Odeme yontemi yok!

• Kullanıcı Nar|Tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Nar|Tv

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar bugun adsenseye girdgimde odeme yontemini sec uyarisi geldi bende odeme yontemlerine geldikte banka hesabi yok sadece asagidakilar var ne yapmam gerekir banka hesabi ucun??
Ödeme Türünü Seçin
Geçerli ayın ödeme döneminde etkili olması için, ödeme yönteminizde yapacağınız değişikliklerin ayın 15’ine kadar yapılması gerektiğini unutmayın.
Seçenekleri Kontrol Edin

Çek - Standart Dağıtım *
Çek - Güvenli Ekspres Dağıtım (15,00 € İşlem Ücreti) daha fazla bilgi **

* Standart Teslimat çekleri normal posta ile gönderilir ve postalama gününden itibaren 2-3 hafta içinde elinizde olur.
** Güvenli Ekspres Teslimat çekleri bir kurye ile gönderilir ve 1 hafta içinde elinizde olur.

ödemeyi almak için bir banka hesabı tanımlaman gerekiyor. Tanımlayacağın banka hesabına google cüzi bir ödeme yapacak. Google tarafından yapılan ödemeyi ardından adsense gireceksin ve böylece banka hesabın doğrulanmış olacak.

Google'de "adsense banka hesabı ekleme" diye aratırsan görselli anlatımları bulabilirsin.

ödemeyi almak için bir banka hesabı tanımlaman gerekiyor. Tanımlayacağın banka hesabına google cüzi bir ödeme yapacak. Google tarafından yapılan ödemeyi ardından adsense gireceksin ve böylece banka hesabın doğrulanmış olacak.

Google'de "adsense banka hesabı ekleme" diye aratırsan görselli anlatımları bulabilirsin.

hocam odeme yontemlerinde bende oyle bir sey yok,bakude yasadigimdan dolayi sanirim

şimdi ikamet ettiğin yer ile banka hesabının olduğu yer aynı olmalı. Yani adsenste ikisi birbirini tutmalı. Ayrıca "bende öyle bir yer yok" derken neyi kastettiğini anlamadım.

şimdi ikamet ettiğin yer ile banka hesabının olduğu yer aynı olmalı. Yani adsenste ikisi birbirini tutmalı. Ayrıca "bende öyle bir yer yok" derken neyi kastettiğini anlamadım.

yani banka hesabimi adsenseye yazacak bir yer yok,sadece cek odeme sistemi var banka yok...azerbaycandada cek sistemi calismiyor param cope gitdiyaa :(

Yok paran boşa gitmez merak etme :)

Eğer banka bilgilerini gireceğin yer açılmamışsa zamanı vardır daha. Hesabında kesinleşmiş kazançların 10 doları geçmesi gerekiyor. Ardından pin gönderiliyor ve banka hesap bilgilerini girebiliyorsun diye hatırlıyorum.

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/1672-bi-sorun-var-adsense-askida-yardim.html

hocam ayni kirmisi kutucuk yazisi banada geldi ama bende farkli banka hesabi diyilde cek gonderecegini diyiyor..ama bizim memleketdede cek sistemi islemiyor,,tahmini kazanclarda 38$-gecti..

Tahmini kazançlar değil, kesinleşmiş kazançlar 10 doları geçmeli. Hesabın yeni galiba. Dolayısıyla ayın 15'inde kazançların kesinleşmesini bekliyoruz. O aşamadan sonra hesap bilgileri girme ekranı çıkar. Çekle ödeme alacaksın diye bir kural yok. O senin elinde.

Tahmini kazançlar değil, kesinleşmiş kazançlar 10 doları geçmeli. Hesabın yeni galiba. Dolayısıyla ayın 15'inde kazançların kesinleşmesini bekliyoruz. O aşamadan sonra hesap bilgileri girme ekranı çıkar. Çekle ödeme alacaksın diye bir kural yok. O senin elinde.

Geçerli ayın ödeme döneminde etkili olması için, ödeme yönteminizde yapacağınız değişikliklerin ayın 15’ine kadar yapılması gerektiğini unutmayın.(o,zaman bunu neden gonderdi adsense??vallahi bu adsense parayi vermek istemiyor :o

Kardeş, eğer pin kodun gelmemişse -anladığım kadarıyla gelmemiş- banka doğrulaması aşamasını geçmemişsen demeyi bu ay alamazsın zaten. Ödemeyi alman için kesinleşmiş kazancının 100 doları geçmesi ve pin kodu-banka hesabı doğrulamalarını geçmen gerekiyor. Ben ilk ödemeyi 3 ay sonra aldım. Dolayısıyla sabırlı olacaksın.

Bir bilgi daha... İçerisinde bulunduğumuz ayın ödemesini -100 doları geçmişse- diğer ayın sonunda alırız. Mesela bu ayın sonunda inşallah alacağımı ödeme nisan ayının ödemesi olacaktır.

Bu kadar stres yapma :)

Ayın on beşi meselesi de şundan önemlidir. Ödeme alman için önünde herhangi bir engel yoksa alırsın zaten. Yani pin gelmişse, banka doğrulaması olmuşsa ve kesinleşmiş kazanç 100 doları geçmişse. Ancak diyelim pinin geldi, kazanç da 100 doları geçti fakat sen banka doğrulamasını ayın 15'inden önce yapmadın. 15'inden sonraya kaldı. O zaman o ay yine alamazsın. Yani kısaca google diyor ki bir ay ödeme almak istiyorsan ayarlamalarını hesap bilgilerini ayın 15'inden önce gir. Yok 16'sında mı girdin sana bu ay deme yok. öbür aya alırsın.

Kardeş, eğer pin kodun gelmemişse -anladığım kadarıyla gelmemiş- banka doğrulaması aşamasını geçmemişsen demeyi bu ay alamazsın zaten. Ödemeyi alman için kesinleşmiş kazancının 100 doları geçmesi ve pin kodu-banka hesabı doğrulamalarını geçmen gerekiyor. Ben ilk ödemeyi 3 ay sonra aldım. Dolayısıyla sabırlı olacaksın.

Bir bilgi daha... İçerisinde bulunduğumuz ayın ödemesini -100 doları geçmişse- diğer ayın sonunda alırız. Mesela bu ayın sonunda inşallah alacağımı ödeme nisan ayının ödemesi olacaktır.

Bu kadar stres yapma :)

Ayın on beşi meselesi de şundan önemlidir. Ödeme alman için önünde herhangi bir engel yoksa alırsın zaten. Yani pin gelmişse, banka doğrulaması olmuşsa ve kesinleşmiş kazanç 100 doları geçmişse. Ancak diyelim pinin geldi, kazanç da 100 doları geçti fakat sen banka doğrulamasını ayın 15'inden önce yapmadın. 15'inden sonraya kaldı. O zaman o ay yine alamazsın. Yani kısaca google diyor ki bir ay ödeme almak istiyorsan ayarlamalarını hesap bilgilerini ayın 15'inden önce gir. Yok 16'sında mı girdin sana bu ay deme yok. öbür aya alırsın.

youtube-da tahmini kazanclarim 316$-a ulasdi..ama adsensede gozukmuyor...neden simdi cek odeme sistemini istiyorlar ama banka odemesini nasil olurda 15-inden sonra istiyecekler mantika uygun diyil ama :( bence artik kabullenmeliyim aci gercekle :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri