Ödemelerim Neden Kesinleşmedi

PiriReis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2.pini istedim fakat banka hesabımı onayladım geçen ayın 28inde para kazanmalar kapandı ve kasım ayı kazancım daha kesinleşmedi sebepleri nelerdir sizce mail attim daha mesaj gelmedi adsenseden.? Not:Dolar hesabıdır.
Küçük bir not daha;Acaba daha hesabı dogrulamadıgım için kazançlar kesinleşmemiş olabilir mi?

Konudada yazdıgın gibi para kazanmaların gittiği için hiç bir ödeme alamıycaksın hocam. O yüzden ortada kesinleşicek para yok.

Hocam arkadaşın para kazanması gittiği için net cevap verdim siz kanalların Adsens İD ini kontrol edin Google mail atıp bilgi isteyin.

hocam gecende birşey yapmıştım ödeme ayarlarında ödeme eşigini 400tl yapmıştım tarihte belirtmemiştim.

Benim TL hesabım kesinleşmedi hala adsenseye bildirdim bugün gelen bi cevap

Sayın İş Ortağı,

E-postanız için teşekkür ederiz.

Tahmini kazanç bilgileri için lütfen YouTube Analytics'e veya CMS'deki indirilebilir raporlara göz atın.

YouTube, 01.04.2013 tarihine kadar iş ortaklarının gelirlerini iki sistem kullanarak hesaplıyordu: YouTube tarafında ve AdSense tarafında. Gelirler artık sadece karmaşık ve özel ödeme planları için daha uygun olan YouTube sisteminde hesaplanacak.

Fiili ödemeler hakkındaki tüm bilgiler için lütfen şu adresi ziyaret ederek AdSense ödemelerine ilişkin SSS'leri inceleyin: http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2542808

Bu değişiklik hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen şu adresteki İçerik Oluşturucu Blog'una göz atın: YouTube Creator Blog: We’re simplifying earnings reporting for all partners

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Okumadan cevapladı sanırım bizim bu Türk ekibi, yabancıdan gelen mesaj ise :

Hello Selçuk,

I can see that there is an error on the payment page in your AdSense account. I have contacted our payment team to fix the issue. As soon as I receive a reply I will let you know immediately.

Regards,
Olga

translate: Ben ödeme sayfasında bir hata AdSense hesabınızda olduğunu görebilirsiniz. Ben sorunu çözmek için elimizden ödeme ekibi temas var. En kısa zamanda bir cevap almak gibi ben hemen bildireceğiz.

Tr: ödeme ekranında sorun oldugu görülmüş ekibe bildirmiş cevap gelince size bildircez demiş kısaca

Okumadan cevapladı sanırım bizim bu Türk ekibi, yabancıdan gelen mesaj ise :

Hello Selçuk,

I can see that there is an error on the payment page in your AdSense account. I have contacted our payment team to fix the issue. As soon as I receive a reply I will let you know immediately.

Regards,
Olga

translate: Ben ödeme sayfasında bir hata AdSense hesabınızda olduğunu görebilirsiniz. Ben sorunu çözmek için elimizden ödeme ekibi temas var. En kısa zamanda bir cevap almak gibi ben hemen bildireceğiz.
tamam kardeşim saol bu arada maili nerden attın? Ben bir türlü bulamadım :/

Tr: ödeme ekranında sorun oldugu görülmüş ekibe bildirmiş cevap gelince size bildircez demiş kısaca
Tamam kardeşm saolda ben bir türlü mesaj atacak yeri bulamadım sen nasıl buldun? Mesajı nerden attın onlara yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri