O Nasıl bir kazadır [Kendi Videom]

• Kullanıcı Darkvenom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar
ufaklık! nasıl senin videon oluyor striptiz kulübüne 18 yaşından küçükleri almıyorlar

ufaklık! nasıl senin videon oluyor striptiz kulübüne 18 yaşından küçükleri almıyorlar

Bu şekilde hitap etmeyi kimden öğrendin ? Yaşı ufak olabilir bir işe gönül vermiş. Neden rencide etmeye çalışıyorsun elemanı.

İlla ki bir şeyler çıkartacaksınız. Özellikle şikayet ettim mesajını.

Bu şekilde hitap etmeyi kimden öğrendin ? Yaşı ufak olabilir bir işe gönül vermiş. Neden rencide etmeye çalışıyorsun elemanı.

İlla ki bir şeyler çıkartacaksınız. Özellikle şikayet ettim mesajını.

bu forum videolar için bir imleme sitesi değil ha kendi özel cekimi olsa tamam forumda paylassın ama herkes günde forumda bi video paylaşsa forum cöpe döner

kardeşimizi üzece laflar etmeyelim arkadaşlar , [MENTION=4762]Darkvenom[/MENTION] eğer bu işe gönül verdiysen ve para kazanmak istiyorsan butür boş videolardan uzak dur bence ve 1gününü youtube ile ilgili konuları okumakla ayır.

Bizim forumda olmasa arkadaşın video paylaşacağı yer yok :D İyimi bari kazandırıyomu :D

bu forum videolar için bir imleme sitesi değil ha kendi özel cekimi olsa tamam forumda paylassın ama herkes günde forumda bi video paylaşsa forum cöpe döner

O zaman kardeş o şekilde uyarman gerekir. İnsanları rencide ederek değil. O zaman herkes birbirine istediği gibi mesajlar atsın. Herkes birbirini rencide etsin ne güzel.

Hocam kaç gündür videolarını burada yayınlıyorsun beklediğin nedir? hemen 301+ ya mı takılacak sanıyorsun? Özgün video olsa tamam paylaş yorum al diyeceğim ama yaptığın spam burada hit beklemen çok yanlış.

Önerim, bırak buralara video yüklemeyi de konuları oku milletin nasıl kazandığını öğren zaten sende bir şekilde deneye deneye nereden daha fazla kazanılıyor, nerelerde daha fazla hit var öğreneceksin.

Videodaki bayan olduğunu düşünmeye başlamıştım ki yorumları okudum. Her neyse yinede geçmiş olsun :P

Anlamadıgım bu arkadaş 1-2gundur bu isin ... cıkardı hergun video paylasıyor bune ya

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Usta bak şimdi ben özgün video hazırlamaya çalışıyorumda yapacak program bulamıyorum bilgi veren videolar yapıcam önerin yapayım onları paylaşayım

Usta bak şimdi ben özgün video hazırlamaya çalışıyorumda yapacak program bulamıyorum bilgi veren videolar yapıcam önerin yapayım onları paylaşayım

faststone capture gibi programlarla bilgisayarda yaptığın işi anlatarak video hazırlaya bilirsin. yada telefonla farklı şeyler çek. bu tür 18+ video tutsa bile ondan gelen para
.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri