Ödeme Alamayan,İşleme girmeyen Hesap Sahipleri Okusun.

Ayın 22 sinde birçok şeyin netleşeceğini düşünüyorum bende rotami ona göre çizeceğim...

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Ayın 22 sinde birçok şeyin netleşeceğini düşünüyorum bende rotami ona göre çizeceğim...

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Adsense daha öncede böyle aksaklıklar yapmıs sıkıntı olmamıs 2 aylık birden ödemisler inşallah bizdede bir sıkıntı olmaz ben ödeme yapcaklarına inanıyorum :)

google yabancı forumunda bi üyenin ödemesi 6sında işleme girmiş arkadaşlar.ama başka kimseden ses yok henüz.belki bu bize bi ışık olabilir.

EQGyYq.png

konu linki
Bu kişi kesin pini yeni geldi ve girdi.
Ödemeside Pini girdikten 1 hafta sonra kesinlesti

belkide kısım kısım işleme girmeye başladı..
varya sıkıldım arkadaş sürekli varsayımlarda bulunmaktan ((

Adsenseden ödeme beklemiyorum ama bu kadar insanın nu duruma düşmesinie üzlüyorum inşAllah bir sorundurda düzelir

Arkadaşlar cevap geldi. Buyrun:

68mpbQl.png

Kimse telaşlanmasın her şey çözülecek demektir bu kısa zamanda.

Translate ile mi yazmış bu maili ?

Maili Türk bir Google çalışanına göndermiştim. O da sorunu ileteceğini cevap aldığında ileteceğini söylemişti. Sanırım aldığı cevap İngilizce olan ve üstteki cevap da kendi çevirisi benim için. Yani maili Türk'e Türkçe atmıştım, bu şekilde cevap geldi bilmiyorum ben de. Ama sorun çözülecek demektir. Gerçek yani :)

bi sorun belliki var ama sır gibi saklıyorlar.umudumuz arttı beklemedeyiz.

Arkadaşlar cevap geldi. Buyrun:

68mpbQl.png

Kimse telaşlanmasın her şey çözülecek demektir bu kısa zamanda.
@Incubus
Sagolsun Mark bugün öglen banada mesaj atmış.Bu sorun için özür dileriz üzgünüz gerekli bilgileri Ödeme departmanımıza bildirdim diye.Bu Mark'a helal olsun yani.O kadar Adsense çalışanı Türk var hepsi boş.

Son düzenleme:
Bunlar güzel haberler inş sorun çözülür.. Benim param ödendi ama acayip stres yaptım bende ortada bi emek var sonuçta ödesinler artık..

Ben bu sabah 09:10 'da banlanmışım. Var mı başka muzdarip olan?

(analı avratlı küfür) Google!

Beyler belki yeri değil ama adsense adres bilgilerinde adı soyadı yazarken Türkçe harf kullanmıyoruz değil mi ?.Birde pin geldiği zaman posta kutusuna mı atıyorlar yoksa birebir pinde adı yazan kişiye mi veriyorlar

Ödemesini 25 agustos da sorunsuz alan bizler bu konuyu korkuyla takip ediyoruz. Sonumuz hayrola

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri