Ödemeleriniz duraklatılmıştır !!!

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kanal ları adsenseden başka adsenseye aktarırsan sorun olur !! içerdeki para isterse 50 tl olsun... o zaman incelemeye çekerler.. eee aynı istem 14 adsensede olunca, bence youtubeye hak vermek gerekli... ama onlar kata -kulli varmı, tıklamalar reel mi, yonlendırmeler paylaşmalar normal mi organık mı ona bakarlar, bence paranıda verirler. vermeyecek olasalar zaten adsenseni kapatırlar, kırmızı yazılı uyaı koymazlardı... biri şüphe etsede,i ortada suç delili yok ki sadece paranı dondurmuşlar... ki paran kaç para bilemiyorum ama alırsın..sabırla beklet diğer adsenselerin bu mart ayına odaklanmlısın. kolay gelsın sana

Evet hocam adsenseler arası kanal transferleri yapıyorum ama sürekli değil, nadiren lazım oldukça. Bir video ya da yorumda muslere hocanında transfer yaptığını okumuştum / dinlemiştim. Umarım alırım.

Evet arkadaşlar konuya görselini iliştirdim. Adsensemi kapattırlar.

geçmiş olsun inşallah diğerini alabilirsin..

geçmiş olsun az parada değil ama yapıcak birşey yok.

Çok moralim bozuldu inşallah bizimkilere de böyle olmaz.. geçmiş olsun..

---------- Mesaj saat 22:12:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:09:38 civarında gönderildi. ----------

bu arada ne tür içerik kullandın da böyle oldu hocam çizgi film mi yükledin tv şovu mu? programın adını sormuyorum sadece ne tarz yüklediğini merak ediyorum ona göre kendime ayar çekeceğim.. [MENTION=2317]teymi[/MENTION]

Uzun içerikler hocam. Her telden vardı. Sanırım kendi kendimi ele verdim. Ödeme işleme alınmayınca adsense destek ekibine mail yolladım. Ondan sonra oldu zaten :)

Uzun içerikler hocam. Her telden vardı. Sanırım kendi kendimi ele verdim. Ödeme işleme alınmayınca adsense destek ekibine mail yolladım. Ondan sonra oldu zaten :)

Sen aleni cami duvarını gözüne kestirmişin ama imamı vurmuşun. Adsense desteğe 15 k alacağım var yatırın denirmi aboowww

ban 'ın nedeni açık spamdaki videolardan; he herkes yapıyor banlanmıyor ama sen xx k rakamı alınca tabi incelemeye takılmışsın. Bölseydin adsenselere sıkıntı olmazdı.

ban 'ın nedeni açık spamdaki videolardan; he herkes yapıyor banlanmıyor ama sen xx k rakamı alınca tabi incelemeye takılmışsın. Bölseydin adsenselere sıkıntı olmazdı.

Hocam 14 adsenseye bölünmüş hali bu.

hocam kazanç dağılımı haliyle eşit değildi ama 3. en çok kazandıran adsenseydi.

ne olursa olsun büyük bi miktar ve kaybetmen kötü olmuş. ancak çok daha fazlasını kazandığın için senin adına büyük problem değil. daha fazlasını zamanla kazanacak durumdasın.

helal olsun valla kardeş.. en son güncellemelerden sonra bırak 14 adsenseyi 14 kanalı zaptedemiyoken sen 14 adsenseyle baş ediyorsun kim bilir toplamda kaç kanal bağlıdır? :rolleyes:
Birde spammış kanallar hiç mi ünlem, 3. taraf, dünya geneli, flag bilmem ne gelmiyor ? cidden enteresan.. Tebrik etmekten gerek gerçekten arkadaşı ;)

14.000 lira ? nasıl yaptın o kadar parayı :D

Umarım alırsın paranı hocam. Herkes kazansın memlekette milyonlarca işsiz genç var bu adsense olayı hiç değilse muhtaç etmiyor iyi çalışırsan başkalarına. Herkesin kazanmasını istiyorum. Bol kazançlar.

bu olay beni cok dusundurdu.. pin girilmeyen adsense'lerde miktarlar artiyor.. umarim ayni sorunla karsilasmayiz..
cok gecmis olsun.. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri