Ödeme Alamayan,İşleme girmeyen Hesap Sahipleri Okusun.

çok ilginç gerçekten ... geçen ay ben ödeme aldım belkide bu ay ben de alamıcam ödeme... bu heriflerin sorunları bitmio hiç..yeni adsenseler de banka tanımlama yapamıoduk bi ara. şimdi de bu cıktı

Bende ilk kez bu ay ödeme alacaktım inşallah bir aksilik olmaz..

Arkadaşlar hareket varmı? yada bi yetkiliyle görüşen?

:mad: resmen gasp bu ya yemişim teknik çalışmasını paramızı öde sonra çalış çalışıyorsan borç ödeyecek bir sürü insan var !!!

Bu başlığa "müjde, müjde paramı aldım." yazıp sonra "ehehe şaka" deyip banlanacak kimse yok mu?

Foruma yeni giriyorum müjdeyi alırım dedim ama ,yinemi gol olmadı be hakim bey moduna girdim valla:)
sabır sabır artık o da kalmadı.

ben bu ay 23 ünde ödemenizi iki aylık birden alacağınızı düşünüyorum.

konuya tam hakim değilim ama bu kadar kişi içinde tam özgün çalışıpta parasını alamayan yok sanırım ortak noktanız spam olabilir mi?

Kesinleşmiş ödemeyi ödememesinin bir anlamı da yok.
inşallah bu ay tüm kazançlarını sorunsuz alır arkadaşlar. onlar kadar bende üzülüyorum konuyu merakla takip ediyorum.
sen çalış çabala kazan kesinleşsin hiçbir neden sorun yokken ödeme yapılmasın çok garip gerçekten.

google yabancı forumunda bi üyenin ödemesi 6sında işleme girmiş arkadaşlar.ama başka kimseden ses yok henüz.belki bu bize bi ışık olabilir.

EQGyYq.png

konu linki

YT mühendisleri sistem üzerinde çeşitli yöntemler deniyor.Ödemelerin de bu yüzden bekletildiğini düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri