O Yöntem, Bu Yöntem, Şu Yöntem....

salim59yt

Kayıtlı Üye
Forumda yöntem satışına bakış açınız nedir. Sadece bu forum için demiyorum. Kişiler şu yöntemle şu kadar kazanacaksınız, bu yöntemle şu kadar kazanacaksınız, şunun açığını satıyorum şeklinde konular mevcut.

Merak ettiğim şu;

Bu yöntemler para kazandırıyorsa neden siz daha fazla kazanmak yerine yöntemi satarak yayılmasını sağlıyorsunuz.

Bu açıklar para kazandırıyorsa neden siz daha fazla kazanmak yerine açığı satarak yayılmasını sağlıyorsunuz.

Yoksa gerçekten kazandırmıyor mu bu yöntemler. Yoksa bu olay bindiğin dalı kesmeye benziyor.
Umarım yanlış anlaşılmam

Forumda yöntem satışına bakış açınız nedir. Sadece bu forum için demiyorum. Kişiler şu yöntemle şu kadar kazanacaksınız, bu yöntemle şu kadar kazanacaksınız, şunun açığını satıyorum şeklinde konular mevcut.

Merak ettiğim şu;

Bu yöntemler para kazandırıyorsa neden siz daha fazla kazanmak yerine yöntemi satarak yayılmasını sağlıyorsunuz.

Bu açıklar para kazandırıyorsa neden siz daha fazla kazanmak yerine açığı satarak yayılmasını sağlıyorsunuz.

Yoksa gerçekten kazandırmıyor mu bu yöntemler. Yoksa bu olay bindiğin dalı kesmeye benziyor.
Umarım yanlış anlaşılmam

kendisi ekmeğin kaymağını götürdükten sonra paylaşır..

ne kadar art niyetlisiniz

adamlar belli ki kendi kazanıyor başkasına da kazandırmak istiyor

Bunun 3 sebebi olabiliyor.

1) Yöntem çok bir işe yaramıyor veya ihtimalleri düşük çalışıyor.

2) Yöntem birgün fixlenirse, kazanamıycak. Bari fixlenmeden yöntemi satarak yüksek para kazanayım.

3) İyi niyetli kişidir, belkide kendisi gibi 3-5 kişi daha kazansın diyordur. Unutmaki bu forumda binlerce güzel şey ücretsiz olarak zamanında paylaşıldı. Artık iyi niyetli insanlar paylaşım yaptıkça yerden yere vuruldu. Bu nedenle paylaşım yapacak kişi bari birşeyler kazanayım mantığıyla devam ediyor.

forumda binlerce yamyam varken beleşe mi verilsin ? madem bitisi sömürecekk para etsin dimi :)

Bu yöntemler ve açıklar para kazandırıyorsa neden siz daha fazla kazanmak yerine yöntemi satarak yayılmasını sağlıyorsunuz. Demen yeterliydi be hocam :)

Neyse ben açıga ve yönteme para vermem duruma göre degişir tabi.Ben egitime verrim ama örnek veriyorum affilate sistemi ile nasıl kazanıldıgını tam anlamıyla anlatacak bana.Uyguluma yapmayı ögreten bir kişi 10-20 katılımcı toplayıp antalya da bir otelde egitim verebilir.Yeni bir iş bir ögreniyorsun ömür boyunca kazanabilirsin.Ama bir yöntem,açık,hile vs bir zaman sonra kapatıyorlar ve o satın aldıgın sistemin ömrü bitiyor.

Bu yöntemler ve açıklar para kazandırıyorsa neden siz daha fazla kazanmak yerine yöntemi satarak yayılmasını sağlıyorsunuz. Demen yeterliydi be hocam :)

Neyse ben açıga ve yönteme para vermem duruma göre degişir tabi.Ben egitime verrim ama örnek veriyorum affilate sistemi ile nasıl kazanıldıgını tam anlamıyla anlatacak bana.Uyguluma yapmayı ögreten bir kişi 10-20 katılımcı toplayıp antalya da bir otelde egitim verebilir.Yeni bir iş bir ögreniyorsun ömür boyunca kazanabilirsin.Ama bir yöntem,açık,hile vs bir zaman sonra kapatıyorlar ve o satın aldıgın sistemin ömrü bitiyor.

affiliate marketing için iyi seo bilgisi şart :) gerisi faso fiso

aylık vaat edilen kazanç 1000 lira yöntem 100 lira ,
yöntemi satıyorum çünkü zamanım yok :D :D :D

umut satmak dünyanın en kolay işidir onlarda bunu adice gerçekleştiriyor.

hele birde kolay kazanç yollarını aramanın yaygın olduğu toplumumuzda maalesef alıcısı çok.
sadece forum ve bizim yaptığımız işler ile ilgili değil genel olarak reel sektörde aynı şekilde.

Yöntem satışı değilde forumda yöntem paylaşımına karşı biriyim. ÇÜNKÜ FORUMDA PAYLAŞILAN HER YÖNTEM KISA BİR SÜRE SONRA FİXLENİYOR. Çok yardım sever arkadaşlara ithafen büyük harflerle yazdım.

Bazen iyilik de yaramıyor bazılarına, uğraşıp didiniyorsun kendisine bir teşekkür bile etmiyor. O yüzden bedavaya kimseyle uğraşılmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri