Odeme gönderildi Sorunu

yalan2211

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi pazartesi ödeme gönderildi gösteriliyor. Banka Hesabıma yansımamış gösteriyor. Acaba ne yapmam lazım nasıl bir yol göstermemiz lazım kafam çok karıştı yardımcı olursanız cok sevinirim nasıl bir yol izlemem lazım şimdiden teşekkürler.

Banka havuzundadır. yurt dışından para gelirken banka hızına göre değişir. Eğer bir garanti bankası veya yapı kredi kullanıyorsan evet sıkıntı var diyebiliriz. Çünkü bu 2 banka yurt dışı ödemelerini hızlıca hesabınıza aktarırlar havuzdakilerin işlemlerini hızlı yaparlar. Ama bazı bankalar ise 3 gün hatta 4 gün geç geldiğini çok duyduk. Telaş etmene gerek yok paranın gelmeme gibi bir durumu söz konusu değil çünkü önden ödeme gönderip banka hesabını onlar teyit ettiler zaten.

Banka şubeniz eft leri henüz onaylamamış olabilir. Bunu direk birebir banka çalışanlarına bana ödeme gelecekti ama gelmedi acaba eft ler onaylanmadı mı? diye sorunuz. Eğer onaylandığı halde gelmediyse adsense Türkiye' ye mail atılabilir.

Banka havuzundadır. yurt dışından para gelirken banka hızına göre değişir. Eğer bir garanti bankası veya yapı kredi kullanıyorsan evet sıkıntı var diyebiliriz. Çünkü bu 2 banka yurt dışı ödemelerini hızlıca hesabınıza aktarırlar havuzdakilerin işlemlerini hızlı yaparlar. Ama bazı bankalar ise 3 gün hatta 4 gün geç geldiğini çok duyduk. Telaş etmene gerek yok paranın gelmeme gibi bir durumu söz konusu değil çünkü önden ödeme gönderip banka hesabını onlar teyit ettiler zaten.

Saolun hocam çok güzel açıklamışsınız içim rahatladı :) bankasya kullanıyorum 2 ibanın biri yattı dün biride hayla yatmayınca korktum tekrardan çok teşekkür ediyorum :)

bende de aynı durum var iş bankasını kullanıyorum, daha önce hiç böyle bir durum olmamıştı aynı gün yatardı bugün aradım bankayı bekleyen eft yok diyor
başka bir sorun var bence

1-2 Güne yatar daha önce başıma geldi akbanktayken

işleme giripte parası hesaba yatmayanlardan bugün parası yatan varmı.

ben
buraya "[email protected]"
mail atıyorum fakat otomatik cevap veriyorlar. başka adresleri varmıdır. yada illaki 10 gün mü bekliyeceğiz.

no reply yani cevaplamayınız.. o adrese mesaj göndermeyin..
[email protected] bu adres işinizi görür

bu arada dün gönderdiğim ödeme gelmemesi soruma verdikleri cevap
a5z4Jz.png

ödeme gelmeyen banka ZİRAAT BANKASI / ANKARA-OSTİM ŞB.

içinizi karartmak istemem ama aynı durum @Psi nin başına geldi iki aydır ödemesini alamıyor maalesef

Benim arkadaşında başına gelmişti ödeme dekontu çıktığı halde ödemesini alamadı fakat daha sonra banka hesabını değiştirdiğinde yani farklı bir banka eklemişti ödemesini diğer ay almıştı. (eski ödemeyi alamamıştı yeni gelenleri almıştı)

Banka havuz sistemini Kısaca açıklayayım.

1. ödemeniz yurtdışından değil City Bank türkiye den geliyor city bank sadece kurumsal çalışan bir banka hala türkiyede aktif. Bireysel hesap açamazsınız.

2-Havuz sistemine IBAN hatalı değilse, Hesap adı soyadı doğruysa, Tutar 50K üzeri(Bankaya göre değişir) değilse otomatik geçer.

