[ÖDEME] Yandex Ödeme Alındı

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/68678-yandeks-kazandiriyor.html adlı konuda belirtildiği gibi belli görevleri yapma karşılığında ufak miktarlarda para kazanabiliyoruz. Bugün 14:17 itibariyle Yandex, PayPal hesabıma parayı yatırmış.

Konuyu açma amacım, paranın yatma süresi ve kesinti oranı. Ona göre karşılaştırma yapabilirsiniz.

Çekilen Tutar : 2,23 $
Ödeme Talebi Gönderdiğim Tarih : 27 Mart 2015

Yatan Tutar : 2,19 $
Yatan Tarih : 10 Nisan 2015

Herkese bol kazançlar

Bilmiyorum ödeme talep ettiğim tarihten 1-2 hafta önce parayı çek deseydim, yine bu tarihte mi gelecekti ? Yani partnerler ya da adsense gibi bir ödeme takvimi mi var Yandex'in?
Takip edilirse tam olarak yatırma zamanları anlaşılır yanlız, en geç 30 günde hesaba yansıdığını varsayarsak bir sonraki ay toplu gönderiyor olabilir.

Çekilen Tutar : 12,74 $
Ödeme Talebi Gönderdiğim Tarih : 28.03.2015

Yatan Tutar : 12,46 $

Yatan parayla hemen bot alıp ekmeği aramaya devam etcez youtube amcada..

0.10$ neden kesiyor?
paypalmı kesiyor yoksa yollarken yandex mi?

evet öyle görünüyor

---------- Spam Engelliyici 17:34 ---------- Önceki Mesaj 17:33 ----------

gereksiz olan nedir dostum anlamadım?

Hocam ne bileyim hep öyle hissediyorum. Sadece yazayım dedim. Bu para yatırıp günde bilmem kaç euro kazandıran sistem hakkında da öyle düşünüyordum. Hepsi gereksiz geliyor Youtube dışında. Bu yandeks olayı da devamlı bir zaman gerektiriyor bildiğimce hangi reklamların uygun olduğunu falan seçiyorduk herhalde ve bize verdikleri para 5-10 dolar mı ? Eğer öylese gereksiz.

Videoyu yükle arkana yaslan o sana oturduğun yerden parayı getirsin işte asıl olay bu bence.

Hocam ne bileyim hep öyle hissediyorum. Sadece yazayım dedim. Bu para yatırıp günde bilmem kaç euro kazandıran sistem hakkında da öyle düşünüyordum. Hepsi gereksiz geliyor Youtube dışında. Bu yandeks olayı da devamlı bir zaman gerektiriyor bildiğimce hangi reklamların uygun olduğunu falan seçiyorduk herhalde ve bize verdikleri para 5-10 dolar mı ? Eğer öylese gereksiz.

Videoyu yükle arkana yaslan o sana oturduğun yerden parayı getirsin işte asıl olay bu bence.

Benim yaptığım olay odur zaten videomu yüklerim işime bakarım. Deneme amaçlı açmıştım onun parasını çektim. Yoksa yandex'e girmiyorum bile. Ama forumda yotube'a yeni başlayanlar ya da hüsrana uprayanlar için o 5-10 doların da değeri vardır. O yüzden kusura bakma ama ben senin bu yorumunu gereksiz buldum. Yoksa herkes biliyor bu şekilde zengin olunmayacağını. Sen denemezsin olur biter.

benim paraları gönderdi gösteriyor bunlar ama paypala gelen giden yok

Merhaba arkadaşlar,

http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/68678-yandeks-kazandiriyor.html adlı konuda belirtildiği gibi belli görevleri yapma karşılığında ufak miktarlarda para kazanabiliyoruz. Bugün 14:17 itibariyle Yandex, PayPal hesabıma parayı yatırmış.

Konuyu açma amacım, paranın yatma süresi ve kesinti oranı. Ona göre karşılaştırma yapabilirsiniz.

Çekilen Tutar : 2,23 $
Ödeme Talebi Gönderdiğim Tarih : 27 Mart 2015

Yatan Tutar : 2,19 $

Herkese bol kazançlar

Hocam ödeme istediğimiz yerde PENDING yazısı OPENED olunca yatmış mı oluyor yoksa ondan sonra bir aşama daha var mı?

Bende OPENED yazıyor ama ödeme gelmedi paypala. ilk defa kullanıyorum paypalı

bence azda olsa güzel kazanç evde sadece facebook vs kullanmayı bilen aile bireyleri ile yapılabilir ilk defa ödeme aldım deneme amaçlı anneme yaptırıp onada ufak kazanç sağlatmayı düşünüyorum.

Para çekme talebi : 68.61 $,
talep tarihi :29 mart
Ödenen :67.26 $
ödeme tarihi: 10 nisan

Allah bereket versin. Bence oldukça iyi bir kazanç kapısı.

---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:46 ----------

Benim yaptığım olay odur zaten videomu yüklerim işime bakarım. Deneme amaçlı açmıştım onun parasını çektim. Yoksa yandex'e girmiyorum bile. Ama forumda yotube'a yeni başlayanlar ya da hüsrana uprayanlar için o 5-10 doların da değeri vardır. O yüzden kusura bakma ama ben senin bu yorumunu gereksiz buldum. Yoksa herkes biliyor bu şekilde zengin olunmayacağını. Sen denemezsin olur biter.

Hocam valla ben 20 günde 350 lira kazandım. Bazılarımız için bir değeri yoktur ama ben öğrenciyim ve aşırı derecede işime yarayacak. O nedenle sana katılıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri