkesin yapabileceği efektler. Hani ligtv ya da trt3 de maç olmayan yaz döneminde araya sürülecek cinsten. Emeğin karşılığı bi reklam tıkı attım ama.![]()
Cristiano ronaldo yazıp son bi aya bbakın biYada 1 haftaya.Bence hiç doymamış ve her maç yeni malzeme çıkıyo
![]()
İyi Ozaman devam etsin arkadas Cristiana :S
Sanki küçümser gibi yorumunuz hiç hoşuma gitmedi.Ayrıca neyin ne olacağını bilemezsiniz..Spam spam nereye kadar.Emek verip bişeyleri rayına oturtmak lazım.
Bu işim tutmasa bile Sony Vegas'ı çözmüş olurum oda bi altın bilezik![]()
Ne emmeye ne gömmeye geliyon video doymuş diyorum yok doymamış diyosun izleniyo diyosun iyi ozaman yapsın devam diyorum küçümsüyorsun diyorsun... Spam spam diyorsunda benim özgün videolarım var kendi emeğimle çekimini yapıp hazırladıgım özgün kanallarım var neyin kafasındasın. Arkadaşta emek etmiş bu emeğini başka bir kategoride kullanmasını tavsiye ederim cristiyanın ne kadar izlensede bir çok videosu mevcut içinden senin videonun tırmanması sıkıntılı durum... ama yinede kendi bilir...
Tamam senin dediğin olsun bakalım.Önerilerin için teşekkürler
Ama bişe diyim sana bu konuşma tarzıyla ilerde kimse takmaz seni.Neyin kafasındasın falan bu konuşmalar boş konuşmalar.Önceki yorumunda da kim olsa öyle anlar neyse.Tekrar teşekkürler.
Takmasın kimse... Hiç umrumda değil takılmak takılmamak ihtiyacım olan sey değil iyi niyetle bi yorum yaptım... :S
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.