3-Havuza üsteki nedenlerden yada 2. bir neden olarak;

Tr deki çoğu bankanın sistemi yabancılardan alınmıştır. Önce soyadı sonra ad şeklinde hesap açılır arkaplanda(Çoğu büyük banka bunu düzeltti artık.) Bu nedenle yine havuza takılır.
Örn: Adınız: Ahmet GEL. Bankada hesap açınca Bu sisteme GEL ahmet olarak kayıt olur. aynı yabancılarda olduğu gibi Bay smith derlerya o tarz. ödemeniz Ahmet GEL olarak gelince yine takılır.

Havuza düşen EFT gün içinde yada yoğunluk varsa gün sonunda o işe bakan personel kontrol eder. Bi sıkıntı yoksa hesaba geçer varsa iade eder. O memur izindeyse yerine başkası bakıyorsa yada unuttuysa değil 1 gün 1 ay bile bekler o eft o havuzda :D

Şimdi sormayın nerden bliyorsun diye. Çoğu bankanın yazılım bölümünde bir fiil çalışan arkadaşım var bizzat sorarak öğrendim.

EFt iade edildiyse ne yaparsınız:
Adsense ile iletişime geçip gönderilen eft nin iade edildiğini belirtirseniz gerekli işlemleri yaaparlar. Bu nu nerden öğreneceksiniz. Maalesef çoğu bankacı sizle uğraşıp zahmet etmez eft yok der. açıp ekranı doğru düzgün ödemelerin yattığı günde iade edilen eftleri incelese görecektir oda sizin şansınıza.

Bol kazançlar

Banka havuz sistemini Kısaca açıklayayım.

1. ödemeniz yurtdışından değil City Bank türkiye den geliyor city bank sadece kurumsal çalışan bir banka hala türkiyede aktif. Bireysel hesap açamazsınız.

2-Havuz sistemine IBAN hatalı değilse, Hesap adı soyadı doğruysa, Tutar 50K üzeri(Bankaya göre değişir) değilse otomatik geçer.

3-Havuza üsteki nedenlerden yada 2. bir neden olarak;

Tr deki çoğu bankanın sistemi yabancılardan alınmıştır. Önce soyadı sonra ad şeklinde hesap açılır arkaplanda(Çoğu büyük banka bunu düzeltti artık.) Bu nedenle yine havuza takılır.
Örn: Adınız: Ahmet GEL. Bankada hesap açınca Bu sisteme GEL ahmet olarak kayıt olur. aynı yabancılarda olduğu gibi Bay smith derlerya o tarz. ödemeniz Ahmet GEL olarak gelince yine takılır.

Havuza düşen EFT gün içinde yada yoğunluk varsa gün sonunda o işe bakan personel kontrol eder. Bi sıkıntı yoksa hesaba geçer varsa iade eder. O memur izindeyse yerine başkası bakıyorsa yada unuttuysa değil 1 gün 1 ay bile bekler o eft o havuzda :D

Şimdi sormayın nerden bliyorsun diye. Çoğu bankanın yazılım bölümünde bir fiil çalışan arkadaşım var bizzat sorarak öğrendim.

EFt iade edildiyse ne yaparsınız:
Adsense ile iletişime geçip gönderilen eft nin iade edildiğini belirtirseniz gerekli işlemleri yaaparlar. Bu nu nerden öğreneceksiniz. Maalesef çoğu bankacı sizle uğraşıp zahmet etmez eft yok der. açıp ekranı doğru düzgün ödemelerin yattığı günde iade edilen eftleri incelese görecektir oda sizin şansınıza.

Bol kazançlar

Hocam 6 aydır sorunsuz bir şekilde alıyordum bence sorun başka

Hocam 6 aydır sorunsuz bir şekilde alıyordum bence sorun başka

bencede sorun başka ben üstte havuza takılmıştır, yurtdışında gelen ödemeler, 3-4 gün sonra gelen ödemeler v.b yorumları görünce havuz sistemini açıklamak istedim.

Bu aydan ümidimi kestim artık haziran ödemesini alabilmem için ne yapmam lazım yardım edebilecek tecrübeli biri yokmu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri